Gość Gosc123 17.09.2003 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Teska - szybki raport: wyszliśmy z ziemi, strop nad piwnicą zalany, część garażu wymurowana, drenaż zrobiony w 92%, dzisiaj zaspują część niepodpiwniczoną i już murują ściany parteru i garażu. W końcu zobaczę zabytek klasy "0"! Domek gospodarczy wstrzymany - wystarczyło tylko na stan zero... ;( Jutro chcę zamówić dachowkę, łomocę się jeszcze z oknami... Cieszę się, że Twój Syn ma fizykę z panem S., a nie K. ... szkoda tylko, że musiał czas stracić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.09.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Stasiek ...to ciut sie posuneliscie z budowa tez sie cieszymy...ze mamy chociaz ten problem z głowy Pozdrów Pauline i Mariusza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 17.09.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Maksiu Dzieki za kropkę, to naprrrrrrrrrrrrawdę piękna kropka. Gdybyś opuścił ją jakieś 2 mm w dół była by idealnie gdzie trzeba. Nie przesyłam reszty danych ani żadnych fotek bo ze względu na przedłużające się urzędnicze procedury nic nie ma na mojej posiadłości buziaki i i miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.09.2003 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Witam brać budującą w ten czwartkowy poranekpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.09.2003 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Grapusek: czy teraz jest już dobrze posadowiona kropka?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Też witam wszystkich w ten piękny poranek i życzę miłego dnia. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.09.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 O ludzie, jaki człowiek musi być twardy, żeby dostać jedną pieczątkę, swierdzającą ostateczność pozwolenia. 40 min spędziłam pod drzwiami naczelnika wydziału w starostwie aż łaskawie pojawi się w swoim gabinecie. W międzyczasie wysłuchałam kazania jaka jest droga załatwiania takich spraw, że jest kancelaria itd. Nadmienię tylko, że do wydania pozwolenia wynajęłam bardzo skutecznych ludzi, pracujących w tymże miejscu i taka łaska na koniec. Skandal. Ale oddałam dziennik do rejestracji i o ile układ gwaizd będzie korzystny to w poniedziałek otrzymam go z powrotem, później zgłoszenie i zaczynam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.09.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 A tak wogóle to też wszystkich sedrecznie witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.09.2003 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 S.P. jeśli mogę coś zasugerować to proponuje juz złożyć zawiadomienie o rozpoczęciu budowy, bo od złożenia zawiadomienia też będziesz musiała odczekać zanim zaczniesz budowe, a tak czas mógłby już zacząć biecpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 S.P. cieszę się razem z Tobą, że już na dniach zaczynasz. I słuchaj Maksia - on naprawdę dobrze radzi.Pozdrawiam! Ivette P.S. A gdzież to podziewa się reszta towarzystwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.09.2003 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Dziękuje Ivette, przynajmniej ktoś mnie docenia pozdrawiam ps. no właśnie gdzie reszta towarzystwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.09.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Dzięki, pojadę w poniedziałek ze zgłoszeniem, zaczynam 10 października, więc chyba wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.09.2003 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Jeśli dopiero 10 października to spokojnie wystarczy, tylko pamietaj żeby najlepiej złożyć odrazu oświadczenie kierownika o podjęciu się kierowania budową wraz z zaświadczeniem o wpisie do izby branżowej budowlanców (napewno kierownik będzie wiedział o co chodzi, a jak nie wie to lepiej poszukaj nowego) no i ksero prawnień kierownika też by się pewie przydałopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 A cóż tak dzisiaj zacichli, aaaaa?Gdzie podziewa się reszta? Cosik dzisiaj spadliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.09.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 witam wszystkich....popołudniu to juz nikogo tutaj niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.09.2003 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Cześć Teska! Ja tu jeszcze jestem! Poczytałam właśnie Twój dziennik. Kobitki górą! Do chamów po chamsku! Gratulacje?! Pozdrawiam. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 18.09.2003 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Teska...a ja dalej czekam co bys mi cos nie coś napisała...Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.09.2003 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 No i nastał nam piątek, to zdecydowanie dla mnie najlepszy dzień w tygodniu, przed nami dwa dni wolne od pracy w pracypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.09.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Witam Grupę. Maksiu dla mnie to też najpiękniejszy dzień tygodnia, szczególnie podoba mi się piętnasta. Dzięki za dobre rady, na szczęście ten kierownik jest kumaty i wszystkie dokumenty i oświadczenie już mi dał.Ciekawe jaka będzie pogoda na weekend? Może to nie jest dział ogrodniczy, ale czy wiecie w jakiej odległości posadziś drzewka owocowe, takie miniaturki jabłonkę i wiśnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Ja też bardzo lubię piątek! Miłego dnia! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts