maksiu 12.09.2003 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 U mnie kasa obecna to gdzies okolicach -6, perspektywy dalszego finansowania powiedzmy jakies 2, w porywach 3, no ale najpierw przede mna sen zimowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Witam w piątek! Fajnie, że już weekend! S.P. - cieszę się, że poszło w miarę gładko. Joasiu - jeszcze raz dziękuję; byłam tam dzisiaj rano i zrobili na mnie dobre wrażenie. Maksiu - Pozdrowionka! Teska - gdzie się podziewasz? Ogólnie jest lepiej , niż w ostatnich dniach - sprawa mojego dachu chyba rozstrzygnie się na dniach (może jednak Euronit? - ale kolor to IBF ma najładniejszy - jaśniutki ceglasty). Pozdrowienia dla wszystkich! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 12.09.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Bedi, wielkie dzięki za chęć niesienia pomocy odnośnie "skrzynki prądowej", ale mój mąż w tym czasie również nie próżnował i skrzyneczkę już skądś przytaszczył, więc nie będę już Ci zawracac głowy.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 12.09.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Joasiu, co to za robal. Taki fajny znaczek miałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.09.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 S.P. To nie żaden robal - tylko śliczna żmija zygzakowata. Idąc śladem psa, też chciała u nas zamieszkać - ale ją pogoniłam - ale wpierw uwięziłam na moment w wiaderku celem uwiecznienia. A poza tym Jasiu mnie od żmij wyzywa - jadowitych, to się utożsamiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.09.2003 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Joasiu: rozumiem ze Jasiu stwierdził że jedna żmija w domu wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 12.09.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Joasia tak pieknie rozwinela mozliwosci naszej grupy- pomyslalam tylko, ze moze ksiegowa by nam cos in plus przeksiegowala na konto nowowyklutego Pod ponizszym adresem transmisja on line z mojego brzucha- z dedykacja dla Joasi: http://www.lebonze.co.uk/stuff/move.htm Ta zmija troche mnie podlamala (mowie o tej z wiaderka)- nie wiedzialam, ze takie okazy mamy na naszych pieknych ziemiach zachodnich. moze nie kupowac dzialki w dobrej-to tak blisko Wszyscy sa niesamowicie aktywni w ten piatek. zycze wszystkim milego weekendu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 12.09.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Hip! Hip! Hura! Gratulacje Bikosa (rozumiem że już małe na tym świecie)!!!! Niedługo koniec pracy i będzie dwa dni na budowie, chyba się dzisiaj napiję z tego szczęścia. Wreszcie wydostałam kasę z Knittera, uff - nigdy więcej nie chcę o nich słyszeć. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów i tych malutkich i trochę starszych ! Księgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 12.09.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 My tu gadu-gadu, a tematyka budowlana leży. Czy ktoś tu się szarpnął na taką ekstrawagancję jak piwnica? Ocieplać ją na chudziaku styropianem przed wylaniem posadzki, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.09.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 BIKOSA! GRATULACJE! A napisz nam o swoim nowym szczęściu: ile waży, ile mierzy,jaka płeć i jak ma imię - oczywiście jak znajdziesz chwilkę czasu. Czekamy. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 BIKOSA GRATULACJE ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 SP niestety......jest pierwszakiem ale pocieszajace jest to ze facet od fizy go w tym roku nie uczy... ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 12.09.2003 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 witam czy ktoś może mi wyjaśnić kiedy zmieni się stawka vat w budownictwie - 1 stycznia czy 1 maja? To wszystko przez mego sąsiadka - już kiedyś o nim pisałem. Grzebie w moim projekciku i termin wydania pozwolenia znowu sie przesuwa. Więc z planowanego stanu surowego otwartego ostanie się może stan zero miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 12.09.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 poczekajcie z tymi gratulacjami. potraktowaliscie link zbyt doslownie chcialabym aby moj maly mezczyzna tez sobie wyszedl ale wyraznie strajkuje- nie wiem gornikiem chce zostac?? narazie pozostaje w ciemnosci moich wnetrznosci. o rany, zaczelam rymowac- mam to po joasi?? Stasiek, przemyslaj niespodzianke!! Buziaczki na weekend ag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.09.2003 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2003 Vat od maja 2004 roku łomatko co za sasiad wredny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2003 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Jak samopoczucie w weekendzie?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Witam w poniedziałkowy ranek! Teska - widziałam w niedzielę Twój dom; fajny. Nie podchodziłam za blisko, tylko z daleko od sąsiadów spod lasu. Dzięki wszystkim za wsparcie w sprawie dachówki - będzie EURONIT! Pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2003 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Ivette: kolor ceglasto-czerwony? jesli tak to bedziemy mieli taki sam kolorek tej samej dachowki na dachu... jesli chcesz dobrze obejrzec ja toto wyglada na dachu to sobie obejrzyj moj dachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Maksiu - identyczna jak Twoja; zresztą domy też mamy bardzo podobne. Dziękuję Ci, że mnie tak "gniotłeś" z tym Euronitem. Pozdrowionka! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 A Maksiu - ile płaciłeś za ten cieniowany klinkier - to z firmy CRH? Dzięki za info. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts