agniesia 20.04.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 wiesci z frontu: w starostwie powiedzieli, ze maja fuuuuuuull roboty, ze pozwolenie bedzie po dlugim weekendzie, ale poniewaz chca pokazac ze szybciej pracuja to moze bedzie z wczesniejsza data... pokrecone to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.04.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 wiesci z dziadkowego frontu robot: - plyty zagipsowane, wyrownane, - okna wymienione - nareszcie jasne biale okienka, jasno i tak czysto jest az blysk w oko kole - sciany przygotowane do malowania wiesci z maminego frontu robot: - szukamy ladnych drewnianych okien, ktore nie rozleca sie za 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 20.04.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ja tam mysle ze zadne się nie rozlecą za 2 lata ale mogą po 3 :lol partner, urzedowski, tragedia http://www.milewski.com.pl Ja handluję tymi, nie najtansze ale uwazam ze najlepsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.04.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Bylismy w top ... costam, w Dabiu no i wlasnie facet polecal sklase - jakas promocja na mahon.no i nie wiem czy warto takie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sziton 20.04.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Macie dobre doświadczenia ze swoimi wykonawcami ? Stoję przed planowanym na jesień rozpoczęciem budowy i targają mną wątpliwości - zlecić ją jednej firmie pod klucz czy też najpierw do stanu surowego. Może moglibyscie polecić DOBRYCH wykonawców, budowlańców, dekarzy itd., ew. wykonawcę pod klucz ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.04.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 ja jeszcze nie mam zadnych doswiadczen, dopiero zaczynam,moze poczytaj dzienniki budowy ludzi z grupy szczecinskiej, kogo wychwalaja a kogo nie polecaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Witaj Szitonnajpierw to nam powiedz co i gdzie budujesz? Moje doświadczenie to budowa nie z jednym wykonawcą.Budowałam z panem Ryszardem M. Rozstaliśmy się po sprzeczkach, ale wiem, że wtedy miał nabranych zbyt dużo budów i się chłopina nie wyrabiał. Nie wiem jak jest teraz?Gdyby co, to możesz "chociaż" mieć wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sziton 20.04.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Macie dobre doświadczenia ze swoimi wykonawcami ? Stoję przed planowanym na jesień rozpoczęciem budowy i targają mną wątpliwości - zlecić ją jednej firmie pod klucz czy też najpierw do stanu surowego. Może moglibyscie polecić DOBRYCH wykonawców, budowlańców, dekarzy itd., ew. wykonawcę pod klucz ? Pozdrawiam Buduję w Pilichowie dom z poddaszem użytkowym o powierzchni użytkowej 100 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 To jeszcze powiedz jaki projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Szitonwysłałam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sziton 20.04.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Macie dobre doświadczenia ze swoimi wykonawcami ? Stoję przed planowanym na jesień rozpoczęciem budowy i targają mną wątpliwości - zlecić ją jednej firmie pod klucz czy też najpierw do stanu surowego. Może moglibyscie polecić DOBRYCH wykonawców, budowlańców, dekarzy itd., ew. wykonawcę pod klucz ? Pozdrawiam Buduję w Pilichowie dom z poddaszem użytkowym o powierzchni użytkowej 100 m według projektu dom w rododendronach http://www.archon.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 witajcie dzis posadzilam przed ogrodzeniem 8 jarzebinek....i 5 jasminków.... wsio kupione w nadlesnictwie..po 60 gr za sztuke ( jarzebinki wysokie na 2,5 m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 choinki do posadzenia wokol jak ktos wezmie 100 sztuk to po 20 groszy i inne tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.04.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Teska a gdzie to nadleśnictwo, podpowiedz jakiś namiarek Ostatnio szukałam czegoś takiego no i niestety nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 20.04.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 co za taniocha no Teska Ty to umiesz robic interesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 monka Agniesia nadlesnitwo jest jak sie jedzie w strone Dobieszczyna po prawej stronie szkółka... sprzedaz jest TYlko we wtorki od 10 - 14 i chyba srode...ale nie dam glowy za to obciac... choinki wysokosci jakiejs 40 cm...byly daglezje i inne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.04.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Dzięki Teska W tym roku pewnie nie skorzystam ale zanotuje do kajecika i będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 monka najlepiej jechac na wiosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 20.04.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Teska!Co tam jeszcze z krzaczorów i drzewek mają w tym dobieszczyńskim nadleśnictwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 21.04.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Teska, no właśnie, co tam jeszcze jest? A dokładniejszym adresem dysponujesz? Czy tylko: "jak się jedzie na Dobieszczyn"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts