bodekku 28.02.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 jolly - gratulki - prujesz jak zamieć śnieżna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.02.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 ale to, dopiero od juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.02.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 dzięki Bodekku! spieszę się.... bo już nie mogę się doczekać!!! Domek wygląda w środku już jak domek, no i kotłownia z prawdziwego zdarzenia!!! ciekawa jestem jak tam się będzie mieszkało!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.02.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 ło matko! wreszcie was odnalazłam! nie wiem co się dzieje dziś z moim netem mam pytanko! Gdzie mogę skserować wtórnik na kalkę techniczą? Prawobrzeże takowego urządzenia nie posiada, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 28.02.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witajcie Ale piszecie, dużo, dużo - Chyba nie nadrobię zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.02.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Olkabo zbyt rzadko do nas zaglądasz! Aha! dzięki za namiar! Jutro pojadę do pani architekt aby już mi naniosła budyneczek na mapkę!Potem zud i .....będę czekać na pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 28.02.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 ło matko! mam pytanko! Gdzie mogę skserować wtórnik na kalkę techniczą? Prawobrzeże takowego urządzenia nie posiada, Na Piłsudskiego, w "Ksero Krystyna" w okolicach placu Sprzymierzonych (taka dziupla w piwnicy), albo w CopyLandzie na ul. Jagielońskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 28.02.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Dzień dobry w poniedziałek. Właśnie wróciłam z synkiem ze spaceru i brzuch mnie boli ze śmiechu. To co na śniegu mogą wyprawiać półtoraroczny dzieciak ubrany jak bałwanek i przypadkowo spotkany trzymiesięczny szczeniak wielkości jamnika to obłęd. Ludzie się zatrzymywali, jedna kobiecina błagała, żeby przestali - groziła że sie posiusia... Mnie samej niewiele brakowało Żałowałam, że nie mam kamery - pierwsza nagroda w śmiechu warte -murowana!!! Rycie nosami w zasapach i próba holowania mojego syncia za szalik (16 kilo żywej wagi -synciu, nie szalik ) przez tego psiaczka - coś pięknego. Prawie przestałam żałować, że nic moje zaklęcia na poprawę pogody nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.02.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Cześć wszystkim, ależ ziiiiima fajna!!!! Poszukuję ekipy od ocieplenia ścian zewnetrznych wełną (dla koleżanki) - wrzućcie jakieś namiary, proszę. Aha i jeszcze pytanie (chyba do Bodekku) co kładzie sie, jako elewacje na domki z drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 ufffff przezyłam horror w banku.....kolejka prawie do drzwi....i dwa okienka czynne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 GrzegorzR ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 28.02.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 GrzegorzR ???? Mam nadzieję, że w tym tygodniu. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 GrzegorzR ok.....i propozycja jest aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.02.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Teska - za słabo "mrugałaś" albom ja ślepa coś ty robiła tak rano w mieście?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.02.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 delf - ja mam styropian + siatkę i klej potem później tynk cienkowarstwowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.02.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witajcie, ja tam lubie zime. Czupurku czy cos wiesz o ekipie? JoziaS - wrocilas? mam duzo pytan o kuchnie. Maro - nr dzialki sprawdzilam, tylko ze trzeba sprawdzic na mapie w ktorym to miejscu jest dokladnie, a w tym tygodniu porozgladamy sie w okolicy. Moze porobimy zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Czupurek mrugałam.....a tak rano??? syncia wiozłam na przystanek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 a tak wieczorkiem......pusto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.02.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Jak to pusto? ja zawsze wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.02.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Czekam, a was ni widu ni slychu, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts