GrzegorzR 05.05.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witam wszystkich. maro74 - jak masz jakieś namiary na godne polecenia ekipy budowlane to ja jestem zainteresowany, jest to obojętne czy miejscowa czy przyjezdna, byle była solidna i miała rozsądne ceny. Wniosek o wydanie pozwolenia złozony, więc trzeba zagęszczać ruchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.05.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witajcie, poszukuję ziemi na podsypanie domu, chodzi o zwykłą ziemie z wykopów, a nie taką pod kwiatki - macie jakieś pomysły? Didi czy, jak zasypię to co mam teraz (trawka, chwasty) ziemią, to będzie dobrze, czy mam wypleniać już teraz, żeby nie wyszło później w ogródku? Aha, i jeszcze jedno: prosze o opinie: kominek zwykły, czy z płaszczem wodnym? (Didi proszona o niewpowiadanie się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.05.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 witam czwartkowo jaki ten tydzień króciutki będzie Delf - z tym kominikiem to, zależy co chcesz zrobić. rozsądnie jest zakupić z płaszczem, ale ja np osobiście jak już nazbieram na niego to zakupię zwykły, ozdobny - jakoś nie chce mi się palić bo muszę Teska - to może ja bym koło łikendu do cię przydreptała na pół godziny oglądnąć te roślinki? a ja będę dzisiaj sadzić tujki - wczoraj mi przywieźli cosik 30 szt, więc pół płota obsadzę pozdrawiam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 A właśnie, że się wypowię:Mojemu sąsiadowi, który ma kominek z płaszczem wodnym miesiąc temu zapalił się komin i popękał. Co prawda ma on "tradycyjny " komin tzn. z cegieł a nie schidla, ale.....Gdy przyszedł kominiarz to powiedział, że ostatnio był przy 4 szt takich palących się kominów, gdzie przyczyną były kominki z płaszczem wodnym. Powiedział tak: jeśli chociaż trochę będzie drewno mokre palone w tym kominku, to zawsze będzie to "nawilżać" sadze w kominie, które się zbrylą a potem przy paleniu i uzyskaniu wysokiej temperatury dochodzi do zapalenia tych sadzy. Tłumaczył, że tu chodzi o ta parę osadzającą się na kominku.Ja tylko powtarzam to co powiedział mi mój przerażony sąsiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Delf a jeśli chodzi o druga sprawę to: proponuję poprostu spryskać raundupem i luz, potem nawieziesz ziemi zyznej , (z której i tak wyjdą chwasty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.05.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 No dobra Didi, wypowiedź była ciekawa, więc wybaczam A co z reszta pytania? Hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 ha! byłam pierwsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.05.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 rzutem na taśmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.05.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Cześć wszystkim, a u mnie tuje żółkną. Chyba za dużo je podlewam, ale najpierw przeprowadzę testy, tzn. podsuszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Józia a jakie to thuje? bo może ten typ tak ma, no chyba, że przemarzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.05.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witam wszystkich Nawiązując do pytania Delfika ja też szukam ziemi ale takiej do sadzenia roślinek. No i moze być nie jakas super byle nie strasznie droga bo sami wiecie powolna wykonczeiowłka wykańcza Powodzenia wszystkim starym i nowym Aha- jesli ktos po przeczytaniu moejgo dziennika nadal chce namiarki na moja ekipe od stanu surowego (ale bez dachu) to niech pyta na privie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.05.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Ohoho, Bikosa witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 05.05.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Maro74 buduje w Przylepie tj. jadąc od Okulickiego w strone Stobna może być ekipa przyjezdna byle dobra i w miare tania. Bikosa jeśli możesz to podaj tez namiary na ekipe. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Czupurek to zapraszam....na ogladanie daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 SP wczoraj mi linia tel siadla...zadzwonie dzis do Ciebie po 20 ok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.05.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Teska - ok, dryndnę w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witam wszystkich Ile czekaliście w Starostwie Police na osteplowanie dziennika? Bo ja chyba oszleję, dziennik złożyłam tydzień temu i dzisiaj miałam dzwonić żeby zapytać się czy można go odebrać i dopiero po 3 telefonach dowiedziałam się, że może w poniedziałek coś będzie wiadomo bo nie wpłynęły wszystkie zwrotki Dodam że decyzja była wydana 14 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Czupurek ok to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Monka rzeczywiscie : lapy opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 SP znowu rozlaczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts