czupurek 27.04.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Delf - tak wyczuwa - NIECHĘĆ i ja się z nim zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 no dziewczynki - podpowiedzcie jaki kolor tej kostki: w kolorze dachu czy .... no właśnie jaki? aha płot zielony jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Bodekku - a gdzieś się szwendał po tym deszczu? na budowę się skoczyło co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Na dyskotece w Niemczech bawił się Rosjanin, z napisem na koszulce: "TURCY MAJĄ TRZY PROBLEMY". Nie trwało długo, stanął przed nim Turek, byczysko chłop:- Ty, a w dziób chcesz?- To jest pierwszy z waszych problemów - odpowiedział Rosjanin - agresja. Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu. Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam na niego tłum Turków czeka.- No, teraz się z tobą policzymy - warknęli Turcy gremialnie.- A to jest drugi z waszych problemów - powiedział Rosjanin. - Nie potraficie załatwiać spraw po męsku sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać wszystkich "swoich".- Zaraz nam to odszczekasz! - zawrzaśli Turcy wyciągając noże.- I to jest trzeci z waszych problemów - westchnął ciężko Rosjanin - zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 ło matko wyszło pół strony z małpą, wyłączam się na trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.04.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Nie no do wypełnienia uzyłam właśnie jednego z takich programów, ale teraz trzeba te zeznania jeszcze zanieść - a teraz nie jest łatwo, no i powpłacać te podatki, 1% darowizny, a komputer, jak na złość nie chce w sprawie urzędu skarbowego współpracować - czyżby wyczuwał coś? Przy budowie domu Ty masz jeszcze coś do wpłacenia urzedowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 ok ostatni raz, bo nie mogłam się powstrzymać Pewna para była małżeństwem od dwudziestu lat.Za każdym razem gdy się kochali, mąż domagał się zgaszenia światła.Tymczasem po tych 20 latach żona stwierdziła, że to nieco śmieszne.Umyśliła sobie, że złamie to jego dziwne przyzwyczajenie.Tak więc pewnej nocy, gdy byli w trakcie dzikiej, pełnej rozkoszy, romantycznej sesji, ona nagle zapaliła światło.Patrzy w dół...i widzi, że mąż trzyma napędzany bateriami...wibrator!Miękki, cudowny i większy niż prawdziwy...Kompletnie wytrącona z równowagi zaczęła na niego wrzeszczeć:- Ty dupku! Ty impotencie!!! Jak mogłeś okłamywać mnie przez te wszystkie lata! Lepiej się wytłumacz!!! Mąż spojrzał prosto w jej oczy i spokojnie powiedział:- Wytłumaczę Ci skąd ten wibrator... ale ty najpierw wytłumacz skąd mamy dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.04.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 no dziewczynki - podpowiedzcie jaki kolor tej kostki: w kolorze dachu czy .... no właśnie jaki? aha płot zielony jest Ja bym dopasowała do dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.04.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 czupurek - niestety nie ale ja nie tylko za biurkiem sobie "pracuję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.04.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 czupurek - ciekawe jak się żona wytłumaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Didi - powiadasz do dachu czyli: ceglasty dacg, cokół, schodki, ścieżki - nie za ceglasto? Bodekku - no właśnie też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.04.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 CzupurekJa mam tak:dach czerwony, cokół na ogrodzeniu, komin i cokół na domie brązowo - burgundowyścieżka - melanż z przewagą czerwonego i pamiętaj, że wyrośnie trawka i będzie zielono więc "nadmiar" ceglastego (moim zdaniem) zginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.04.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Dobrze gadacie, a jak ścieżki czerwone, to i reszta koniecznie czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Didi, Delf -moje chłopy też tak gadają, a krawężniczki wokół podjazdów właśnie jakieś takie szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 27.04.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Witam Wszystkich!!! grrrr... właśnie wróciliśmy z Dobrej! Już dostaję kręćka z rozkoszy, bo za każdym razem mam inną informację co do tego, kiedy możemy doprowadzić media do działki. POMÓŻCIE!!! czy naprawdę mogę ciągnąć wodę (tylko do granicy działki!) i całą resztę mediów dopiero, kiedy dostanę pozwolenie na budowę!!! To skąd się biorą uzbrojone działki na sprzedaż! Przyznajcie się, kiedy robiliście media?!! Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 27.04.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 koks grrrr... właśnie wróciliśmy z Dobrej! Już dostaję kręćka z rozkoszy, bo za każdym razem mam inną informację co do tego, kiedy możemy doprowadzić media do działki. POMÓŻCIE!!! czy naprawdę mogę ciągnąć wodę (tylko do granicy działki!) i całą resztę mediów dopiero, kiedy dostanę pozwolenie na budowę!!! To skąd się biorą uzbrojone działki na sprzedaż! Przyznajcie się, kiedy robiliście media?!! ale numer! Ja własnie wrociłam z Dobrej:-) Czy przypadkiem nie byłas ubrana w zieloną kurtke?? Jak z mediami, nie powiem Ci, bo sama jestem juz zakrecona jak słoik. Złozyłam wniosek o wode i pan powiedział, ze projektant ma sie do niego zglosic w sprawie projektu przylaczenia wody. A kiedy bedziemy doprowadzac media na działke (sa w drodze) nie mam pojecia. Musze sie dowiedziec. czupurek chyba na czerwono ładniej:-) a jakie bedziesz miala schody wejsciowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 27.04.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ulanka, ta w zielonej to JA!!! Ale numer! A czy Ty nie brałaś po mnie tego wzoru wniosku na warunki zabudowy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 27.04.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 koks brałam:-)) czekałam, zeby wejsc do pokoju nr 3 i z nudow czytałam ten wniosek niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 27.04.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ulanka, przy wniosku o wodę od razu podpowiadam:pan wydał nam samą zgodę, ale bez warunków; mąż musiał pojechać jeszcze raz - dostał numer konta - wpłaciliśmy 85zł i teraz czekamy aż nam przyślą warunki techniczne! Aha, ostrzegam - pan od wody idzie za 1,5 tygodnia na 3 tygodnie urlopu!!!Miłe, prawda?! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 27.04.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ale super!! A ja tak sobie myślałam, że może tez ktoś z grupy się kręci... Szkoda, że nie wiedziałam, że to Ty! Na drugi raz się poprawię Jeszcze jedno ważne: pan od wody ma swojego czlowieka z firmą, który doprowadza wodę i kanalizację (robi projekty itp.), a potem pan od wody sam wszystko odbiera... pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts