MaBi 29.04.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Mabi Panowie z zołkiewkiego TO OLEWACZE wiem co mowie....jakbys trafil nie daj boze na reklamacje...to napewno poznasz prezesa gerdy w wawie....Ja juz go poznałam...szkoda tylko ze w takich okolicznosciach... Panowie łgają ci prosto w oczy jakby mysleli ze jestes Downem...( sorki chorych) Wyobraź sobie że ja też byłem w Warszawie w Gerdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.04.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 pracujesz u nich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaBi 29.04.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Skąd taki pomysł? Oczywiście że nie. A czy Ty tam pracujesz skoro poznałaś prezesa? Ja byłem tam tylko w serwisie aby załatwić sprawę przy okazji wyjazdu słuzbowego. Uznałem że wezme swoje sprawy w swoje ręce - chciałem mieć drugi zamek na ten sam klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 29.04.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witajcie Z przykrością stwierdzam, że z powodu pracy stałam sie z dość "intensywnego formumowicza" tylko gościem. Mam nadzieję, że to się zmieni. Nie jestem w stanie nadrobić moich zaległości w czytaniu WAS. Serdecznie pozdrawiam i życzę postepów na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.04.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Olka trochę Ci naświetlę sytuację w grupie jesteśmy zdrowi, trochę nas przybyło, prace postepują: Bodekku ma dach, Czupurek ma płytki i czeka na ogrodzenie, Teska kupuje roślinki na swój ogród......a Józia - kupiła drugą działkę , Miśki chyba w Norwegi zasypał śnieg, Jolly wpada tylko na chwilkę tak jak i Maksiu i Delf (że o bytności Bikosy, Amo, S.P. i innych nie wspomnę). A ja- jestem, czuwam i....też czekam na ...projekt dotyczący drugiej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 29.04.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Witajcie wszyscy w piątkowe popołudnie! Pewnie o tej porze już nikogo tutaj nie ma Ale i tak życzę miłego weekendu wyjeżdżającym i tym, którzy, jak ja, pozostają w domu... Agniesia polecam naturalny sposób - zjedzenie garści sparzonych migdałów albo specjalnej aspiryny migrenowej (podobno baaardzo skuteczna - sama nie wiem, bo jestem na nią uczulona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 29.04.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Ulanka, wracaj szybko do zdrowia! Aż mam wyrzuty sumienia - my przyjechaliśmy samochodem - mogliśmy Cię zabrać ze sobą Czemu się nie ujawniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.04.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Koksja jestem, ale jeszcze tylko przez chwilkę, bo zaraz zawożę moją córcię na terning karate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 29.04.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Didi, jak miło A jaki pas ma córeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.04.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Ona dopiero ćwiczy pierwszy rok, ale za 2tyg ma ostatni sparawdzian na biały pas z kata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.04.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 ale napisałamto sprawdzian ma z kata, a nie biały pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 29.04.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Oj, to będzie wielkie wydarzenie! Sama chciała trenować karate, czy tez została delikatnie zachęcona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.04.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 ona od kiedy zaczęła mówić, to mówiła, że bedzie ćwiczyła karate. Najlepiej to jeszcze by chciała uczyć się chińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 29.04.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Bardzo zdecydowana osóbka! To miłe, jak dziecko (i nie tylko dziecko) czymś sie interesuje i wie, na czym mu zależy? A jest w ogóle mozliwość nauki chińskiego w Szczecinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 29.04.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Ha, chyba znowu udało mi się rozpocząc nową stronę, bo pokazuje mi, że nie ma postów na ten temat! Fajnie, to juz okrągłe 300 stron Grupy Szczecińskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.04.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Czy jest możliwość to się nie interesowałam, bo wątpię czy ktoś by chciał przyjąć na naukę dziecko zerówkowe. Ale później.....nie będę jej bronić! Co do zdecydowania, to potwierdzam, ja chciałam, aby ona chodziła na tance (bo ma dryg i jest wysportowana - gwiazdy, szpagat..) 2 miesiące pochodziła i to z wielkim płaczem za każdym razem - dałam sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.04.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 No to mamy 300 na koncie!Dobra jedę! Zyczę miłego popołudnia wieczorkiem wpadnępa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 29.04.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Masz rację! Najważniejsze, żeby to ona była zadowolona z tego, co robi... Ja na razie tylko planuję, co moje dzieci (których jeszcze w ogóle nie ma ) będą w przyszłości robić. Wszystko może się jednak skończyć tak jak u Ciebie: same wybiorą sobie to, co im będzie odpowiadać, a nie to, czego mamie "się zachce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 29.04.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Didi, miłej zabawy na treningu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 29.04.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Dziekuje bardzo za rady, czyli: wziac polopiryne i zrobic sobie majowke Meldunek z frontu: u dziadka posprzatane i pomyte - okna w jednym pokoju mylam chyba 2 godziny - byly cale zagipsowane, paznokcie do poprawki dziadek oparl drabine o swiezutka sciane i teraz jest srebry slad ale dziadek sie nie przejmuje, cieszy sie, ze jest ciszej i dzieki welnie juz slabo slychac troje dzieci z mieszkania wyzej raport z poczty: zeby zaplacic jakis rachunek 50 zl, stalam ponad godzine na poczcie - jedno okienko, akurat trafila mi sie pani z kartonem, cieszylam sie ze tylko jeden, ale... w srodku kartonu miala 20 paczek do nadania ale sie dzisiaj nastalam... ide sie porelaksowac do wanny z olejkiem rozanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts