monka 26.03.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, dużo wody w poniedziałek, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół i rodziny http://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20wielkanocne/ost__103_.gifhttp://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20wielkanocne/ost__103_.gifhttp://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20wielkanocne/ost__103_.gifhttp://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20wielkanocne/ost__103_.gifhttp://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20wielkanocne/ost__103_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.03.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Hej, to ja, napiszcie czy malujecie czy farbujecie jajka, a moze takie koszulki termokurczliwe?? Wlasciwie to fajnie miec tesciowa. W tym roku nic nie musze gotowac, kroic, piec itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.03.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 chyba nikogo nie ma w domu? gdzie wy? kosciol zakupy kuchnia? pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze radosnych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.03.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Agniesia ja ugotowałam jajka w obierkach od cebuli, bo farbki w okolicznych sklepach juz wyszły i dałam na to koszulki termokurczliwe. Wygląda to całkiem ok Co roku próbuję malować woskiem ale efekty mierne i na ten rok zawiesiłam powyszą działalność bo mi się już nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Agniesia ja robie tak jak monka...tylko woskiem smaruje zanim je wloze do tych obierek...wyszły te pisanki ot takie sobie...ale co tam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.03.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Teska a czemu woskiem? Ja po ugotowaniu jak wystygną przecieram je ściereczką z małą ilością oleju i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.03.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Poniewaz nasze dziecie nie czulo weny tworczej a i my, rodzice bylismy zabiegani, zrobilismy koszulki termokurczliwe, no i jak juz jajka byly gotowe przypomnialam sobie, ze mam caly worek obierek z cebuli moja pamiec jest do kitu moze juz pora, zebym brala jakies preparaty dla emerytow? moze znacie cos na 'zwoje' mozgowe - cos po czym stane sie geniuszem ? pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze pieknej pogody i radosnego ucztowania w gronie rodziny i przyjaciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 monka... bo wtedy niby jakies wzorki mialy sie nie zafarbować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 witam w Wielkanoc.... ja jak zwykle przy kawce....zaraz szykuje sie do wielkiej ...hmm..obzerki niestety tak to musze nazwac.... Miłych Swiat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.03.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 Dzień dobry. Życzę wszystkim pogodnych, zdrowych i szczęśliwych Swiąt Wielkanocnych. Wygląda na to, że ja też jestem uzależniona od forum, bo nawet dzisiaj zerkam, co się tu dzieje. Swoją drogą zaczęłam dzień znacznie wcześniej od spaceru z psem. Teraz muszę spionizować swoją rodzinę. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 ratunku zaraz pęknę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.03.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 Teska łącze się z Tobą w bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 .....no tak...a teraz kawka i cos mocniejszego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 27.03.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 Witam wszystkich uzależnionych i składam wieczorne najlepsze życzenia świąteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.03.2005 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Albo tym razem jestem pierwsza, albo za "nie istnieją żadne posty do tego tematu" kryje się cała kopalnia Waszych wypowiedzi. Niemniej pozdrawiam wszystkich porannie. Wstawać, słońce świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 melduję....wstałam...za oknem rzeczywiscie pięknie świeci słoneczko.... kto następny???? Witam w poniedziałek...podobno mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.03.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Ano mokry.... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 28.03.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Witajcie, wszyscy chyba na sloneczku? u mnie dzisiaj sucho, suchutko chyba lobuzy zapomnialy, a ja nie bede przypominac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 28.03.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Witam w Wielkanocny Poniedziałek:-) Święta spędzamy na objeżdżaniu podszczecińskich miejscowości (samochodem i rowerami). Wczoraj zwiedzilismy dokładnie Dobrą*** i Wołczkowo, dziś zawitaliśmy w Dołujach. Odnalazłam dom Czupurków, porównałam zdjęcia z rzeczywistością i rzeczywistość wygląda imponująco. Rozpoznałam także pierwszą budowlę na Waszej działce:-).. Czupurku, jeśli zauważyłaś dwóch szpiegów;-) kręcących się wokół działki, jeden w brązowej kurtce, drugi, mniejszy w czerwonej, to uspokajam, to nie złodzieje, tylko przyszli inwestorzy, czyli my:-) Mam tylko małe pytanie: Większość działek jest drenażowana - przyjrzelismy sie takiemu parterowcomi z keramzytu - dookoła rury odwadniające - jaki jest poziom wody gruntowej? *** "Nasza" działka juz jest prawie nasza - notariusz umówiony i czekamy na podpisanie umowy:-) W związku z tym mam pytanie podobnie jak monka: Mam prośbę potrzebuję namiar na kogoś kto wykonuje badania geotechniczne, macie kogoś sprawdzonego i taniego? Pamiętam że delf podawała namiar tylko nie mam czasu tego szukać wesołego poniedziałkowego popołudnia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 28.03.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Witam wieczorowo. I dołączam się do prośby o namiary na kogoś, kto wykonuje badania geotechniczne (tanio i dobrze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts