monka 24.03.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 nie mówiąc o spóźnionych porządkach świątecznych, które mnie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.03.2005 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Maksiu, witaj, chcialam zerknac na Twoja stronke, ale sie nie otwiera, czy nie dziala pod firefoxem? stronka dziala.. wczoraj byly problemy z łaczem pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.03.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 maksiu - witaj ale masz fajny podpis wszechmocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Czupurek taniej jest w Jantrze. Bynajmniej tak było.A siatke powlekana zerknij na Chopina( tam jest hurtownia i pani halinka) baekert był tanszy tam niz w castoramie polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Witam wszystkich ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.03.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Witajcie, zaraz zmykam do dziadka, wieczorem zdam relacje, Maksiu, dziekuje, dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 agniesia czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemko 24.03.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Cześć Miło mi Was powitać. Coś pomyliłam i wpisałam nowy temat. Jestem też ze Szczecina i zaczynamy wiosną (późną) budowę w Kliniskach. Może ktos z Was też się tam buduje? Witaj Iwonak, w takim razie bedziemy prawie sasiadami.... Ja buduje w Borzyslawcu, pozdrawiam i powodzenia. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.03.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 No to jestem w domku. Fachowcy chyba mieli z nas ubaw: mama troche inaczej zrozumiala to, co inni zrozumieli dobrze, dziadek zaczal cos napominac, ze juz niedlugo odchodzi... moja cora rysowala w zeszycie z kosztorysem a ja staralam sie zrozumiec i wysluchac wszystkich naraz na dodatek podalam panom nr klatki - nr ktory nie istnieje - chodze do dziadka 'na pamiec' i nigdy nie patrze na tabliczke z nr no ale ustalony sufit, elektryka, malowanie, sciana od str sasiada tez plyta kg panowie sympatyczni - pukpuk w niemalowane w przyszlym tygodniu przeprowadzamy dziadka i zaczynamy prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.03.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 hallo hallo witam z rana Teska - a powiedz gdzie ten jantar jest? ale ładnie na dworzu, aż chce się zyć no i od 15-stej wolne (no prawie - bo prace domowe). cóż trochę się narobię usuwając te tumany kurzu z różnych sprzętów. ale co tam pozdrawiam wszystkich piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 25.03.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Witam po baaardzo długiej przerwie Iwonak, witam Cię w grupie. Mam działkę w Kliniskach i bardzo mocne postanowienie budowy. Czy w tym roku, to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.03.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Witajcie u mnie prace porządkowe jeszcze w toku a tu powoli trzeba sterować w stronę kuchni czupurek Jantra jest na ul. Kwiatowej tel. 483 11 52 Teska jak tam Twoje krokusy? Zakiwitły ładnie na święta? Bo u mojej mamy już pięknie wyszły z ziemi i cieszą oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.03.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Witaj Marynko a gdzie ty się ukrywałaś tyle czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 25.03.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Monka, szkoda gadać, jestem zarobiona po uszy a poza tym w sprawie budowy trochę mi się skomplikowało, i powiem szczerze nie chciało mi sie o tym pisać. Ale troszkę podczytywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.03.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 witajcie piątkowo! jak tam świąteczne przygotowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.03.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 bodekku w lesie niestety ale mam zamiar nadrobić dzisiaj i jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.03.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 dzięki Monka Bodekku - ja np wyczyściłam z kurzu drzwi wewnętrzne, pociągnęłam akrylem wokół okien jakiej szparki, niedoróbki, małż posprzątał teren zwany przyszłościowo ogrodem z różnych (odkrytych po zimie) śmieci. dobra, dobra, wiem że to nie koniecznie należy do świąt a więc - ugotowaliśmy wczoraj wieczorem warzywa na sałatkę, zrobiliśmy zakupy i to, by było narazie na tyle. na dziś planujemy pociągnąć fugi w wc impregnatem no i trzeba zrobić sałatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.03.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Marynka a co się stało? Mam prośbę potrzebuję namiar na kogoś kto wykonuje badania geotechniczne, macie kogoś sprawdzonego i taniego? Pamiętam że delf podawała namiar tylko nie mam czasu tego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.03.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 czupurek - u mnie to samo tylko zakupy a na budowie ruszają ostro po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 25.03.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Monka, mamy problem z wodą. Gmina ma w planie wykonanie przyłącza naszej ulicy do wodociągu i nie chce wydać pozwolenia na studnię (nawet tymczasową), podobno obniży to lustro wody. Dowcip polega na tym, że sąsiedzi, którzy mieszkają, wszyscy mają studnie ( jacyś miejscowi "ważniacy"- z tego co dowiedział się mąż). A my walczymy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts