maksiu 19.09.2003 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Co prawda ogrodnikiem nie jestem i co do drzew nic Ci nie doradzę, ale jeśli chodzi o pogodę to będzie bardzo dobra pogoda w sobote, a niedziele może (ale nie musi) być nieco gorzejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.09.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Już się dowiedziałam z innych źródeł jak z tymi drzewkami jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.09.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Piszemy, piszemy bo spadniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 19.09.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 WitajcieNapisała do Was może Redakcja? czy tylko my jesteśmy tak uhonorowani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.09.2003 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Joasiu: zalezy w jakim temacie do was napisała Redakcja, bo jeśli chodzi o prezentacje budowy to do mnie też napisalipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 19.09.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Powiedzcie mi drodzy państwo co takiego jest niesamowitego w tej dachówce z Euronitu??Bo cenowo nie zaskakują...Chyba ,że w rabatach siła i magia...Teska a skąd bk braliście?Goleniów?To ten Rurkowski?A jak znam kobiety to z ołówkiem w ręku...to ile Cie wyniósł m2 ściany z dociepleniem,tynkiem zewn.i wewn. itd.?Joasiu a Ty nie chcesz czy nie możesz zrobić tego adresu jako odnośnik do strony swojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 19.09.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 karol-a: a Ty się nie czepiaj. Może nie umiem W rabatach siła i magia - jak chcesz to podam namiarek na taką hurtownię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.09.2003 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Ludzie, piątek, słońce za oknem a wy tu takie krzyki... spokojnie, dachowka ładna i mocno urabacona, a joasia poprostu prowoduje takim podpisem, ot co...konca pracy coraz blizej, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Maksiu - jaki koniec pracy? Niektórzy "kiblują" do 17.00 (czyli ja).karol-a - Euronit jest dobry, jak uzyskasz dobrą cenę (ja też należę do tego grona.Ludzie! Jutro jedziemy do Widuchowej oglądać okna - mam nadzieję, że będą ładne (cena jest OK) a reszta rodziny zostanie wysadzona w lesie na grzybobranie (trzymajcie kciuki za ewentualny dodatkowy rabat).Joasiu - widzę, że umiesz pokazać pazur - zupełnie jak ja.Serdecznie pozdrawiam całą grupę. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.09.2003 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Ivette: no to faktycznie jeszcze troche tu posiedzisz.. mi zostalo juz tylko niecałe półtorej godziny, z tym ze ja siedze w robocie od 7 rano pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.09.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 A ja wychodzę za 35 minut. Mam już dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 20.09.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 Witam w śliczną sobotę. Moje dzieciątko przyniosło już 2 borowiki ze spacerku z psem. Nie ma to jak łącze stałe w domu Mogę popisać na forum. Dzisaj wizyty, grzyby, obiady, wizyty i takie tam. OGŁASZAM - grzyby są! wczoraj wieczorkiem (19 godzina) - pół reklamówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.09.2003 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 Joasiu: nie kuś... mało masz jeszcze gości w domu? spokojnie, ja sie napewno nie pojawie, ja mam grzyby w lesie za domem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empek2x 21.09.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2003 Witam wszystkich ze szczecińskiej. Nareszcie koniec surówki. Teraz zacznie się jazda z wykończeniówką. Szukam teraz jakiś informacji o rozprowadzeniu powietrza z kominka (nadmuch) Może znacie jakieś ciekawe strony. Zaraz jadę na budowę bo chłopaki zostawiły taki burdel że aż strach. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.09.2003 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2003 Witam nowego uczestnika naszej grupy, no prosze rośniemy w siłepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian111 21.09.2003 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2003 Witam empek2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 21.09.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2003 Witam wszystkich! Mam prośbę OGROMNĄ.Otóż,proszę,jeżeli ktoś się będzie zwracał do mnie to niechaj zastosuje moje imię KAROL-to karol_a to tylko nickname z poczty.Trochę to śmiesznawo dla mnie brzmi i drażni niejako.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.09.2003 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Karolu masz zabawną stopka w twoim profilu, niezle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.09.2003 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Jak tam ludziska po weekendzie, grzyby wyzbierane?no to czas sie zabrać do roboty, oby do piątkupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 22.09.2003 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Grzybobrania nie było, ale wczorajszy wieczór był kulturalny. "Kolacja dla głupca" w wykonaniu teatru Ateneum to po prostu uczta dla ducha. Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts