czupurek 02.03.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 byłam u dentysty. moja gęba cierpię spadam powoli do dom, pa, pa do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 to zjedz w domku duzo lodów...... Czupurek Ciebie tez tak zasypało?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.03.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Teska - obyś rację miała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.03.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Teska - pusto wcale nie jest! to ostatnio jest stan naturalny, po prostu Ciebie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.03.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 ogladamy, czytamy inne tematy, siedzimy na czacie, jemy, pijemyja Was czytamMaro przesle w piatek, Czy moge zaczac 'dziennik' jesli jeszcze nic nie ma? poza umowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 agniesia pewnie.....zacznij od zakupu dzialeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.03.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 kurcze, zle sie wyrazilam dzialka jest, materialy sa, umowy z mediami sa, adaptacja jest, niedlugo wydadza pozwolenie na budowe, tylko cholercia dzialka mokra i pod sniegiem, czekanie, czekanie, lepiej jak sie cos dzieje (oczywiscie bez problemow) smacznego, obiad przyszedl prostuje, obiad martwy , maz przyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.03.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 agniesia hahah dobre.....a ja sama w domku z Jaskiem w łapce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.03.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Jasiek sie w lapce zmiescil? To dziecko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witam srodowo i sniegowo..... u mnie sniegu po kolana dzis czeka mnie odsniezanie drogi....bo jak popada to sie zakopie....ale wiecie co???? nawet lubie te lopate Łopatolog ze Ślonska do usług, u Ciebie jest cieplej , albo mniej zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.03.2005 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 agniesia: chodzilo raczej o jasia wędrowniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.03.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 o rany, Maksiu, uswiadomiles dojrzala kobite a to taki 'jasiu' ale numer,hihi, maz przeczyta to sie usmieje z biednej zony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.03.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 witam czwartkowo Teska - niestety już nie doczytałam postu o tych lodach ale postanowiłam, że trochę się nad sobą poużalam i byłam w domu męczennicą (twierdzącą, że mogę tylko piwo), dopóki głód mnie nie zmógł. na pytanie małża co mi zrobić do jedzenia (w domyśle kaszka manna), odpowiedziałam: jak co? dawaj tego kurczaka! ale miał minę a w trakcie jedzenia, odkrywczo rzekł: "no jak ty możesz jeść kurczaka, to jednak tak cię bardzo nie boli", po czym z ulgą oddał się swoim zajęciom. dzisiaj jest już nacznie lepiej, potem lecę na kontrolę. co do śniegu - kurcze mam go aż w nadmiarze i wciąż przybywa. obawiam się, że jak przyjdzie odwilż to, zostaną tylko kalosze rybackie albo jakieś czółno, bo moja glina napewno tego nie wchłonie. zyczę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.03.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam czwrtkowo, jeszcxe niech tak kilka dni popada to będziemy ogłaszać stan klęski żywiołowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.03.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 witajcie czwartkowo! o pogodzie nie chce mi się gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 agniesia hihihi....Maksiu ma rację.....taki normalny Jasiek obawiam sie nie dałabym rady w łapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.03.2005 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Szykujcie sie dzis w nocy na duze mrozy, ale dobra wiadomość jest taka ze to chyba ostatnie tak wielkie mrozy tej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Bodek już niedługo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Czupurek ja wczoraj poswieciłam sie łopatologii.....80 m do odsniezenia....uff gimnastyka.....masz racje ja tez patrze na to ......dobrze ze mamy zrobiona droge bo inaczej.....bloto by mnie wciagnęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.03.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 a tak ogolnie To witam wszystkich!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts