Teska 18.04.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 SP jakie krzaki sadziłas???? ja w srode umówiłam sie ze szkółkarzem po jarzębinkę ..tzn kupie 10 drzew maja po 1,20 wysokie. posadze przed ogrodzeniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 18.04.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam Wszystkich i donosze, że żyję. Ulanka- moje przemyślenia masz na priv Gratuluje wszystkim, którzy zaczynaja. Im oraz kontynuatorom drogi przez mękę życzę aby szybko skończyli (z zadowalającym efektem). Ciepełka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.04.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam wszystkich forumowiczów, Mam prośbę - jestem na etapie wyboru ekipy budowlanej do wykonania stanu surowego kompletnego (ze ścianami działowymi, betonowymi schodami wewnętrznymi, więźbą i dachówką) domu 180 m2 z poddaszem użytkowym, prosta bryła, dach czterospadowy (bez lukarn itp.), i jak do tej pory 37 tys. to najniższa cena jaką mi zaproponowano. W związku z tym mam prośbę - czy uważacie, że to dużo jak na warunki szczecińskie. Dodam, że to ekipa górali - sprawdzona, polecana, trochę domów już tutaj postawiła, dostarczanie materiałów należy do nas. Obejmuje to fundamenty, czy nie? Bo cena wydaje sie całkiem atrakcyjna, nawet jesli nie obejmuje fundamentów, ale wtedy za fundamenty nie daj sie skroić więcej niż 7-9 tys. (zalezy od powierzchni zabudowy)- ja placilam 9 za 170 m2 Podpisz tylko dobra umowę i naprzód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 18.04.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 monka to wielki dzień Bikosa - dziekuje za priv - odpowiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Bikosiu kiedy przeprowadzka?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Monka gratulacje...i sioooo do budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.04.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Dziękuję Wam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 no i jakas imprezka by sie dobrze znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 18.04.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam wszystkich po weekendzie. Monka Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.04.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Teska już jest wiesz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 monka wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 18.04.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Adria - to nawet tanio jest (za ansze 130 m chcieli 52 tys a nawet byli tacy za 67 tys ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.04.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Teska posadziłam magnolię i wierzbę no i kilka innych maluchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 SP wierzbę tez posadziałam...hakiro cos tam... i teraz poluje na klona palmowego na przod domku znalazlam taki 2 meterki wysokosci...ale szczepiony..to nie wiem czy to dobry pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 18.04.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 czy moge Was prosic o porade? sytuacja:fragment dzialki od polnocy, przed dzialka pole, puste,w wyniku tej pustki wiatr rozpedzony wpada nam z hukiem i siedziec tam sie nie da, budowy jeszcze nie ma i chcialabym zajac sie zywoplotem, raczej np cos pnacego, z drugiek strony dzialki mam chcmiel, w sezonie jest swietny, ale poza niestety pusto i goly plot, co moge posiac, posadzic zeby bylo dlugo zielone i uroslo do przyszlego roku na dlugosc 2 m (wysokosc samego plotu ok 150cm), czy poza samym plotem moge cos jeszcze zrobic do rozproszenia wiatru?co i na jaka wysokosc? no i w jakim terminie, czy teraz jeszcze moge sie tym zajac czy juz za pozno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 18.04.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Delf,to z fundamentami - od fundamentów po dach (oczywiście bez wykończeniówki, czyli ocieplenia, tynków itp.)To mnie pocieszyliście, chyba jutro podpisuję umowę.Dzięki,adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.04.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witajcie, monka - dołączam się do gratulacji! No to teraz prace ruszą pełną parą! agniesia - z zielonych pnących, to może bluszcz jakiś, bo nie gubi liści na zimę, ale od wiatru chyba za bardzo nie ochroni. Szybko rosną - zdaje się topole - ale czy aż tak szybko, hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.04.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 monka - gratulacje teraz wszystko przed tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 18.04.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A macie może jakieś namiary na dobre wzory umów o roboty budowlane?pozdrawiam,adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.04.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 ciekawostka z życia sąsiadów: Berlińska CDU zaproponowała niezwłoczne przemianowanie Alei Karola Marksa w dzielnicy Berlin-Mitte na Aleję Jana Pawła II. I co Wy na to? Cóż, każda epoka ma swojego Karola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts