Teska 21.04.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Podaje namiarek na Lesniczego szkółkarza Jerzy Kolasinski 694416713 krzaczorów u niego dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.04.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Roman W to nadlesnictwo Trezbiez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.04.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 No i witam wszystkich .....mroz u mnie jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Ja również witam! Teska ten mróz to nie tylko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.04.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Didi moja jedyna brzoskwinke to chyba kwiatki trafiło a juz widziałam sie jka te brzoskwinki zjadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 witam wszystkich Torbe - no to, trochę się wyjaśniło, że jesteś ustabilizowana (chyba żeby jakaś niespodzianka ) i myślisz już o nastepnych pokoleniach. coż powiem tak: jak cię stać to, buduj nawet i z myślą o prawnukach (może wszyscy: dziecię, wnuki i prawnuki będą chciały z wami mieszkać). no wtedy to, i ze 400m2 będzie dobre. a jeżeli nie masz widoków na taką kasę to, buduj dla obecnej rodziny + góra jedno pomieszczenie dodatkowo (dla niespodziewanego gościa i paru metrów luzu). i uważam, że powinno się trzymać pierwotnych założeń. ja się cieszę, że nie uległam chwilowym nastrojom i utrzymałam zakładany metraż, choć kusiło i to bardzo. niestety, odbiłam sobie gdzie indziej i trochę pomieszałam w projekcie w trakcie budowy (nie wytrzymałam jednak ) - co i wydłużyło budowę i podniosło koszty. Teska - ty to, umiesz wyniuchać. ceny są the best. jak nie w tym roku to, w przyszłym napewno skorzystam, w końcu trochę metrów tego płota mam do obsadzenia, ale wpierw czekam na wizję mojego ogrodu. no i znowu mrozik był w nocy. godz. 6.20 u mnie na termometrze -4,5. brrrr wieści ode mnie: ogrodzenie zrobione, dzisiaj montowanie słupków od bram, a ok 4-tego przyjadą bramy i będzie na zicher. pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.04.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Czupurek hahaha to nie ja wyniuchałam...to w tamtym roku Joasia Jasia podszepneła gdzie i po ile.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.04.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 didi czy jasmin sie bardzo rozrasta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Teskajaśmin czy jaśminowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 no proszę jak Didi zada pytanie.... a jest jakaś różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 . Bo jeśli jaśmin, to rośnie do wysokości 3m i rozrasta się na ok 5m ....i przemarza zimą , żeby przetrwał trzeba go okrywać na zimę, no i nie owocuje u nas (pochodzi z chin, gdzie stosowany jest jako pnącze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 o i nawet owoce są możliwe kurka ale mam dziurę w tej dziedzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.04.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 witajcie czwartkowo! Teska - ale fantastyczne namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.04.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Didi no u lesniczego to raczej Jasminowiec....no nie wiem zreszta co kupiłam... ale ma zdrewniałe ale zyjace badyle i zielone listki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.04.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Didi no i mozna go ciac jak sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Teskatylko nie tnij za dużo, bo potem nie będzie cieszył kwiatami na wiosnęno i potrzeba trochę na niego oprysków, bo lubią go bardzo mszyceWymagania: gleby przeciętne, stanowiska słoneczne i półcieniste (przy stanowiskach zacienionych znacznie słabiej kwitną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 b]Teska[/b] - ty to, umiesz wyniuchać. ceny są the best. jak nie w tym roku to, w przyszłym napewno skorzystam, w końcu trochę metrów tego płota mam do obsadzenia, ale wpierw czekam na wizję mojego ogrodu. Dziś popołudniem będzie wstępny szkic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 łałałała ale ja przydreptam dopiero 2-go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.04.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Witajcie i żegnajcie ! Urywam się na łykendzik na konferencję, a potem na tydzień w góry! ! Chciałam trochę połazić po Beskidach, ale po dzisiejszym poranku się zastanawiam, czy aby nie powinnam zabrać nart? Do zobaczenia w maju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 pa, pa, pa Maggie i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts