delf 04.05.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 jestem głębokie lewobrzeże dobre z tego wynika, że ja jestem głębokie prawobrzeże, Diiiiidiiii!!! Słyszałaś???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.05.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 witajcie środkowo! dach wytrzymał wichurę i deszczyk to znaczy że jest gotowy zdjęcia w przyszłym tygodniu prace w środku postępują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.05.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Delf - Bodekku - superaście, no to, czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.05.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 czupurek - dodam jednocześnie, że poprzednią wichurę i "deszczyk" dach przeszedł na szóstkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.05.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witajcie,zazdroszcze wam etapow, tego, ze w ogole mozecie cos robic,raport z urzedu w Policach:najpierw twierdzili, ze czegos nie ma, przyslali ponaglenieo jakas wplate,maz pojechal - wszystko zpalacone,potem po tygodniu p[rzyszlo upomnienie, ze brakuje wypisu i wyrysu z planu,maz pojechal - wszystko bylo, w zeszlym tygodniu straszyli nas, ze wjazd jest zle usytuowany i cofna dokumenty - wszystko okazalo sie ok,tez w zeszlym tygodniu powiedzieli, ze nie ma podania o odrolnienie dzialki - a mamy podbite ze oddalismy i ze bylo z innymi dokumentami,dzis maz pojecvhal - znalazlo sie co sie dzieje w tym urzedzie? ginie, znajduje sie, bezpodstawnie wydaja pieniadze na polecone ponaglenia co za marnotrawstwo, normalnie tkwia urzednicy jeszcze w tamtym systemie, gdzie petent byl skaraniem boskim, klopotem, kims do przeganiania, popedzania, lekcewazenia, a tak chcialam wszystko zalatwic po ludzku, normalnie, bez 'trzynastek' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.05.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Tak z ciekawości, długo już nabiera "mocy prawnej" Wasz wniosek o wydanie pozowlenia na budowę? Mój wpłynął do Starostwa w poniedziałek i jestem ciekaw kiedy jest szansa uzyskać pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.05.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Od 12 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.05.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 To nie jest dobra wiadomość. Do tego wszystkiego pewnie zależy Wam na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.05.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 jak kazdemu pewnie a wszystko opoznily zudy - te cholerne zudy, gdzie jest po 2 ludzi do pieczatkowania i podpiwywania w dwa dni w tygodniu, a przychodzi 1 czlowieczek raz na tydzien albo dwa nie uzywam evila, ale teraz juz jestem wkurzona na opieszalosc ludzi o i jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.05.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 To w moim przypadku ZUD poszedł chyba dość sprawnie, niepełne dwa tygodnie wystarczyły, aby udało się załatwić wymagane uzgodnienia i odebrać dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.05.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 O, trafiles na jakis zyczliwy termin, tyle czasu ucieklo... i teraz pada, i zamiast mi delikatnie pierwszy strop zraszac, to leje tak z nieba bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Czupurek balowalismy no na naszej ulicy ale bylo fajnie....zeszli sie wszyscy sasiedzi...no..i spiewy tez były...toz to integracja uliczna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 ciag dalszy ogrodniczych zakupow i bawienia sie w ogrodnika... dzis zakupiono: 12 rododendronow 3 żarnowce 6 azalii 1 jablon ale taka cala czerwona kwiaty i liscie czerwone...nie dojedzenia:) niom jutro sadze to wszystko...znaczy azalie juz posadzone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 a tak wogole to witam popoludniowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 ..znowu sie zamkli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 04.05.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witam grupe popołudniowo wniosek na pozwolenie złożyłam 5.04 i nadal czekam ,ale chodzi mi o pomoc w sprawie ekipy do stanu surowego otwartego ekipy które mi wyceniały są drogie za prosty dom z dwuspadowym dachem życzą sobie od 38-45tys.jak czytam na forum to wydaje mi się ,że to drogo może macie jakies ekipy sprawdzone tańsze ? jak tak to proszę o namiary Gosikk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.05.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 wiesz, Gosia, ja mialam oferte na prosty, kanciaty dom z dachem nawet za 67 tys.Twoje oferty sa na poziomie cen srednich, uczciwych, pozostaje pytanie czy ci fachowcy sa dobrzy?jesli tak to bierz, tak na hopsiup to moze i znajdziesz tanszych, ale takich, ktorych nikt nie chcial,zazwyczaj ekipe zamawia sie juz w zimie jak ma dzialac na wiosne, pewnie te lepsze juz sa pozajmowane dzieki poczcie pantoflowej, ludzie byli zadowoleni i przekazuja sobie ze znajomymi ekipe - na przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 04.05.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 gosikk - wniosek na pozwolenie złożyłam 5.04 i nadal czekam ja złożyłem 24-03 pozwolenie było 19-04 i dziś dzienniczek budowy odebrałem i pozwolenie uprawomocnione działamy. tam trzeba chodzić i marudzić i pomagać bo panie urzędniczki mało czasu a dużo roboyty mają nie na darmo jest przypis w księdze apokalipsy o urzędnikacj;;;) "...a Pan zesłał ich aby siali zamęt i zniszczenie..." czy jakoś tak:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witajcie! Melduję się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.05.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witam wszystkich.Gosikk napisz gdzie budujesz, i czy szukasz raczej ekipy miejscowej czy mogła by być przyjezdna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts