Teska 12.03.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 GrzegorzR hmm..tak wlasnie kosztuje ta adaptacja.Grunt jest juz odrolniony jest to grunt budowlany od jakis 2 lat. O warunki przylaczy w wodnych i kanalizacyjnych w goleniowie jak porosisz to nie bedzie problemu. z gaowni tez powinienes dostac szybko...a najlepiej to po prostu wystap o uaktualnienie - gaz jestes tzw w gazowni etap 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.03.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 A tak wogóle to witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.03.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Witam. Teska Co do kosztów projektu, to mniej więcej tego się spodziewałem, ale pewnie będę jeszcze negocjował. Ale co do załatwiania formalności, to jednak bedę potrzebował kilku porad, więc jeżeli mogę skorzystać, to będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.03.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Czesc Karol. Ale Cie dawno nie widzialem. Niestety slabo orientuje sie w temacie Twojego pytania, wiec nie pomoge.Zadaj je moze w "Prawie i pieniadze" - tam jest kilku prawnikow, to na pewno Ci pomoga. pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 13.03.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Dzięks Suchy,fajną masz "bryke" w swoim okienku Masz racje,ze tam powinienem udezyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 witam wszystkich.... no i znowu sniegu nasypało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 GrzegorzR wiec sie odzywaj jak cos......zerknij na privka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Miski hmm...ale dawno Cie nie było,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Maksiu no kiepsko z tą kanaliza dziwni ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.03.2005 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Teska: zadne kiepsko.. kanalizacja i tak bedzie.. bo to priorytet, tylko dziwi mnie ze ludzie wola wachac te smrody przez okno, zamiast w cywilizowany sposob zalatwic sprawe. A mechanizm bedzie prosty, zrobia kanalizacje, kto bedzie chcial sie przylaczy, kto nie to nie. Po niedlugim czasie mocno podniosa koszty wywózki nieczystości beczkowozami, i zaczna sprawdzac rachunki... to nie ma a wywozil.. kara, itd. gmina stosowala ten numer juz w innych wioskach i zdal egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Maksiu kiepsko tzn pisales wczesniej ze zrobia przylacza gratis do domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 komu kawkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.03.2005 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Maksiu kiepsko tzn pisales wczesniej ze zrobia przylacza gratis do domku.... może i zrobią zobaczymy.. w to co napisali w gazecie nie mozna tak do konca wierzyć... a jak nie to trudno... sam sobie wykopie studzienke kanalizacyjną, położe rury i będzie ok pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Maksiu to dobrze. A co w tym roku zamierzasz zrobic na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Otwierac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 13.03.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Czyżby było pusto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witam wszystkich w poniedziałek..... u mnie znowu pada deszcz......no kiedy ta wiosenka bedzie??? podobno od srody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.03.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witam wszystkich. U mnie dzisiaj czarny poniedziałek moje autko się dzisiaj na mnie obraziło i nie odpaliło pierwszy raz odkąd go mam. No i do pracy taksóweczką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.03.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 również witam poniedziałkowo dzisiaj tylko jestem trochę i spadam załatwiać sprawy i sprawki na mieście. Teska - dzisiaj to, ja cię widziałam na mierzynie, jak już wracałaś. wieści z budowy - bałagan trochę zmalał, bo kuchnia zrobiona i graty wróciły na swoje miejsce zostało jeszcze do ułożenia pół podłogi w salonie, listwy - więc w tym tygodniu wielki koniec. niestety do świąt się nie wyrobię - będzie tyg przerwa techniczna, więc łazienka dopiero w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.03.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 witajcie poniedziałkowo! chyba się ociepla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts