Teska 01.04.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witam wszystkich w smutny dzień..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 co sie dzieje z tym forum!!!!!!!! znowu krytycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.04.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witajcie ! smutne wiadomości z Watykanu!!!!! i co będzie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.04.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 witajcie piątkowo!oj smutne wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 ....smutne....no ale wiadomo ze w koncu kiedyś to nastapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.04.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Teska - masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.04.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witajcie Mi też smutno ..... i zgadzam się z Teską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 ..pusto tutaj dziś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 01.04.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witam. Teska, dołączam, żeby Ci tak pusto i smutno nie było... Zawsze to raźniej jak jest kila sztuk... choćby do martwienia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.04.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 to ja też się z Wami pomartwię. Biedny ten nasz Papież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Ewa czytałam zaczęte....i jaką firmę znalazłas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 01.04.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Maro - jak tam szukanie dzialki? Cala polna naprzeciw dwoch nowych domkow jest gminna. Po tej ostatniej licytacji moze zdecyduja sie wytyczyc i podzielic teren. Podobno w Policach nie ida jakies dzialki i na razie nie chcieli tych w Trzebiezy sprzedawac, ale po tej zawrotnej sumie z Piaskowej - kto wie. Witam wszystkich.Agniesia narazie u mnie bez zmian tzn szukam. Te działki w Policach to są dwie na ul. Morelowej na tym nowym osiedlu za wiadktem. One są od ulicy asfaltowej narożnikowe jedna na skarpie na drugiej jakieś sieci energrtyki i wogóle bardzo kiepskie teraz jest 3-ci przetarg ale ja mam je w nosie i nie będę startował, Mówisz że tam na polnej jeszce mają. Ciekawe może będą chcieli sprzedawać tylko jak sama napisałaś po tej kosmicznej cenie z Osadników żeby im woda sodowa nie uderzyła do głowy i nie wycenili kosmicznie do przetargu tych działek na polnej. Podobno za jakiś czas coś tam na Pilchowie będzie to zobaczę. Cały czas kusi mnie Tanowo bo tam jest jeszcze sporo działek jak czytam w biurach tylko ten przeklęty plan dopiero będą robić i wolę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Cały czas kusi mnie Tanowo bo tam jest jeszcze sporo działek jak czytam w biurach tylko ten przeklęty plan dopiero będą robić i wolę poczekać. Mozesz poczekac, teraz mialo sie wyjasnic - chyba w maju co z tym planem ostatecznie. Agnieszka1 pewnie pamieta dokladniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witam wszystkich, no mialam stresa do 4 nad ranem i niedawno dopiero wstalam, snily mi sie awantury na budowie, poprawialam dach i gonilam robotnikow za sikanie i nie tylko - w miejscach niedozwolonych to jakie srodki uspokajajace zalecicie poczatkujacemu? oprocz melisy - bo nie moge tego przelknac Teska - z pana J jestem zadowolona, zobacze dzisiaj co tam robia, wczoraj tak mnie glowa bolala, ze siedzialam w lozku i nie obfotografowalam pracy braci A w lipcu maja sie zmienic zasady egzaminu na prawko - moze to pomoze? PS znajomy dziennikarz mowi, ze jest 'spiecie', czyli gotowosc bojowa w sprawie Watykanu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Spicie czy budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.04.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 słuchamy radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 no ja nie moge, dziecko jeszcze niewiele rozumie i oglada misia uszatka smutne to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 agniesia to dobrze ze jestes zadowolona.....oby tak dalej.... a co do stesa...za jakis czas bedziesz sie budzic i zapisywac na kartkach co masz zrobic nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.04.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 a co do stesa...za jakis czas bedziesz sie budzic i zapisywac na kartkach co masz zrobic nad ranem tzn, ze bedzie mi sie snic ze cos zle zrobili? rany juz mam spocone rece - jednak jestem nerwus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts