trobe 02.05.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Ja też witam i zaraz żegnam, bo muszę do pracki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.05.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 oczywiście pogoda jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.05.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 witajcie u mnie za oknem 27 na plusie ale jak nic bedzie burza...czy cus takiego szykuję sie na nasza wsiowo- uliczną integracje sasiedzką... oj bedzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.05.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Trobe do pracki? to albo do handlu, albo US bo chyba tylko to jest dziś otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.05.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 pozdrawiam poniedziałkowo - weekendowo a i owszem podoga dziś cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 03.05.2005 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 witam wszystkich łoj wcześniutko,wcześniutko ,ale co tam pan wykonawca mnie obudził bardzo chce zobaczyć plac budowy wkońcu za m-c i trochę wchodzina moją budowę nawet mnie nie zdenerwował tym wczesnym telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.05.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Rzeczywiście Iwonka, wcześnie dziś zaczęłaś ale zobacz, ile więcej bedziesz miała z tego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 03.05.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Witam wszystkich. Do Szczecina to mi troche daleko ale moze jestescie w stanie polecic mi jakas ekipe budowlana do stanu surowego otwartego. Konkretnie chodzi o Kolobrzeg oczywiscie. Dziekuje z gory za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 03.05.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 witam na forum grupy szczecińskiej jeżeli można poradzić skontaktuj się z Anią Wiśniewską jest na forum grupy koszalińskiej ona budowała domek w okolicach Koszalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.05.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Witam starych i nowych po urlopie! W Beskidach było bossskooo!!! Babia Góra zdobyta i to bynajmiej nie na miotle ! Śniegu jeszcze po kolana w wyższych partiach gór, ale niżej - te łąki krokusów, zawilców i kaczeńce nad strumieniami - cudo! Nachodziłam się i napasłam oczy za wszystkie czasy! Aż się nie chciało dzisiaj wyjeżdżać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.05.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witam wszystkich. Mam nadzieję, że udało Wam sie wypocząć przynajmniej równie dobrze jak ja to uczyniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 04.05.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witam środkowo. Wczoraj tak ładnie było a dzisiaj chmurki , ale co tam aby do piątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witam wszystkich u nas imprezka integracyja uliczno- wsiowa byla ok....rozeszlismy sie kolo 2 wszyscy sasiedzi przyszli z naszej ulicy.. A wczoraj...głowa bolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.05.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Serdecznie witam! Przez kilka dni ma być teraz chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 didi no to moze dobrze..posadzilam trochu zieleniny to ukrop im nie sluzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.05.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 witam po dłuższym, łikendowym niebycie Teska - a gdzie balowaliście? melduję - tak jak przepowiadaliście, od soboty wschodzi trawka. jeszcze malutka, wschodzi partiami, ale z dnia na dzień coraz więcej się jej przebija. i za dwa, trzy dni nasze jedyne jak narazie drzewko powinno rozwinąć kwiaty - czyli miesiąc po inauguracji w Japonii. co by tu jeszcze? ach, byłam w sobotę u Didi - ech jak ona ma już cudniaście - w chatce i w ogrodzie - tip-top - już nie ma co tam robić, tylko się opalać do mnie może dziś wreszcie bramy przyjadą, no ale zobaczymy. łikendzik był super trochę pracy, trochę jazdy, a najwięcej leżakowania na tarasiku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.05.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 w temacie potomków mój zawsze sam wybierał swoje zainteresowania. i tak od pierwszej klasy podstawówki była to, piłka nożna potem, po paru latach mu się odmieniło i jest zafascynowany kulturą japońską: trenuje iaido, zasadził shirofugen, w domu biega w oryginalnych japonkach, uczy się japońskiego. a my się śmiejemy jak dogadamy się w przyszłości z synową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.05.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 hej no co Wy, gdzie jesteście? niestety bramy nie będzie dzisiaj, ma przyjechać dopiero w poniedziałek, buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRUBY76 04.05.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witam Kto mi doradzi gdzie można kupić najtaniej w pobliżu Czarnej łąki deski na szalunek? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.05.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 niestety ja ci nie pomogę jestem głębokie lewobrzeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts