czupurek 16.03.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 witamy, witamy odnośnik do stronki www? jak będziesz pisał post to, na górze jest url - wstawiasz na początku i na końcu adresu np:http://html coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.03.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Didi chyba też zwrócę się o nowe warunki warunki do energetyki bo po prostu nie mam siły walczyć z tymi ludźmi. Żadne argumenty do nich nie trafiają. Mam pytanie może ktoś wie: jeżeli dostanę pozwolenie na budowę domu i przyłączy a potem zmienię warunki w enei to muszę nowy projekt jeszcze raz dawać na zud i potem pozwolenie na budowę? Czy wystarczy zgłoszenie? mirromir Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.03.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Teska - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.03.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 mirromir - witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.03.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 monka - tak trzymaj o..... sąsiadów i załatwiaj przyłącza gdzie łatwiej bez ZUD-u się chyba nie obędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirromir 16.03.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ja mam na agregacie.ENEA chyba zgupiała chciała abym im coś tam stawiał na własny koszt "trafo"Albo odbierał za 16 uzytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.03.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Witam was, mam gorącą prośbę. Teska mogłabyś dać namiar na tych ludków, którzy robili ci podmurówkę pod ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 16.03.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Teska - przyroda wie co robi. Skoro wyroslo przy mrozie i sniegu to nie zaszkodzi. A poza tym idzie wiosna, rybacy w tym tygodniu spuszczaja lo;dzie na wode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.03.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirromir 16.03.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 coś nie tak z tym urljest!!!!!!!!! no nareszcieNo jak sobie z tym poradziłem to i z budową nie będzie problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.03.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 monka - ja myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.03.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 16.03.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Przed chwilą wysłałam post ale gdzieś zaginął. A propos wiosny. Tam gdzie mieszkam zakwitła wielka osiedlowa łąka- psimi odchodami wyłaniającymi się spod topniejącego śniegu. Nie ma mowy, żeby przejść "suchą stopą".Mirromir. Mam kilka babskich uwag do Twojego projektu. Zastanów się nad przejściem z garażu do domu przez pomieszczenie gospodarcze. Dla mnie, noszącej ciągle siaty jest to bardzo dobre rozwiązanie. Nie wiem, jak z usytuowaniem domu wg stron świata ale jeśli kuchnia ma być od południa, to pewnego pięknego letniego dnia domowy kucharz przeklnie Cię "do dziesiątego pokolenia". Rozważ też powiększenie wiatrołapu, żeby pomieścić gdzieś szafę/garderobę na wierzchnie ubrania domowników i gości. Podobne pomieszczenie (garderoba) przyda się też na górze, , chyba że planujesz w każdej sypialni szafy ale i tak trzeba przecież poupychać gdzieś gdzieś wszystkie inne klamoty.Pozdrawiam. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Czupurek rozumiem.Ja mam rolety mocowane do sciany....nie chcialam zeby popsuly mi okno...tzn widok...rolet w kolorze zlotego debu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 16.03.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 GrzegorzR. Jestem ciekawa Twojej decyzji dot. rodzaju materiału na ściany. Proszę o informację, gdy ją podejmiesz. Przy okazji- nie musisz wybierać oryginalnej Silki. Na pewno tańsze będą rodzime silikaty. Kiedy zamierzasz się budować? Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.03.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 trobe - co do decyzji to będę ją podejmował pewnie w niedługim czasie, silikaty odpowiadają mi, ale jeszcze muszę zrobić rozeznanie co do kosztów w moim przypadku, co nie znaczy, że cena jest najważniejszym kryterium, ale z pewnością będzie miała wpływ na decyzję, co do terminu, to chciałbym rozpocząć i zakończyć budowę w tym roku, ale dopiero jestem na początku drogi załatwiania formalności związanych z projektem, więc wszystko zależy od tego ile czasu zajmą wszystkie formalności. Teska - czy znalazłaś namiar na człowieka z wodociągów w Goleniowie, jeżeli tak to mam prośbę o podesłanie, jutro chcę tam pojechać. Za chwilę puszczę coś na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 16.03.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Witam miłych użytkowników forum z okolic Szczecina.Czy korzystał ktoś z usług architekta Pana Marka Orłowskiego? A może ktoś potrafi mi wskazać dom wg jego projektu? Jest to architekt, którego mi polecono, ale poszukuję dodatkowych opinii na jego temat.Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 16.03.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Klaus - Pewnie niewiele Tobie pomogę, wiem tylko, że ten architekt razem ze wspólnikiem projektowali CH Piast, ale jest to obiekt, w którym raczej nie chciałbyś zamieszkać. Jutro postaram się znaleźć namiary na ich pracownię, może na ich stronach, o ile mają uda się Tobie znaleźć trochę informacji o ich doświadczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 16.03.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Apel ogólnie do wszystkich. Ratunku! Czy naprawdę nikt z Was nie może polecić żadnego wykonawcy? Bardzo proszę o namiary. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 16.03.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Dobry wieczór Witam ponownie wszystkich z grupy szczecińskiej, tym razem już jako właścicielka pięknego kawałeczka ziemi w Pilchowie Mam nadzieję, że skorzystam z Waszych doświadczeń w najbliższym czasie Teska - jednak wysłałam @ do Ciebie z prośbą o namiary na architektkę. Mogę liczyć na odpowiedź? Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts