maksiu 15.09.2003 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Ivette: bo to naprawde dobra dachowka... tez zanim kupilem dlugo nie moglem sie zdecydowac... ogladalem wiele roznych dachowek... ale Teska mnie .... gniotła... teraz ja ciebie.. a wiec teraz twoja kolej przekazac to dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2003 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Szczerze powiem ze nawet nie wiem co to firma od klinkieru... kupilem poprostu taki ktory najbardziej pasowal do koloru dachowki, wozilem ze soba w samochodzie jedna dachowke i przymierzalem do kolorow w każdym razie nie byl taki drogi ten klinkier... zlotowka z jakims kawalkiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 15.09.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Witam!Potwierdzam Vat od maja ale jest prawdopodobne że będzie to 15% a nie 22% i na dodatek państwo ma różnicę od 7% zwracać. Nie przejmujmy się tym Vatem bo ten temat przewija się od lat i jak widać skutecznie motywuje ludzi do szaleństwa zwanego budowaniem. Stasiek - ja mam piwnicę (nieogrzewaną) i zamierzam ocieplić jej posadzkę 5 cm styropianem a dopiero wyżej na stropie dam 10 cm. Sciany oczywiście ocieplałam 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.09.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 witam ranne ptaszki pogoda swietna- nawet jesli ktos musi pracowac! nastroj od razu podniesiony! milego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2003 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Bikosa: a Ty jeszcze nie na porodówce? chyba bedziesz musiala sobie załatwić łącze radiowe abyś miała stały dostęp do forum jak już w końcu tam trafisz pozdrawiam wszystkich podwójnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.09.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Witam wszystkich, przed nami kolejny piękny dzień. Bikosa, kobieto przestań się ociągać i daj państwu kolejnego poborowego ile tak można przeciągać sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.09.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 to nie ja sie ociagam. to on nie wie, ze nie jestesmy slonikami i wychodzimy po 9 a nie po 24 miesiacach!! a myslalam, ze inteligencje ma po matce buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Ty Bikosa lepiej idź do lekarza na badanie - może się okazać tak jak u mnie, że należysz do kobiet tzw. "rodzących na ulicy" (jest to mała grupa szczęśliwych babek). Objawia się to właśnie brakiem czucia skurczów porodowych. Nie wdając się w szczegóły miałam już spore rozwarcie i musiałam pędzić na porodówkę - bo jak nie, to pozostanie Ci odczuwanie "tylko" bólów partych.Jak już jesteś po terminie, to naprawdę powinnaś już sama iść do szpitala; przeciąganie terminu nie jest wskazane, ze względu na dziecko. Trzymam kciuki! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2003 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Sluchajcie, nie ma ktos na zbyciu jakiejs siatki ogrodzeniowej.. moze być nawet pordzewiała czy też leśna, generalnie potrzeba mi 100 mbjakby miał ktoś na zbyciu to prosze o kontaktpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 15.09.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Teska ...wyobraź sobie ,że z gminą sobie poradziliśmy..a właściwie moja żoneczka ich rozszarpała i pożarła...Tak więc teraz pozostaje planowac,kupować,budować i Elize stawiać... Pozdrowienia dla Wszystkich grupowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Karol-a gratulacje ze nareszcie koniec Budujcie szybciutko......och..ta Eliza Karol_a to kiedy wpadniecie do nas na budowe? Pozdrawiam raniutko wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2003 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 witam we wtorek...pogoda ostatnio dopisuje tym którzy jeszcze w środku sezonu budowlanego, fajniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Też witam wszystkich i donoszę, że Bikosa poszła do szpitala. U mnie już więźba prawie gotowa; fajnie wygląda!Dach ma iść w przyszłym tygodniu.Życzę miłego dnia! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.09.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 To ja tez się melduję. Jasiu udziela się na wątkach kulinarnych, zżynając bezczelnie moje przepisy... Ostatnio się obijamy ze względu na obfitość kani. Wczorajszym hitem były BOROWIKI !!! (juz zamrożone). Piszczałam tak, że aż mój syn syczał - cicho! bo przyjda i wybiorą... I grzaneczki z maślaczkami w śmietanie. Aaa - i kanie robię inaczej niż a'la schabowe. Na masełko i z cebulką. Pyszne, pyszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.09.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Ivette - daj znać, jak nowy grupowicz wydostanie się z Bikosy. I pozdrów serdecznie. I przeczytałam Twój dziennik - super postępy - i jakie tempo! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Joasiu , a gdzie te grzyby łomatko dobrze ze moja połowa tego nie czyta bylismy w niedziele na grzybkach w okolicy rurki....ani jeden grzybek nie znalazł sie w polu widzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Ivette pozdrów Bikosę...i 3mam łapki za nią i za nowego obywatela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Joasiu! Dzięki za pochwałę. I błogosławię Cię codziennie za Damare - niech Ci Pan Bóg w mądrych i dobrych dzieciach wynagrodzi!Jak Bikosa się do mnie odezwie, to dam znać naturalnie, cobyśmy wszyscy się radowali nowym człowiekiem. Teska! Gdzie się podziewałaś? Byłam w Kościnie w niedzielę i i widziałam Twój dom spod lasu (oględziny domu sąsiadów a głównie oczywiście dachówki ceglastej esówki Euronit). Fajny jest! Nie wchodziliśmy na działkę, bo nie zauważyliśmy żadnych ruchów w środku i na działce, więc nie chcieliśmy, żeby nas jaka ochrona, czy inny dobry sąsiad sczapił. Pozdrawiam kobitki i facetów! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.09.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Grzybów w okolicach Sławoszewsko Bartoszewskich zatrzęsienie. Osobiście zajadałam się w niedzielę. Dostałam też wyprawkę grzybową i dzisiaj mam na obiadek grzybki z cebulką w śmietance. Ojojoj ale będzie jedzenie.Trzymamy kciuki za Bikosę, to moja krajanka przecież. Też z Dobrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 oj oj to My nie w te rejony pojechali ale moze koło rurki tez beda w czwarteczek? a moze jutro pojedziemy zerknac w te Bartoszewskie....hmm al bym zjadła grzybki z cebulką i smietanka łoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts