Teska 16.09.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Ivette w niedziele chodziłam z moja połowa w nadzieji ze znajdziemy chociaz jednego grzybka.... ale nic ani jednego... w ten weekendzik nas nie ma, ale nastepny napewno bedziemy...czeka nas piłowanko Graba do kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 S.P jak zaczynacie czy już zaczeliscie?? jak bank? moja połowa jest do listopada w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 16.09.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Teska - zapraszam do nas Będzie grzybobranko z kawką/herbatką - full service Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.09.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Dziewczyny ale macie fajnie. Ja grzybów nie lubię zbierać ale za to bardzo lubię jeść. Smacznego! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2003 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Fakt jest faktem ze nawet koło mnie pokazało się sporo grzybów, ojciec sie wybiera więc zobaczymy co przyniesie, ja szczerze mowiąc to bardziej wole zbierac niż jesc, nie wiem może wynika to ze starej prawdy grzybiarzy że wszystkie grzyby sa jadalne, ale niektóre tylko razpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 16.09.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Maksiu to zdaje siię u Ciebie jest mapa grupy szczecińskiej...Jaki to adres,bo nie chce mi się szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2003 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.09.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Ale ożywienie od mojej ostatniej wizyty.Teska budujemy od początku października. Z tego co poczytałam to u Was sporo się dzieje na budowie. Mój mąż wraca dzisiaj z morza ale na 10 dni i w między czasie ma wyjazd. Zaczynamy z budową jak wróci. Tylko zero w tym roku od wiosny poważne budowanie a na razie gromadzenie środków. W banku nie byłam, bo trochę chorowałam a poza tym to będzie dopiero potrzebne w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 16.09.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Maksiu,dzieki.Ja już raz tam znalazłem tę chwaloną na forum mapę przy okazji przeglądu tematu związanego z identyfikacją użytkowników.MURATOR się nie spisał ,bo w zamierzeniu miała to być mapa redakcji i się użytkownicy wzięli(m.in.TY-i kto tu niecierpliwy??!!) i porobili własne.Ale nie chciało mi się już grzebać w zsaobach...a że tu tacy mili i uczynni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 16.09.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 A w ogóle Maksiu to jesteś naszym sąsiadem póki co ,bo ja ze swoją żoneczką(namawiam ją serdecznie do uczęszczania na Forum-już niedługo) pomieszkujemy w Stargardzie ale zamiarujemy się zakotwiczyć(to tak po marynarsku) w Wełtyniu gm.Gryfino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 16.09.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Teska a mąż gdzie pływa jeśli to nie tajemnica?Chodzi o firmę oczywiście ,nie o akwen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.09.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Z mapki Maksia wynika, ze tylko 12 domów się buduje.... Grupowicze! Proszę uaktualnić wpisy! wstyd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Karol_a w "seebord" .....rolnicy ze stanów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 MAR35 witaj ale Ciebie dawno tutaj nie było Pozdrów Paulinę ...i powiedz ze ok nastepnym razem damy tylko sygnalik...i czajnik moze wstawiac Co tam u Staszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.09.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Wiesz co Teska, mój mąż kiedyś też u nich pływał z sześć lat temu, nie bardzo mu się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2003 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Karol_a: no prosze... krajan i dopiero sie ujawnił, a ja tu sam jak palec, reszta to szczecin, a gdzie sobie pomieszkujesz w stargardzie?Joasiu: pokrzycz na nich, moze ktos się przestraszy, bo mnie sie wogole nie boją, chetnie dołoże kropki na mapie oraz opisy, tylko naprawde nie ma chetnychpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 S.P a moj jest bardzo zadowolony....niechce wogole zmieniac na innych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.09.2003 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Joasiu: w kwesti formalnej to na mapie jest 13 domów, znowu zapomniałaś mnie policzyć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.09.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Maksiu moze mnie Marcin nie skrzyczy ale dopisz Marcina na szosie polskiej wiesz jak jedzie sie do Polic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 16.09.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Maksiu...My (ja i moja "lepsza" połowa) pomieszkujemy teraz na Hallera(Zawadzkiego jak sięgasz tak daleko pamięcią) i możesz na razie nas tam umiejscowić...To nawet nie za daleko od Ciebie.Karol i Koshi.Ale jak pisałem wyżej to będziemy "okupować" Wełtyń.Na razie mamy przełamane pierwsze lody z gminą,bo nie spodobał się im pomysł wybudowania takiej "szkarady" jak Eliza(załączona na obrazku).I to w fazie projektowania planu zagospodarowania.Teraz chyba wypada zacząć rozdział pod tytułem "pozwolenie na budowe".A propos powyższego...Czy zna ktoś może człowieka-orkistre co to załatwia za nas.Ktoś,gdzieś na forum dał świadectwo istnienia takich cudów. Teska a tak na nasze znaczy ,że w Baltimie się zadomowił?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts