Teska 19.04.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 witam wszystkich wtorkowo byłam dzis spowiadac sie w urzedzie skarbowym....uffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 19.04.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Czupurek, wielkie DZIĘKI!!! Pocieszyłaś mnie tym załączem zk-4p. Oczyma wyobraźni widziałam wielką brzęczącą szafę, albo nawet mały budynek na naszej wąskiej działce... U nas to zk-4p chyba nie bedzie całkiem malutkie, bo ma z niego iść kabel zasilający 23 działki i na działkach będę już tylko zk-3b. Trochę przeraża mnie termin 8 miesięcy na wykonanie inwestycji (+ ewentualne cztery na coś tam jeszcze...) Zastanawialiśmy się jeszcze, czy nie składac wniosku o przyłącze budowlane, ale chyba nie ma sensu. Jak myślicie? Monka ma rację; pani w gminie tak przedstawiła sprawę! I dodała, że np. ZE może złożyć niepełny wniosek i wtedy gmina zwróci go do uzupełnienia, a sprawa się przeciągnie... i z naszej budowy w przyszłym roku nici... oże kiedy weszłam do jej pokoju, to byłam zbyt mocno uśmiechnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 koks witaj w grupie......kobieto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 GrzegorzR odp....poszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.04.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Teskaja jestem umówiona na czwartek, ale zastanawiam się czy nie przełożyć tego na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Didi z tymi warunkami to nie tak...one są rozpatrywane pod kątem Twoich oczekiwań ale wcale nie znaczy że będą dokładnie takie jak chcesz. Pani architekt robi analizę sąsiedniego obszaru zabudowanego i jeżeli to nie koliduje z istniejącą zabudową to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Didi ja sie nie umawaiłam.....ja zostałam wezwana pismem okropniastym... ale jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 19.04.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witaj Teska! koks to właściwie mój Ślubny On pisał pierwsze posty na forum w ubiegłym roku, ale później ja przejęłam pałeczkę. Nie chciałam już zmieniać nick'a, więc tak zostało... A tak naprawdę to jestem Gośka albo po prostu żona Gratuluję, przetrwania starcia ze skarbówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.04.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 a do mnie wczoraj pani zadzwoniła i zapytała na kiedy bym mogła przygotować dokumenty i kiedy bym mogła się pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 19.04.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 No Teska walka z wiatrakami , co? Trzy lata temu dostałam wezwanie do kontroli i musiałam się stawić, uwaga: w piątym miesiącu ciąży pierwszy dzień po wyjściu ze szpitala po usunięciu wyrostka robaczkowego .... hihi Nie pomogły tłumaczenia, prośby, groźby - termin stawienia się był ustalony, więc trzeba było się stawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.04.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Koks, Monka - no to, pogłupieli, bo ja jestem z tej samej gminy i nie było takich hocków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 własnie w Urzedzie była bardzo miła kobitka...az byłam zdziwiona...policzyła popatrzyła...posmiała sie ...popytała o budowy( okazało sie ze była na naszym polu idalej jest chetna na zakup dzialki....) wyszlam po 40 minutach.....z ulgą mimo wszystko... ale to byl III US bardziej taki przyjazny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.04.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Teska no ja też w III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Didi ja byłam....teraz jestem w 1 a ten juz przyjazny to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 19.04.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 no - ja też w III USAle to zależy kto na jaką literkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 ja na D i do tego z działalnoscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.04.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witajcie, Habemus papam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 19.04.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witam grupe dawno nic nie pisałam papierologa i jeszcze raz papierologia,ale mam nadzieje ,że już bliżej jak dalej teraz tylko czekanie na pozwolenie i mam nadzieje,że jeszcze w maju ruszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.04.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witajcie wszycy "Starzy" i "Nowi". Znowu jestem zakręcona, jak słoik. Miał być dom parterowy 150m (plus garaż) a w projekcie wyszedł z poddaszem, 180m i ni diabła nie chce być mniej. Już tydzień kombinuję, co zrobić, bo przywiązałam się do wypracowanego w mozole układu pomieszczeń ale boję się - koszty budowy, utrzymanie domu, no i co później, kiedy już zostaniemy sami (dwoje tetryków) w tych salunach? A decyzję trzeba podjąć lada dzień, bo koniecznie chcę zacząć budowę tej jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 19.04.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Maggie, wybór chyba najlepszy z możliwych! Cieszę się!! koks (a raczej żona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts