monka 12.04.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 i ja również witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.04.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 I ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Witam wszystkich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Bodekku nie mam namiaru telefonicznego......ale jak jedziesz w stronę Płoni to po lewej stronie jest .Pani ma rózne krzaczory i trawke tez....mozna zamowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Stasiek bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 12.04.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 witam serdecznie Gratuluję rocznicy mieszkania w domu Didi i Tesce:-). Dziekuje za namiary na geologa - własnie dostałam informację, ze gleba przebadana i to bardzo dobra gleba:-). W piatek podpisujemy umowę wstępną! Monka czy dobrze wyczytałam, ze Twoja kotka ma na imę Rysia?? To jak nasza (na zdjęciu) .. niedlugo bede pytac sie, jak sie buduje sławojke pozdrawiam ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 12.04.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Dzień dobry wszystkim. Ja na króciutko, dzis byłam juz na budowie- dowieźli piasek do zagęszczenia gruntu - trzeba było widzieć zachwyt mojego dziecięcia na widok tej góóóóóry piachu!! Lecę dalej.. trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.04.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Witam wszystkich. ulanka - z usług jakiego geologa korzystałaś? Wszystko poszło sprawnie, a cena była ok? Teska - chyba był ostatnio jakiś problem z drenażem. Co się działo i czy sytuacja jest już opanowana? Podczas ostatniej rozmowy sąsiad był mocno zmartwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 la, la, la Pani od przyłącza energetycznego zgodziła się i odwołała protest więc jest szansa na pozwolenie na budowę, może już za kilka dni ulanka dobrze wyczytałaś mam kotkę Rysię , strasznego łobuziaka i wyważonego kota Maurycego bardzo podobnego do kotki Teski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 GrzegorzR był problem, bo jak kladli uzbrojenie to wogóle nie przejmowali sie ze cos tam uszkodzono....a my nie bylismy w stanie ciagle stac i pilnować .u sasiada było mokro ( przerwany drenaz na jego działce) ale teraz jest OK. Gmina przeczysciła wszystkie studnie,podniesiono je na 1 krąg naprawiono drenaz i teraz jest ok. Mozesz być zupełnie spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 12.04.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 GrzegorzR Badania przeprowadziła nam pani KRYSTYNA BRODA, tu polecana na forum (kilka stron do tylu jest telefon) Badanie kosztuje 450 zl. obejmuje cala dzialke (1000m) W czwartek bede miala ekspertyze na pismie. Monka - wielke gratulacje:-)) Nasza Rysia to oficjalnie Ryszarda III Waza, ale to taka mamyja bez charakteru;-) ze tylko Rysia do niej pasuje;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 GrzegorzR no i do weekedndu bedzie piękna droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 ulanka nasza Ryszarda jak była malutka to miała takie pędzelki na uszach jak ryś no i stąd wzięło się to imię. No i dzięki za gratulacje ale świętować będę wieczorem jak już będę miała kwita ze zgodą w garści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 monka GRATULACJE !!!!!! a co sie kobiecie odwidziało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 coś Maksia dawno nie było...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 12.04.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Teska dzięki! w sumie nie wiem jaka była motywacja tegoż czynu ale powiedziała że tydzień dobroci mają Naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.04.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Monka - hip, hip huraaaaaaaaaaaaaaaaa (jeden problem z głowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 monka hahahah dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.04.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Teska i ta droga to ma być nawet z wjazdem na działkę, jak byłem w sobotę popatrzeć, to do mnie już było wykorytowane, zresztą to już było zrobione chyba tydzień wcześniej, tylko zdaje się, przez problemy z tym drenażem prace trochę staneły. Rozumiem, że widac postęp prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.04.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 monka może wcześniej skoro mogła to protestowała, a teraz, że panuje ogólna moda na zmienę na lepsze, postanowiła już przestać utrudniać. Najważniejsze, że sprawa zakonczyła się pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts