Joasia Jasia 10.09.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Bikosa - ja słynę z tego, że jak chcę żeby towarzystwo poszło sobie już do domów to mówię - opowiem wam jak rodziłam. Dzisiaj tego nie będzie bo Was lubię okrutnie - ale tylko wzmianka. Po czwartej próbie wywołania porodu - zdesperowany lekarz kazał mi chodzić po schodach na Unii Lubelskiej (parter- iV p - i z powrotem) A przedtem w domu kazał myć podłogę na czworakach - wot technołogia medyczna XX wieku.... Ale w szpitalach mają teraz internet - można nadawać stałą relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.09.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 witam wszystkich.... od dwóch dni boli mnie głowa dzisiaj ciut przeszła....nio i ocieplenie sie opóznia Bikosa......jeszcze jesteście we dwójke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 10.09.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Siadłam przy kawce i ciachu i już mi trochę lepiej. Bikosa - nie mam pojęcia jak dzidzię zmusić do wyjścia - może ono już wie jaki okropny jest dzisiaj ten świat (chodzi mi o pogodę). Ja dopiero myślę o przyjemności posiadania potomstwa - o ile jest to przyjemność. Gratuluję wszystkim mamom ich męskiej decyzji . Bikosa powodzenia, kiedyś w końcu wyjdzie!!! Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.09.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Ale czas pędzi już 12 to dorbrze. Wrócę do domu, zamknę drzwi na klucz i poddam się sennemu nastrojowi. Przyłożę głowę do poduszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.09.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Joasiu, ty to masz skuteczne metody albo grozisz publikacjami wierszy albo porodami. moze powinnam kupic kamere i zrobic transmisje on line?-wtedy to juz na pewno spadniemy w rankingu! wiem, ze przynudzam - obiecuje, ze od godziny "p" poza krotka info zejde z tematu. a teraz ponarzekajmy na pogode- moze jakas kawusia na podwyzszenie RR? nie wiem, czy kogos to pocieszy ale w gorzowie i wal-w-brzuchu tez leje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.09.2003 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Mówicie żebyś nie spadli w rankingu... a przecież nie jest wcale tak źle, popatrzcie na zestawienie poniżej (wywaliłem te grupy które miały mniej niż 10 postów): 1 Grupa Krakowska ...............62792 Grupa Wrocławska ..............25013 Grupa Warszawska..............23514 Grupa Trójmiasto i okolice....17085 Grupa Szczecińska...............16276 Grupa Wielkopolska..............16037 Grupa Śląsk Górny i okolice... 8718 Grupa Kampinoska................8099 Grupa Łódzka........................47910 Grupa Lubelska.....................37611 Grupa Bydgosko-Toruńska.....28212 Grupa Zagłębie Dąbrowskie....26813 Grupa Piaseczno i okolice.......24114 Grupa Podkarpacka................23015 Grupa Jeleniogórska i okolice...13116 Grupa Podlaska.......................11417 Grupa Otwocka.......................10718 Grupa Koszalińska................... 5419 Grupa Częstochowska i okolice 4620 Grupa Nieporęt, Legionowo okolice Zalewu 3121 Grupa GRUPA WĄCHOCKA.........3022 Grupa Olsztyńska ......................1723 Grupa Gorzów Wlkp i okolice......1624 Grupa grupa świętokrzyska.........1225 Grupa Tarnów i okolice................10 stan na godzine 12 dnia 10 września 2003, tak więc widzicie jesteśmy na 5 miejscu, mineliśmy niedawno Wielkopolske, a teraz pora pobić Trójmiasto, w każdym razie grupa Krakowska narazie daaaaaaleko poza zasięgiem rywali ps. tak... nudzi mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.09.2003 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Aha, nie wiem ale może niektórzy to jeszcze pamietają, ale był juz kiedyś tu wątek: CZY KTOŚ BUDUJE W SZCZECINIE I OKOLICACH?i było 16 postów...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 10.09.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 POzdrawiam wszystkich serdecznie.Dawno mnie nie było (czynnie), ale cały czas czytam o waszych dokonaniach.Mam prośbę: potrzebuję skrzynkę do prądu, taką budowlaną (jakkolwiek się ona fachowo nazywa), sprawa jest dość pilna, bo ekipa zaczyna we wtorek, a do prądu się póki co nie może podłączyć. MOże ktoś ma taką skrzyneczkę niepotrzebną i chciałby mi wypożyczyć, ewentualnie niedrogo odsprzedać? Wdzięczność moja nie miałaby granic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.09.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Odzywam się podnosząco (grupę). Deseczki w stolarni zamówione, opieprzony Bogu ducha winny kierowca - ze mną się nie gada przed kawą i papierosem. A teraz radosna - witam grupę. Pogoda za oknem grzybowa, a weekend zapowiada się ciepło ( http://pogoda.onet.pl/0,919,miasto.html ). Już się doczekać nie mogę, kiedy coś wyrośnie w lasku - a ja to zerwę i wysuszę. A Wy? kalosze przygotowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.09.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Oj Joasiu żeby tylko te grzybki dopisały. Ja co prawda nie potrafię ich zbierać, bo się o grzyba potknę a go nie zobaczę, ale na niedziele mam zaproszenie na grzybki w sosiku do rodzinki właśnie w Twoich okolicach. Tam podobno jest sporo grzybów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Dziewczyny! Ale macie fajnie z tymi grzybami!A ja ciągle myślę o wyborze dachówki - obecnie przerabiamy IBF. Jakie słyszeliście opinie? Proszę o pomoc!!!! Dziękuję z góry.Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2003 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Ivette: a dlaczego nie chcesz euronitu?? sprawdzone dachowki... kilka osob z naszej grupy ma je na dachu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Maksiu dzięki za szybki odzew! Wszyscy mi odradzają EURONIT ze względu na cenę! Podobno kosztuje tyle co Braas a my jednak chcemy zejść z kosztów, gdzie się da. Taką więc drogą obecnie na tapecie mamy IBF i Unibet - cena ok. 7500 za cały dach z wyłazem dachowym i bez rynien.Dachówka - według nas - ma spełniać swoją funkcję i mieć odpowiedni kolor i kształt; niczego więcej nie wymagamy poza dostępną ceną.Proszę o rady! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2003 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Ivette: przy moim dachu różnica między Braasem a Euroniem wyszła okolo 600 zł na korzyść Euronitu... wiec chyba nie jest taki koszmarnie drogi, pozatym rabaty... trzeba o swoje walczyc...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 11.09.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Ivette bierz to co ci się podoba - ceny są zbliżone - tu jes tańsza ława kom. tam gąsiory kończące lub wyłazy. Na każdej dachówce wyjdziesz tak samo. Zresztą jak widzę na swoim przykładzie tylko sama dachówka jest inna ale już cały osprzęt (taśmy, uchwyty nawet kominki) są ujednolicone. Ja mam unibeta - ekipa pierwszy raz kładzie, ale na razie sobie chwalą. Producent zresztą dorzucił ok. 150 dachówek na stłuczkę gratis. A... gdzieś słyszałam (chyba nawet u konkurencji - euronita), że ibf w ostatnich dwóch latach wymienił cały park maszynowy i mają najnowocześniejszy zakład w Polsce - a co za tym idzie i lepszą technologię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.09.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Ivette - wysłałam Ci maila na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.09.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Joasiu, jak tam szfki kuchenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 11.09.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Cześć wszystkim w ten piękny deszczowy dzień Joasiu, nie martw się o ten opiernicz kierowcy. Dostał go po prostu za niewinność- a jak by pogrzebać w jego przeszłości to coś by się na pewno znalazło Ale, że papieroski?? hymmmm A może by tak coś mocniejszego za tę pogodę- oczywiście ci co mogą? Potwierdzam, że na weekend pogoda bedzie lepsza- podaję namiary na super serwer: http://www.accuweather.com/ Pnijmy się w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.09.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Nie cirpie takiej pogody, zwłaszcza gdy muszę chodzić po mieście i coś załatwiać. Dzisiaj chyba wszystko bym wolała zamiast tego co mnie czeka. Zostałam zawezwana do szkoły na 14.30. i to do dziewięcioletniego dziecka. Ładnie się zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.09.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 S.P. - małe dziecko mały kłopot - idź, jak na wojnę do tej szkoły i się nie daj. Stawaj w obronie dziecka choćby nie wiem, co. W domu natrzesz uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts