maro74 25.04.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam wszystkich. Agniesia w którymś z Muratorów z tego roku chyba 2 był ranking farb i wygrał bondex super wall. Nie wiem ile to kosztuje, a nawet byłem tym zainteresowany i szukałem w castoramie ale tej farby nie znalazłem. Jak pisałem ten Akrylit jest naprawdę ok. Pół roku temu wymalowałem nią ponad 500m2 biur i w jasnych kolorkach np: kawa z mlekiem po pierwszej warstwie było ok a po dwóch to mucha nie siada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.04.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witajcie po króciutkiej przerwie. Niniejszym pragnę się pochwalić, że stałam się swzczęśliwą posiadaczką działki budowlanej Super - zaczynam wszystko od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 25.04.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 JóziaS., GRATULACJE! Ale człowiek się czuje szczęśliwy, prawda?! A gdzie działeczka, jesli można wiedzieć? Nasza jest w Mierzynie... Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.04.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Józia - dopięłaś swego - jesteś twarda! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Józiu Gratulacje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam poniedziałkowo....... hahah wczoraj miałam odwiedziny.......nawiedział mnie Pani z Urzedu Skarbowego....wraz z męzem....i wiecie co???? a jej męza kiedys znałam..alesmy sie nasmiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.04.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Józia - moje WIELKIE GRATULACJE Teska - ta pani to, wczoraj była służbowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 25.04.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Teska, witaj! Czy pani nawiedziła Cię z mężem w ramach kontroli skarbowej czy prywatnie? Bo jeśli kontrolnie, to aż strach mnie bierze , bo też mam działalność... pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.04.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Józia wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Kochani nie bójcie się......pani była prywatnie.....i kurcze moze bedzie moja sasiadka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.04.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 no ty to się umiesz ustawić nawet ze skarbówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Czupurek szkoda tylko ze ona z III ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 25.04.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam wszystkich. Józia S. - gratulacje. Teska - bliską sąsiadką, czy tylko w okolicy? Chyba właściciele ziemscy powinni Tobie złożyć jakieś podziekowania, za organizowanie chętnych do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 GrzegorzR ...hmm no masz racje moze kupi dzialke obok..ale to od ceny zalezy jak zwykle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 no niech sie otworzą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 25.04.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Z której strony, obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 25.04.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witajcie,Czupurek, Maro - dziekuje, czyli jedynka jednak nie, ale akrylit juz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.04.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków i gratulacje. Trzymajcie dla mnie namiary na dostawców, wykonawców i.... co tam jeszcze... Teskatwoja koleżanka mnie olewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konstanty 25.04.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam serdecznie!Po wielkich bólach,mam taką nadzieję,jestem w grupie szczecińskiej.Liczę na waszą pomoc.Mieszkam w Szczecinie.Jestem przed remontem mieszkania.(ok 55m2)Remont planuję na miesiąc maj.W związku z powyższym jestem w trakcie poszukiwania wykonawców do następujacych prac budowlanych:-położenie gładzi w pokojach i malowanie-wymiana grzejników CO i zabudowa rur w pionie-całkowitego remontu łazienki-(wymiana rur,położenie glazury i terakoty, montaż ceramiki,wymiana grzejnika CO , i inne)-położenie płytek na balkonie oraz malowanie.Ciężko mi idą te poszukiwania.Dlatego zwracam się z prośbą do forumowiczów zamieszkujących w Szczecinie lub okolicach o polecenie firm lub fachowców,którzy są naprawdę dobrzy w tym co robią i nie są zbyt drodzy.Zależy mi tylko na sprawdzonych wykonawcach.Proszę o pomoc.Za każdą informację z góry dziekuję.Może być na priva [email protected]Przy okazji prosiłbym o wszelkie rady dotyczące czekającego mnie remontu.Może Ktoś wie jakie obowiązują ceny,jakich materiałów użyćżeby nie wpaść na minę itd...Kogo sie wystrzegać?Serdeczne pozdrowienia dla grupy szczecińskiej. Konstanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.04.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 witajcie poniedziałkowo! kurcze ale mało czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts