Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Maro - 100 tys??? A facet ciagle narzeka, ze nie ma pieniedzy :o no, no,

oczywiscie mloda to jego zona - jest sporo mlodsza od niego

Kurcze no to sobie pan Kapitan wziął młodą żonkę ho ho :wink:

Aha pomyliłem sie jak ci powiedziałem że tylko on był z Trzebieży byli też państwo Kozub z Piaskowej vis a vis Pietruczuka. I wiesz co żona tego Kozuba była po przetargu na niego wściekła jak osa :lol: . Gość był jakiś taki niezdecydowany, siedzieli koło mnie słychac było jak mówił jej tylko "jak chcesz jak chcesz". I jak ten Kiezik krzyknął 68.000 ona miała widać chęć przebić a ten jej facet taki bez jaj no i jak przewodnicząca już powiedziała 68tyś po raz trzeci to ona dopiera zrobiła zamach tym numerkim ale spóźniła się sekundę no i zonk. Wściekła była na niego jak cholera

:lol:

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

GrzegorzR

nie jest zle.....ja teraz załatwiałam projekt przylącza pradu..za projekcik..tzw kreskowy zaplacilam 300 zł...

Jak bys sam chcial zalatwic te projekty przylaczy to 300 zł chca ....no i lache robia z zudem..ze niby sam sobie zanos....

Didi, no rzeczywiscie, do Trzebiezy to najlepiej samochod...

A kogo polecicie z samochodem na wykonczeniowke, zeby tez mogl w razie czego cos przywiezc, bo nie wyobrazam sobie, ze to ja bede po brakujace przyslowiowe gwozdzie jezdzic.

Wykonczeniowka to moze niedokladnie: wszystko po stanie surowym zamknietym.

Firme od okien mam od kilku lat w rodzinie te sama, elektryk na miejscu jest,

natomiast przydalby sie hydraulik, tynkarz, ktos do instalacji rekuperatora z wentylacja mechaniczna, wylewki podlogowe, plytki, i pewnie jeszcze ktos o kim nie mam pojecia - jeszcze...