Teska 22.04.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Małgosia jarzebinki najlepiej kupic wiosna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.04.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 .....jarzebinke mozesz uformowac w kule....sasiedzi tak beda robic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 22.04.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Teska, u mnie ta właściwa "wiosna" to bedzie najwcześniej za dwa latka , bo z budową ruszymy dopiero w przyszłym roku... teraz jarzębinkę (a są tam może też brzózki?), to tylko mogę posadzić na balkonie w donicy, a szkoda mi na to drzewka... a Swoje sadzisz przed ogrodzeniem, czy na terenie "posiadłości"? wiesz może coś o odległościach od sąsiadów? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 22.04.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 kulka fajna rzecz trzeba bedzie o tym pomyśleć... czy one muszą być karłowate, czy są takie "normalne"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janka37 23.04.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Witam serdecznie. Mam pytanko, czy macie może namiary na srawdzonego malarza? Ale takiego z super referencjami, bo jak do tej pory większośc ekip, które u nas pracowały nie zasługiwała na dobrą opinię. Ale wszelkie rankingi niesumiennych, nieuczciwych i partaczy pobil murarzo-dekarz, zresztą ze Szczecina. Dom krzywy, niechlujny, a z placu budowy wyjeżdżało wszystko, co można by było jeszcze wykorzystać....o terminowości nie wspomnę - ściany + dach ( bez fundamentów) zamiast dwóch miesięcy - prawie 6. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.04.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Witaj Janka37 Jakie traumatyczne przeżycia z budowy Takiego fachowca to ja bym chyba na budowie skopała! Nie zrobiłaś tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.04.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 "Malarze" to u nas się dopiero uczyli malować. Nie wyszło źle , ale do ideału to bardzo daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 janka witaj......niestety ...nie mam dobrych malarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 koks małgosiu maja brzizki..ale musisz wczesna wiosenka sie tam udac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.04.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 brzozki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 23.04.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Teska, ja bym chciała juuuż!!! A nie za dwa lata! ale na pewno wczesną wiosną miłej niedzielki! Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Małgosiu a swoje jarzebinki i jasmin posadziłam przed ogrodzeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.04.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Witajcie,piekna niedziela,wiadomosci z frontu dziadkowego:- farba duluxa supermatt biala, to byle co, ma podane 70 m2 z 5 litrow i nie starczylo nawet na jednokrotne malowanie sufitu - 18 m i sciany z oknami -5 m,- sciany i sufit -kg byly oczywiscie zagruntowane,- dokupilam 3 litry, mialo starczyc i nie atrczylo, teraz nie wiem czy dokupic znowu 3 czy trzeba 5 l- gdybym wiedziala, ze sa takie hockiklocki to kupilabym zwykla sniezke, albo jedynke za polowe ceny,- do tej pory farba biala na sufit i kawalek sciany - 100zl ! Najlepsze jest to, ze wzielam duluxa na sciany, ale z kolorow swiata, jak mi na sciany nie starczy to kicha, pojdziemy z torbami. Pozdrawiam slonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 24.04.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Z tym Duluxem ja też się nieźle w konia kiedyś zrobiłem i dałem nabrać na te ich 18m2 z litra Farba dulux Once. Fakt maluje sie przyjemnie ale ta wydajność to jeden wielki pic na wodę. Dałem sobie z duluxem spokój. Polecam Ci "Akrylit W" Dekorala. Bardzo ładnie kryje i jest bardzo wydajna. Można tez sobie super kolorki z niej wyczarować pigmentami gdyż dobrze się z nimi miesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.04.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Dzieki Maro, na pewno skorzystam, szkoda tylko, ze u dziadka tak wyszlo, chcial emeryt miec fajnie i niedrogo wyremontowane no i mu zafundowalismy przeboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.04.2005 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Dzień dobry w poniedziałek,trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki. Proszę.Na razie nic więcej nie powiem. Mam nadzieję, że ok. 11,00 będę się chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.04.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 witam również Józia - trzymam mocno Agniesia - nie żałuj, że nie wzięłaś jedynki. ja się tak zrobiłam i jedynką malowałam sufit z k-g. efekt: na 100 m2 poszło ponad 40 l - interes żaden. kurcze tydzień minął, a trawy u mnie ni widu ni słychu - długo jeszcze? życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.04.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witajcie! Józia - trzymamy! Czupurek - jeszcze ze dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.04.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Didi - a nie ma jakiś przyspieszaczy może? no wiesz posypiesz, podlejesz, patrzysz a ona na drugi dzień półmetrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.04.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witajcie! Józia ja też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts