GrzegorzR 28.04.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Czy ktos może wskazać dobrą firmę sprzedająca i montującą drzwi Gerda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 GrzegorzR no wiesz......u mnie 2 pary tych drzwi...Polecam salonik na piastow i pl orla bialego Unikaj zdecydowanie panow na zolkiewskiego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 zbigx witam przyszłego działacza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.04.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 koks a ten polecony Pan to jest do projektu czy do wykonania, bo jak do wykonania to prosiłabym o namiarek zbigx witaj w towarzystwie pozytywnie zakręconych działaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.04.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Zbigx witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRUBY76 28.04.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Witam Wszystkich ze Szczecina i okolic zaczynam budowe na Czarnych Łąkach, jestem na etapie kopania pod fundamenty mój projekt to D02 "Rozwojowy" kupiony gotowy projekt z Muratora. To by było na tyle POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.04.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 U mnie wod-kan projektował kto inny i wykonywał kto inny.Wykonawcą był p. (nomen omen) Kałuża. Nie jest tani, ale nie było problemów z odbiorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.04.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Gruby76 witaj! Nareszcie ktoś nowy z mojego rejonu (Załom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 28.04.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Przyznaj się, czy masz już media doprowadzone na działkę? A jeśli tak, to na jakim etapie to robiłeś? Małgosia przyznaje bez bicia, działka kompletnie "zamadiona" - wszystko robiliśmy w ramacg komitetu uzbrojenia - wiadomo w kupie raźniej i teraz w prjekcie tylko przyłącza na mojej działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 28.04.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 wiecie coś może o jakości okien drewnianych - firma partner-s spod Goleniowacenę dali dobrą, ale nie wiem jak te okna się mają po paru latach?pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 28.04.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Didi, monka, a ja myślałam, że pan zrobi wszystko za jednym zamachem! ten polecony z gminy robi i projekt i wykonuje przyłącze - w dodatku zrobiłby i wodę i kanalizę za jednym razem! Monka, wysłałam wszystko na priva zbigx, dzięki za info! pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.04.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 wiecie coś może o jakości okien drewnianych - firma partner-s spod Goleniowa cenę dali dobrą, ale nie wiem jak te okna się mają po paru latach? pozdrowionka Zbigx Mój sąsiad kupił okna w firmie Pratner-s? spod Goleniowa, co prawda plastiki, ale .... I co? A to, że wykończenie - pożal się Boże (łączenia takie jakby profile cieli piłką do metalu nieszczelne - w środku parują nigdzie nie zgadzał się wymiar a terminowość? tyle co sąsiad napsioczył, że się umówił i nie przyjechali Szczerze odradzam. Lepiej zapłać trochę więcej, ale nie miej tych przejść co mój sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.04.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 No chyba, że jest jeszcze jakaś firma o tej samej nazwie, ale pamietam, jak sąsiad się cieszył, że "ta firma Partner's? dała najlepszą cenę"Ta firma co przyjeżdżała do sąsiada miała logo (chyba) żółto-zielone, za takim jakimś trójkątem (żółto-zielonym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRUBY76 28.04.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Gruby76 witaj! Nareszcie ktoś nowy z mojego rejonu (Załom) Mam nadzieję że będę mógł liczyć na wasze cenne rady, które nie wątpię jako początkującemu napewno sie przydacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 29.04.2005 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 witam w piątek dzis juz mi mniej do śmiechu wczoraj po radosnym powitaniu musiałam lecieć do pracy a co do rabatów 13000 za stan surowy to jest chyba exstra cena ? zwykopami ściankami działowymi etc. bez dachu baaaardzo sie cieszę oglądałam pracę tego człowieka nikt nie miał nic do zarzucenia a moja radość wynika z tego że znajomy (firma budowlana )za to samo zawołał 26000 i ja musiałam kopać doły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.04.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 witam wszystkich super od 15-stej parę dni wolnego patrzę rano za okno na mój "ogród", patrzę i...... coś się zieleni na środeczku. mordka mi się uśmiechnęła niestety po bliższym zbadaniu okazało się, że to trzy całkiem dorodne chwasty (takie kłujące, podłużne liście) mi wzeszły , atrawy ni widu ni słychu Didi - ja ci jutro chyba trochę darni uszczuplę i przeflancuję do siebie. tak więc uważaj: jak przyjadę z łopatą, goń mnie od progu. no to, miłego dnia idę popracować trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.04.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 witam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.04.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Ja również witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.04.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 wczoraj robiłam rozeznanie dot. kostki betonowej na podjazdy wybrałam dużą, taki niby starobruk w kolorze czerwonym 1. na koksowej (producent) koszt m2 - 36,60 2. a w hurtowni koło mnie innego producenta spoza szczecina - 32,50 Teska - ty się przyznaj, że wczoraj zadzwoniłaś gdzie trzeba chcąc ukrucić piractwo drogowe tak moi mili, jadę sobie ku słońcu rano do pracki, a na wysokości bramy głównej stoi sobie na chodniku ciężarowy, pomarańczowy samochodzik. w momencie gdy go mijałam - trzask - załapałam się na sesję zdjęciową zorganizowaną przez straż miejską. i co? ano pupa. od 7.00 ograniczenie do 40-stu a ja 80-tką - nie będzie podjazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.04.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Czupureka Teska Cie wczoraj ostrzegała (ta to ma wtyki nawet u najdroższego fotografa w mieście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts