margen 01.03.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam wtorkowo-zimowo! O czym dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.03.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witajcie, jak to o czym? o wszystkim, o sniegu, wiatrach, kawie, nartach i na dokladke o budowie. Jedna ekipa wycenila robocizne, ale chcielibysmy miec wybor. A miejscowi nie chca chyba pracowac. Wola siedziec w domkach i rozprawiac o biednym rynku pracy. A to Polska wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.03.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Siema! niech ta zima już ucieka,bo wylewka u mnie czeka, a i tynki zacząć czas,zimo bierz nogi za pas!!!!! widzieliście ilu forumowiczów dzisiaj??? szok, 700 sztuk!!!! no kiedy ta wiosna przyjdzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.03.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Teska - ja wiem że pięknie ale dlaczego tak długo ja jestem ciepłolubny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 01.03.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Kochani! Gdzie mam się udać, aby kupić dobrą kurtkę i spodnie narciarskie w super cenie (czyli po obniżce sezonowej) Spodnie kupowałam w Selgrosie. Już sprawdziłam są w porządku. Kolor niebieski. Bez szelek. Chyba 120 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 01.03.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Jak to było ?? U cha cha, u cha cha nasza zima zła, my się zimy nie boimy bo - i dalej nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.03.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 z zimowych klimatów jest jeszcze: zima zima zima, pada pada śnieg refren: jak pyszna sanna parska raźno koń, śnieg rozbija kopytami sanki dzwonią dzwoneczkami itd. (moja córcia refren wyśpiewywała: jak pyszna sarna parska raźno koń ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.03.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Zima, zima, zima, pada pada sniegjade sobie w swiat sankami sanki dzwonia dzwoneczkamidzyn ... Jaka pyszna sanna, razno parska kon,snieg rozbija kopytami, sanki dzwonia dzwoneczkamidzyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.03.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Zauwazyliscie, ze czas forumowy dzis szwankuje. I przez to chyba zostal pobity rekord na forum, ponad 700 ludzikow w tym samym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.03.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 A gdzie jestescie? Wszyscy zarobieni, po lokcie.Milego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 01.03.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Ja to wogóle juz nie kumam o co chodzi z tym czasem u mnie w domu pokazuje 17.35 a czas na forum to 16.35 tak samo w pracy . Idzie to jakos ustawić? Ale dzisiaj to faktycznie tłum byłl na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 01.03.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 dobry wieczór ja jestem w domku no niestety w pracy nie mam mozliwości by byc na forum ja tylko z domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.03.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 ja tylko z domku Ale tu sie nie ma co Trzeba pisac, pisac, pisac. No mozna jeszcze czasem do wc skoczyc zalatwic 'bardzo wazne sprawy' A potem pisac i pisac. Co slychac na swiecie, jak roboty (jesli sie cos posunelo), co na obiad dla urozmaicenia lub kolacje, po .. l;atach wspolnego pozycia i gotowania. A jak ktos chce to moze mi napisac czy przy KAZDYM, ale to kazdym dachu daje sie folie paroprzepuszczalna. Bo jak mowie tesciowi, ze tak to jakos nie chce wierzyc. A ja nie chcialabym popelnic bledu i zawilgocic swojego wlasnego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 01.03.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Czas spać, co tu będę tak sam siedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.03.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 jak to, nie ma tematuotwierać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.03.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 ok, spokojnie, spokojnie..... witam wszystkich środkowo kurka dzisiaj ja otworzyłam nie mam nastroju gęba mnie boli - jakieś zapalenie przy dziąsłach - wizyta u stomat nie unikniona Agniesia - pytałam, jakoś nie byli zainteresowani, bardziej pasuje im moja okolica. aaaa, wczoraj kupiłam materac do łóżka, kieszonkowy, 7-stref, firmy relax. a najlepsze, że trafiłam na promocję i zamiast wydać 700-900, straciłam 560. materac, jak łóżko, też przyjedzie dopiero przed świętami (i dobrze bo, u mnie nadal pole walki) - już nie mogę się doczekać, chyba wezmę z tydzień urlopu coby poleżeć miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.03.2005 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 czupurku: tez chetnie wiazlbym tydzien wolnego zeby odespac zaleglosci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.03.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 witajcie środkowo! wczoraj chciałem się dostać na forum i kicha coś się popsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 02.03.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witam. Bodekku wczoraj był tu duży tłok ponad 700 twarzy więc pewnie dlatego się nie dopchałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.03.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 no właśnie! najpierw mi pisało, że nie mogę tak szybko wysłać postu po poprzednim - a wcześniej nie klepałem a następnie zobaczyłem ten zalogowany tłum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts