Teska 14.03.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Czupurek hmm..a ja Cie nie rano zawiozłam syncia na przystanek....i chyba jeszcze spałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 14.03.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.03.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Teska - to znaczy że prowadzisz na śpiąco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Bodekku tak jakos dzisiaj wyszło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 GrzegorzR Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.03.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Teska - to znaczy że to tylko incydent bo strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Bodek pewnie ze incydent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 14.03.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Siemka! Wróciłam z podróży niestety firmowej!nareszcie w domu... mam już posadzki, w środę wchodzą z tynkami! posadzki wyniosły mnie 2040! za 170 m2 podłóg, oczywiście mój materiał ale wiem ile go poszło 2 kamazy piachu czyli 400 i 3.5 tony cementu czyli 1.120! Przyjechali o 10 i skończyli o 16! rewelka! Miśki - może raz chociaż Ty się odezwiesz??? wiem, że aż tak bardzo nie tęsknisz, ale.... Józia - a Ty to normalnie przesadzasz!!!! no niech ja Cię dorwę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Mam takie pytanko czy ktos wie gdzie taniej mozna kupic takie drewniane przesełka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.03.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Teska - a co ty z nowu chcesz robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.03.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 witam wszystkich Nie wiem jak u was ale u mnie ptaki ćwierkają jakoś tak wiosennie No to chyba wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.03.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witam ponownie. Śledzę Wasz wątek regularnie ale piszę dopiero teaz po przerwie, bo nareszcie ruszyło się coś z moimi warunkami zabudowy. Po 2 latach użerania i rozprawie administracyjnej chyba w końcu mam to, o co walczyłam. Jeśli nic się nie zmieni, ruszę z budową jesienią. Na razie jestem na etapie projektu. Bardzo proszę o namiary na wykonawców, których możecie polecić (lub "względnie" polecić) i na inspektora nadzoru, który byłby naprawdę odpowiedzialny. Pozdrawiam. trobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.03.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 no, to na wioseną poprawę humoru... Złodziej włamał sie do cudzego mieszkania i szpera w poszukiwaniu łupu. W pewnym momecie odzywa sie głos:- Jezus cię widzi...Złodziej zbladł choć w panujących ciemnościach i tak niewiele było widać.Co jest - pomyślał - dom miał byc pusty do końca tygodnia...- Jezus cię widzi... - głos odzywa sie znowu.Pełen obaw zlodziej skierował światło latarki w stronę skąd dolatywał głosi odetchnął z ulgą. W klatce na drążku chuśtała się papuga...- Cześć - odezwała sie papuga - mam na imię Maria...- Maria? He, he - zaśmiał się złodziej- Maria to bardzo glupie imię szczególnie jak dla ptaka.- Może i tak ale jeszcze glupsze jest Jezus dla dobermana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.03.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 czupurek - dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.03.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Teska - no ja mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Czupurek co chce robic??? drewutnię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.03.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Trobe witaj.....a gdzie bedziesz budowała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.03.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 trobe - witaj dawno cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.03.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Teska. Na Warszewie, kilkaset metrów na północ od Ivette (tak sądzę, bo moja działka prawie na granicy lasu a Ivette na terenie "po-sterowym".Bodekku. Nie pisałam, bo nie było o czym ale pilnie dokształcałam się na forum i "śledziłam" Was. Przez jakiś czas zastanawiałam się też nad domem szkieletowym, więc "podglądałam" Cię w tym wątku. Ostatecznie jednak skłaniam się ku silikatom. trobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 14.03.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witam trobe właśnie jestem na etapie rozważań nad rodzajem materiału na ściany, zastanawiam się nad wyborem pomiędzy BK a silkatami, może jesteś w stanie podpowiedzieć co skłoniło Cię do takiego wyboru, jakie są Twoim zdaniem plusy i minusy, oraz jakie są różnice w kosztach budowy ścian z tych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts