Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Czupurek nie martw sie - trawa na pewno wyrośnie Ci piękna:-). Jest duża wilgoć, super warunki dla młodej trawki:-)

Didi rzeczywiście podobny układ pomieszczeń:-) Mam nadzieję, ze sprawdza sie tak dobrze jak u Teski:-)

Cena rzeczywiście wysoka, ale zobacz teraz Twoj projekt kosztuje 1750. taki lajf :evil:

Garaz dobudowany przy "łysej" scianie, z przejsciem do pom. gospodarczego.

Ide przyjrzeć sie dokładnie Twojemu domkowi:-)

ula

Didi poradź moja droga, jakie rośliniki posadzić wokół stawu, ale muszą:

1) szybko urosnąć

2) płożyć się (bo mamy murek obleczony folia i trzeba to zakryć).

chodzi o staw umoich rodziców, będa zmieniali folię, bo im sie podarła stara i przy okazji trzeba cos zrobić z brzegiem.

Witam wszystkich forumowiczów,

Mam prośbę - jestem na etapie wyboru ekipy budowlanej do wykonania stanu surowego kompletnego (ze ścianami działowymi, betonowymi schodami wewnętrznymi, więźbą i dachówką) domu 180 m2 z poddaszem użytkowym, prosta bryła, dach czterospadowy (bez lukarn itp.), i jak do tej pory 37 tys. to najniższa cena jaką mi zaproponowano. W związku z tym mam prośbę - czy uważacie, że to dużo jak na warunki szczecińskie.

Dodam, że to ekipa górali - sprawdzona, polecana, trochę domów już tutaj postawiła, dostarczanie materiałów należy do nas.

Pozdrawiam,

adria