maro74 28.02.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Agniesia jak byś mogła zrobić jaieś fotki działek i mi wysać to było by super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.02.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Nareszcie Maro, chyba pozostali grupowicze korzystaja tylko w pracy, wieczorami malo nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 28.02.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Ja praktycznie od 8 rano już zerkam na forum potem po pracy w ciagu dnia to mam mniejsze szanse bo szanowna małżonka jak zasiądzie przed kompem do partyjki w karty to schodzi jej też sporo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.02.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 My mamy 2 kompiki. Jeden obok drugiego. Jak sie zaczytamy i jedno drugiego nie widzi, to wysylamy sobie info na gg lub tlena. Taka techniczna rodzinka. Wolimy pukac paluchami w klawisze niz sie wysilac humanistycznie i rymami gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 01.03.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam w wiosennym miesiącu zimowo czy moge się dowiedzieć kto robi za szamana i czaruje pogodę dla szczecina kiedys to robila Ivett ja chcę wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 01.03.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 jolly boże cóż to za ekipa tych dachowców coby jej nie brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 01.03.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam wszystkich. Agniesia z tymi dwoma kompami to niezły pomysł u mnie by się też świetnie sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.03.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 witam wtorkowo Agniesia - jeszcze nic nie wiem melduję, że już mam dwie pary drzwi osadzone i dzisiaj pójdą dwie kolejne - bardzo mi się podobają. wreszcie mogłam zamknąć drzwi do sypialni i spać w spokoju. plan na dziś - kafelkowanie oranżerii. wzór już jest. teraz tylko wykonanie. pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2005 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witajcie... no i ładną mamy zime tej zimy... oczywiscie zima znowu zaskoczyła drogowców :D godzine jechalem do pracy (26km), fajnie.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.03.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam Was Sluchajcie kto z Was mieszka w Tanowie? jak czesto tam smierdzi z zakladow? juz mam pelno opini tych ktorzy czasem przejezdzaja ale interesuje mnie opinia kogos kot tam mieszka i wie jak to jest na codzien. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 01.03.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 O wypraszam sobie jak to śmierdzi z zakładów . Jako lojalny pracownik tej firmy kategorycznie protestuję przeciwko rozpowszechnianu takich negatywnych opinii że od zakładów śmierdzi to nieprawda. A teraz na poważnie bo to był tylko żart. Z tym smorodem to faktycznie może być w pewnych okresach problem choć z moich obserwacji i z tego co wiem to wiatry w ciągu roku wieją przeważnie z zachodu lub płn zachodu i raczej omijają Tanowo choć może być i tak że i tam smród doleci. Proponuję ci zaczęrpnąć opinii a stacji meteo jaka jest w ciągu roku róża wiatrów w tym regionie wtedy będziesz miedziała czy tam leci smród. Ale najlepiej to popytać tubylców oni będą wiedzieć najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.03.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 witajcie wtorkowo! słuchajcie, może już dosyć tej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.03.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 O wypraszam sobie jak to śmierdzi z zakładów . Jako lojalny pracownik tej firmy kategorycznie protestuję przeciwko rozpowszechnianu takich negatywnych opinii że od zakładów śmierdzi to nieprawda. A teraz na poważnie bo to był tylko żart. Z tym smorodem to faktycznie może być w pewnych okresach problem choć z moich obserwacji i z tego co wiem to wiatry w ciągu roku wieją przeważnie z zachodu lub płn zachodu i raczej omijają Tanowo choć może być i tak że i tam smród doleci. Proponuję ci zaczęrpnąć opinii a stacji meteo jaka jest w ciągu roku róża wiatrów w tym regionie wtedy będziesz miedziała czy tam leci smród. Ale najlepiej to popytać tubylców oni będą wiedzieć najlepiej. maro to wlasnie od pracownikow zakladow dowiedzialam sie ze wiatry to przewaznie wieja na tanowo, ale ze wieja wiatry to nie znaczy ze smierdzi mieszkalam dlugo w policach - czasem smierdzialo a w jakich okresach moze byc problem ze smrodem? jesli nie bedzie to czesciej niz w policach to jeszcze ok, ale jesli czesciej to sie chyba zalamie ( kupilismy tam dzialke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.03.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witajcie! Jadę dziś do architektki! Posadowimy budynek,..... zrobimy przyłącza,.... i na papierze będzie już wszystko ok!a potem ZUD....pozwolenie.....ile teraz się czeka na pozwolenie? Bo w 2001 czekała 3tyg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.03.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Kochani!Gdzie mam się udać, aby kupić dobrą kurtkę i spodnie narciarskie w super cenie (czyli po obniżce sezonowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam wszystkich zimowo!!!! ......ale mnie przysypało.......jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Bodekku witaj, nio i sorki za ten poscik wyzej..... ale sam powiedz....jest pięknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 01.03.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Kochani! Gdzie mam się udać, aby kupić dobrą kurtkę i spodnie narciarskie w super cenie (czyli po obniżce sezonowej) W Makro mieli promocję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 oj...nasza grupa ciezko pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 01.03.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Kochani! Gdzie mam się udać, aby kupić dobrą kurtkę i spodnie narciarskie w super cenie (czyli po obniżce sezonowej) W Makro mieli promocję! W zeszłym tygodniu widziałem w Selgrosie fajne kurtki i niedrogie nie zwróciłem tylko uwagi na spodnie. Zobacz jeszce w Dyskobolu albo w Alpinusie co prawda tam mają sprzet z wyższej półki ale może coś przecenili do w miarę strawnych cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts