delf 05.04.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Przyjdźcie na jasne Błonia o 21. Byłam - pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 05.04.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Witam też mi smutno myśle tylko sobie, że On wolałby zamiast tych naszych smutków solidne wprowadzanie Jego słów w życie. Więc zgodnie z Jego zawołaniem "W górę serca" uśmiechnijmy się i zacznijmy czynić dobro. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.04.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Teska, ja poproszę o namiary natę ekipę górali, bo zacznę najwcześniej we wrześniu.trobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.04.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Witajcie, ponawiam moje wczorajsze zapytanie: jaką macie farbę elewacyjną i gdzie najlepiej kupować (wybór, ceny)? zastanawiam się między akrylową a silikonową, ale klamka jeszcze nie zapadła. Zdradźcie proszę, jaki macie make-up na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 05.04.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Didi gdzie kupowałaś odkurzacz centralny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.04.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Ewa Hebda - ja nie straszę!tylko się przygotuj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.04.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 delf - też byłem!to naprawdę podnosi na duchu!ale dalej pozostaje żal [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 05.04.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Bodekku, dobra przygotowuję się !!! W związku z tym muszę jakiegos dopalacza włączyć, bo zastanawiam sie czy nie za dużo na mnie jedną? Budowa, synuś-diablątko, dom i działka ogrodnicza i.. chyba o czyms zapomniałam.. no tak, jeszcze mężuś.. Nic to, jak mawiał Wołodyjowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.04.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Ewa - sprzedaj działkę ogrodniczą będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 05.04.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Bodekku, słowo harcerza, próbowałam, ale mam do niej ogromny sentyment i... za pioruna cięzkiego nie moge się z nia rozstac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.04.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Ewa - o innych punktach nie wypada dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 05.04.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 No tak, zwłaszcza "likwidacja" mężusia mogła by wzbudzić spore kontrowersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.04.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Ewa - nie myślałem o tak "drastycznych" rozwiązaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 05.04.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Dokładny adres mechanika specjalizującego się w Peugeotach i Citroenach (polecany przez oba internetowe kluby samochodowe):Samisul. Świerczewska 5 (teren znany i oznakowany jako spółdzielnia)Po wjeździe na teren spółdzielni kierować się po przekątnej na sam koniec. Przy warsztacie stoi zwykle kilka cytrynek i peugeotów. Poza tym mąż zaprasza na http://www.peugeot.triger.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 06.04.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 dzień dobry wszystkim, widzę , że Wy też macie kompletnie zwariowany dzionek, bo nikt nie miał czasu zajrzec na forum. U mnie "rewelacja" Właśnie się dowiedziałam, że musze wymieniać grunt, prąd, który miał być to go nie ma.. no suuuuuper jest.. Bodekku, miałeś rację - chyba jednak sprzedam działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 witam wszystkich......Ewa rzeczywiscie jakoś pusto tutaj jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.04.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Za to jaki ruch na rekordzie wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.04.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Teska jak ty się uporałaś z teenem wokół domu, u mnie jest masakra. Próbowałam wziąć jakichś gostków do pracy, ale nie ma chętnych. Wolą od rana jabola pod Groszkiem rozprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 SP Witaj.....no wlasnie nie wiem o co chodzi z tym watkiem...kazdy pisze o bele czym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.04.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 witam - nie mogłem się rano dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts