Gość 11.09.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Dzięki wszystkim za odzew! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.09.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Będę walczyć. W końcu kto ma się za nim wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 S.P. w pełni podzielam zdanie Joasi!Broń swojego dziecka, bo jak ty go nie obronisz, to nikt go nie obroni! Takie zdanie kiedyś usłyszałam i stosuję cały czas! Moje córki są świadome mojej stałej pomocy w przypadku ewentualnego konfliktu z nauczycielami - już od przedszkola! Zawsze im to uświadamiam i dzięki temu są świadome swego, nie wykazują lęków "przdszkolno-szkolnych" i nie boją się wyrażać własnego zdania.Napewno chodzi o coś drobnego, wyolbrzymionego przez nauczyciela. NIe bój się - pomyśl sobie, jak boi się twoje dziecko a tobie głowy nikt nie urwie!Pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.09.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Sprawa jest niezwykle poważna! Dotyczy 30 cm papieru toaletowego, które mój syn wziął do kieszeni jako pamiątkę z "łazienek", akurat przerabiali czytankę o Warszawie, no i oczywiście wygłupiali się na przerwie i wpadli przyłapani przez woźną. Afera zaczęła się gdy pani kazała za karę każdemu z dzieciaków zamieszanych w "aferę" przynieść po 2 rolki papieru a ja się sprzeciwiłam tej formie sponsoringu szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 11.09.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Super! Z tymi szkołami to można czasem zwariować! Niechby lepiej pilnowali, żeby dzieci nie były poniżane i bite przez inne. Trzymaj się! Nie będzie łatwo, jeśłi zarządzili spotkanie z rodzicami. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2003 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 S.P. proponuje abyś będąc już w szkole poszła do toalety i zabrała stamtąd takie same 30 cm papieru, a podczas zebrania wyjeła te 30 cm z kieszeni i spytała się czy w takiej sytuacji, skoro przywłaszczyłaś sobie to jakże luksusowe dobro to dyrekcja wezwie policje, żeby przeprowadziła śledztwo...normalnie ten kraj staje sie z dnia na dzień coraz bardziej nienormalnyawantula o 30 cm papieru... zastanawiam się czasem czy to ja jestem inny czy świat wariujepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.09.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Witam ile dni po wylaniu ławy fundamentowej Wasze ekipy rozpoczęły izolacje i murowanie ścian fundamentowych? Myślę, że nie mam się czym chwalić, ale mówię jak było - wylewanie ław rano, izolacje i murowanie na drugi dzień po południu. Jeszcze sprawdzę w swoim kajecie czy nie pomyliłem się o jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.09.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Bikosa, w Zdrojach będziecie się cieszyć Maleństwem? Puść mi na priva jak się nazywasz, może uda mi się zrobić Ci przydatną niespodziankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 witam własnie wrócilismy z budowy...udało nam sie wpłynąć na nasza działeczke...i zaraz po wizycie wizyta u wójta....beda sypać zuzel S.P a mojego syna nie uczy fizyki ten koszmarny pan K....TYLKO DYREKTOR...kamien spadł mi z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.09.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Jak się jeszcze okaże, że Bikosa będzie rodzić w Zdrojach u Staśka (np położnika) z pomocą Teski, S.P. wpisze nowo narodzone dziecię do USC, Maksiu opublikuje ten fakt w sieci to się okaże, że mamy pierwsze dziecko "grupowe". Nie widzę tylko tu roli dla Ivette - a! wiem! - Ivette natrzaska z tej okazji nauczycielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Joasiu hihi dobre a jak tam mebelki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.09.2003 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Joasiu, zapomniałaś dodać jeszcze że Ty napiszesz o tym fakcie poemat.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Joasiu! Do bitki to ja taka szybka nie jestem! Ja raczej załatwiam wszystko na "gębę" tzn. perswazja najpierw delikatna a potem stanowcza. Ja mogę służyć jako podpora psychiczna lub opiekunka do nowonarodzonego. A natrzaskać to prędzej lekarza lub położną jakby coś źle robili! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 lepiej nikogo nie tłuc....zal położnych lekarzy mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 11.09.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Teska, a jak zalatwilas ten zuzel u Wojta ? U nas tez by sie przydalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2003 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Bedi ta sprawa to juz od kwietnia tego roku.... i u mnie nie było wogóle drogi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.09.2003 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Jak tam samopoczucie ludzie w piątek? mam nadzieje że tuż przed weekendem nie jest najgorzej...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.09.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Maksiu - (w Seksmisji) - Jak Pana widzę to 10! 10 punktów! Tak się czuję. Kasa - 1 pkt, ocena pracy wykonawców poddasza (tempa) - 3 pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 12.09.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Witam ranne ptaszki. Już jestem po rozmowie z panią. Odbyło się w pokojowej atmosferze, pani przyjęła do wiadomości, że nie popuszcze. Ogólnie sprawa pozytywnie, mam nadzieję, że dla mojego syna również.Teska zupełnie zapomniajłam o przejściach Twojego syna, jak to się skończyło, myślę, że dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts