maro74 23.03.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Maro - 100 tys??? A facet ciagle narzeka, ze nie ma pieniedzy no, no, oczywiscie mloda to jego zona - jest sporo mlodsza od niego Kurcze no to sobie pan Kapitan wziął młodą żonkę ho ho Aha pomyliłem sie jak ci powiedziałem że tylko on był z Trzebieży byli też państwo Kozub z Piaskowej vis a vis Pietruczuka. I wiesz co żona tego Kozuba była po przetargu na niego wściekła jak osa . Gość był jakiś taki niezdecydowany, siedzieli koło mnie słychac było jak mówił jej tylko "jak chcesz jak chcesz". I jak ten Kiezik krzyknął 68.000 ona miała widać chęć przebić a ten jej facet taki bez jaj no i jak przewodnicząca już powiedziała 68tyś po raz trzeci to ona dopiera zrobiła zamach tym numerkim ale spóźniła się sekundę no i zonk. Wściekła była na niego jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.03.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Didi - wielkie sorki, ja często zapominam, że niektórzy mają "wąskie" kanały postanawiam poprawę. jak coś wyślę to, bedzie pojedyńczo i "małe" jeszcze raz sorki a, mogę przeczytać o tej trawie? plizzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 witam wszystkich.....srodowo.... alescie popisali róze wsadzone do doniczek....cala noc moczylam korzenie w wodzie....zapomniałam o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 GrzegorzR nie jest zle.....ja teraz załatwiałam projekt przylącza pradu..za projekcik..tzw kreskowy zaplacilam 300 zł... Jak bys sam chcial zalatwic te projekty przylaczy to 300 zł chca ....no i lache robia z zudem..ze niby sam sobie zanos.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Klaus no dobre!!!! ale Ja zakupiłam naprawde wierzbe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.03.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witajcie, troche pochmurno, ale jeszcze sucho. Maro , no zone to ma czepialska (ten drugi z T) (delikatnie mowiac) PS(to jednak byl ojciec a nie maz - tej pierwszej) Teska - a skad do tej pory mialas prad? agregat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 agniesia miałam prad.....ale z tym to była cała akcja....wiec prad miałam od d....strony I jak tam fachowiec, był??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.03.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Pan fachowiec umowil sie na jutro do ogladania, wyceny i zamowienia materialow do roboty (bo nie ma samochodu).Orientujesz sie Teska co on jeszcze robi? Do jesieni z mezem zamierzamy postawic domek surowy zamkniety i moze w zimie by mogl cos u nas robic, tylko co? instalacje, tynki, kafle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Czupurek układ był inny! przypomnij sobie naszą rozmowe (chyba) z początku stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 agniesia co do instalacji to nie wiem,ale raczej nie..ale reszte tak.... Fakt, to uciażliwe samochodu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Didi ano witaj.....róze posadzone...stoja przed wejsciem do domku...wiatru niet i słonca tez...moczyły sie korzenie całą noc... ale mam nadzieje ze to nic złego..dzis zabieram sie za przycinanie borówki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.03.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 zamotalam sie, pardon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Teskatak trzymać! wiosna wzywa do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.03.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kurcze Teska - to jak on do Ciebie dojezdzal? A jego brat z ktorym pracuje moze ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.03.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Didi - pewnie, że pamiętam. ale i tak tą cholerną trawę będę musiała zasiać obojętnie w jakich konfiguracjach. a i międzyczasie zrobić ogrodzenie - dlatego pytałam bo, nie wiem jak rozplanować prace. no to, nieśmiało zapytam: może się jakoś spotkamy po świętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Agniesia żeby przez brak samochodu facet nie kładł Ci terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 CzupurekNAJPIERW OGRODZENIE!!!!!!!!!! POTEM TRAWNIK!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonak 23.03.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Cześć Miło mi Was powitać. Coś pomyliłam i wpisałam nowy temat. Jestem też ze Szczecina i zaczynamy wiosną (późną) budowę w Kliniskach. Może ktos z Was też się tam buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.03.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Didi, no rzeczywiscie, do Trzebiezy to najlepiej samochod... A kogo polecicie z samochodem na wykonczeniowke, zeby tez mogl w razie czego cos przywiezc, bo nie wyobrazam sobie, ze to ja bede po brakujace przyslowiowe gwozdzie jezdzic.Wykonczeniowka to moze niedokladnie: wszystko po stanie surowym zamknietym.Firme od okien mam od kilku lat w rodzinie te sama, elektryk na miejscu jest, natomiast przydalby sie hydraulik, tynkarz, ktos do instalacji rekuperatora z wentylacja mechaniczna, wylewki podlogowe, plytki, i pewnie jeszcze ktos o kim nie mam pojecia - jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Iwonakwitaj w grupie W Kliniskach? To chyba Paweł66 się buduje, ale jego dawno nie było na forum Ale jest kilka osób budujących i już mieszkających odrobinę bliżej (Pucice, Załom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts