Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Fakt jest faktem ze nawet koło mnie pokazało się sporo grzybów, ojciec sie wybiera więc zobaczymy co przyniesie, ja szczerze mowiąc to bardziej wole zbierac niż jesc, nie wiem może wynika to ze starej prawdy grzybiarzy że wszystkie grzyby sa jadalne, ale niektóre tylko raz

pozdrawiam

Ale ożywienie od mojej ostatniej wizyty.

Teska budujemy od początku października. Z tego co poczytałam to u Was sporo się dzieje na budowie. Mój mąż wraca dzisiaj z morza ale na 10 dni i w między czasie ma wyjazd. Zaczynamy z budową jak wróci. Tylko zero w tym roku od wiosny poważne budowanie a na razie gromadzenie środków. W banku nie byłam, bo trochę chorowałam a poza tym to będzie dopiero potrzebne w przyszłym roku.

Maksiu,dzieki.Ja już raz tam znalazłem tę chwaloną na forum mapę przy okazji przeglądu tematu związanego z identyfikacją użytkowników.MURATOR się nie spisał ,bo w zamierzeniu miała to być mapa redakcji i się użytkownicy wzięli(m.in.TY-i kto tu niecierpliwy??!!) i porobili własne.Ale nie chciało mi się już grzebać w zsaobach...a że tu tacy mili i uczynni.... :wink:

Karol_a: no prosze... krajan i dopiero sie ujawnił, a ja tu sam jak palec, reszta to szczecin, a gdzie sobie pomieszkujesz w stargardzie?

Joasiu: pokrzycz na nich, moze ktos się przestraszy, bo mnie sie wogole nie boją, chetnie dołoże kropki na mapie oraz opisy, tylko naprawde nie ma chetnych

pozdrawiam

Maksiu...My (ja i moja "lepsza" połowa) pomieszkujemy teraz na Hallera(Zawadzkiego jak sięgasz tak daleko pamięcią) i możesz na razie nas tam umiejscowić...To nawet nie za daleko od Ciebie.Karol i Koshi.Ale jak pisałem wyżej to będziemy "okupować" Wełtyń.Na razie mamy przełamane pierwsze lody z gminą,bo nie spodobał się im pomysł wybudowania takiej "szkarady" jak Eliza(załączona na obrazku).I to w fazie projektowania planu zagospodarowania.Teraz chyba wypada zacząć rozdział pod tytułem "pozwolenie na budowe".A propos powyższego...Czy zna ktoś może człowieka-orkistre co to załatwia za nas.Ktoś,gdzieś na forum dał świadectwo istnienia takich cudów.

Teska a tak na nasze znaczy ,że w Baltimie się zadomowił?!