Ewa Hebda 18.04.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam poniedziałkowo. dawno mnie nie było, Bodekku wykrakał , że nie będę miała chwili wolnego. Czupurek, nie martw sie będziesz miała w tym roku trawkę, będziesz. Dobry czas wybrałas na sianie i zobaczysz efekty szybciej niz sie spodziewasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.04.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 mam nadzieję i może ten mróz nie chwyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.04.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Teska - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 18.04.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Czupurek nie martw sie - trawa na pewno wyrośnie Ci piękna:-). Jest duża wilgoć, super warunki dla młodej trawki:-) Didi rzeczywiście podobny układ pomieszczeń Mam nadzieję, ze sprawdza sie tak dobrze jak u Teski:-) Cena rzeczywiście wysoka, ale zobacz teraz Twoj projekt kosztuje 1750. taki lajf Garaz dobudowany przy "łysej" scianie, z przejsciem do pom. gospodarczego. Ide przyjrzeć sie dokładnie Twojemu domkowi:-) ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Didi wszystkie projekty podrożały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.04.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 KurczeToż to prawie 100% droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 jak prawie wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 mam pytanie czym mozna wykurzyc nornice???? sasiad powiedział ze przywiezie mi karbid..pare granulek do dziury i przydeptac....co wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 18.04.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Teska, walczę z nimi na działce od paru lat... na razie jeden 97:0 dla nornic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ewa to spróbuje tym karbidem..zasiegnełam jezyka i pomaga...no i sa jakies trutki dla nich..ale to po karbidzie gdyby jednak nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.04.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Teska, widzę że podjęłaś drastyczne kroki. Mnie te żyjątka też wkurzają, zwłaszcza jak wyżerają cebulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.04.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Przez cały weekend walczyłam na działce. Wyrównałam teren posadziłam krzaki, a dzisiaj nie mam siły ręki podnieść. Dodam iż działałam do społu z jedenastoletnim synem. Przyznam, że dużą mam z niego pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.04.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Didi poradź moja droga, jakie rośliniki posadzić wokół stawu, ale muszą:1) szybko urosnąć2) płożyć się (bo mamy murek obleczony folia i trzeba to zakryć). chodzi o staw umoich rodziców, będa zmieniali folię, bo im sie podarła stara i przy okazji trzeba cos zrobić z brzegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 SP mam korytarze tuz pod ziemia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.04.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Delfja to nie znam nazw. Ale zapytam męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.04.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 albo wiesz......dziś to nie, ale np jutro już po południem, tak koło 18stej to juz mój mąż będzie (chyba) w domu, to wtedy opowie Ci i pokaże roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.04.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam wszystkich ale ten poniedziałek piękny jest dzwoniłam do Urzędu i pozwolenie jest do odebrania już wieczorem będę je ściskać w łapkach ulanka bardzo fajna ta Twoja "stodółka" , lubię takie projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.04.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 No Monka przebrnęłaśGratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 18.04.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam wszystkich forumowiczów, Mam prośbę - jestem na etapie wyboru ekipy budowlanej do wykonania stanu surowego kompletnego (ze ścianami działowymi, betonowymi schodami wewnętrznymi, więźbą i dachówką) domu 180 m2 z poddaszem użytkowym, prosta bryła, dach czterospadowy (bez lukarn itp.), i jak do tej pory 37 tys. to najniższa cena jaką mi zaproponowano. W związku z tym mam prośbę - czy uważacie, że to dużo jak na warunki szczecińskie.Dodam, że to ekipa górali - sprawdzona, polecana, trochę domów już tutaj postawiła, dostarczanie materiałów należy do nas. Pozdrawiam,adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 adria jak sprawdzona ekipa to lepiej takowa wziasc....co do cen to ja juz nie mam pojecia...ale mysle ze takie chyba teraz sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts