delf 18.03.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Ja wiem tylko tyle, że robi sie wstepne przymiarki do lotniska za Dąbiem, na tyłach Dąbia i Pucic, z całą infrastruktura drogową oczywiście. Natomiast obwodnica wokół Dąbia miała zaczynac się na zakręcie w Dąbiu i iść prosto na tyłach działek, a potem przez łąkę. Nie wiem, czy o taki pn.-zach. ci chodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.03.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 a czy jest coś poniżej doła ociepliło się a teraz leje szlag mnie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Klaus ups.... Witaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 GrzegorzR nie wiem czy jeszcze potrzebujesz ten namiar????? bom dopiero dzis dorwalam sie do netu ale jak cos....on ma na imie Stanislaw i jest tam kierownikiem ( 1 pietro na wprost schodow siedzi)....ale nie moglam znalesc telefonu... a jak cos znasz moj tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Didi a moje krokusiki to maja dopiero jakies 1,5 cm....i niet pączków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Didi a moje krokusiki to maja po 1,5 cm...i niet pączków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 ŁOMATKO!!!!!! własnie patrze w tv....kobieta 40 lat ma 15 dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 18.03.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 lorany, to chyba co roku albo wczesnie zaczela, :o nic mi do tego, jesli tylko rodzice zapewnia dzieciom wszelkie srodki do zycia i nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.03.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Dzień dobry. Czyżbym była dzisiaj pierwsza? Wstawać! Piękny dzień za oknami- szaro, chłodno i na razie nie pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.03.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Witaj Trobe - kto w sobote wstaje o 7?? Masz zdrowie A mnie glowa na..wala, a taka ladna pogoda wiec i cisnenie powinno skoczyc a mi spadlo, ehh A moze wszyscy na dzialeczkach i dlatego pusto? Moze pracusie na obiad wroca... i do komputerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.03.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Zdrowia, to już nie ale upierdliwego (i najukochańszego) psiurka, który o 5:50 zarządza pobudkę. Nie ma zmiłuj się, Trzeba wstać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.03.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 5.50? I tak codziennie? U nas w nocy grasuje kot, ale jak zamkniemy drzwi to jest spokoja, zpieskiem by sie tak nie dalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 agniesia fakt...ale ta kobieta samotną jest na zasiłkach z opieki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.03.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 no i tego juz niestety nie rozumiem i jestem przeciw, a powiedzieli gdzie ojciec albo ojcowie tych dzieci? no i oczywiscie najbardziej szkoda tych dzieciakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 witam popołudniowo przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.03.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Ty masz kofeine z kawy ja mam z pepsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 ojciec poszedł sobie.... a kobieta zapytana czemu nie stosuje antykoncepcji...powiedziala ze sumienie jej nie pozwala...hmm..dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.03.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 niestety chore jest to, ze jej sumienie pozwala tylu dzieciom cierpiec, ale tego pewnie juz nie przyjmuje do swiadomosci, chory swiat, ehhniestety to, ze ludzie sa dorosli nie oznacza, ze sa dojrzali,pomagam pewnym dzieciakom - glownie ubranka,niestety nie moge przyniesc nic nowego, a z metka to juz w ogole, bo pojda chlejusy, zabiora dzieciom i sprzedadza, zeby miec na alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.03.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 aha, powinniesmy sie cieszyc, dzis slonce, suchutko, troche chlodno, ale dzieki temu moze nie zaleje nas powodz,zastanawialam sie czy robi sie jeszcze rowy melioracyjne, w Trzebiezy ostatni raz czyszczono rowy 4 lata temu, a nowych sie nie zaklada - ani nie kladzie sie jakichs odwodnien rurowych w ziemi, czy to nie blad?chyba Niemcy na tym terenie byli madrzejsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 19.03.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Agniesia no własnie Niemcy to bardziej chyba dbali o te tereny. Dzisiaj byłem w trzebiezy z kolesiem zerknąć jeszce raz na tą działke na osadników jak sniegi puściły. Po drodze widziałem dość spore jeziora na polach i przy drogach co świadczy że z melioracja to raczej krucho. Na szczęście tam na tej działce jest górka i było sucho. p.s. Troche sąsiedzi na nas dziwnie patrzyli bo podjechaliśmy radiowozem policyjnym kolegi i łaziliśmy po tej działce jak te inspektory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts