Didi 05.05.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 a mi coś się w ogóle poprzestawiało nawet w kompie, nie dość, że rozłącza (tracę zasięg) to jeszcze na forum wyskakuje mi, że jest godzina 5,40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Didi no ja znowu z zapytaniem.....czy rododendron moze czuc sie dobrze od strony pol-zach czy pol wsch? no i posadzilam zarnowiec 3 sztuki kolorek pomarancz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.05.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Monka napisz do jakiej pani dzwoniłaś a ja zapytam żonkę czy ją zna bo pracuje obok nich i zna tamte babki i poproszę żeby do niej podeszła i ew, zapytała czy nie da się szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Teska poł-wsch - my tak mamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Monka napisz do jakiej pani dzwoniłaś a ja zapytam żonkę czy ją zna bo pracuje obok nich i zna tamte babki i poproszę żeby do niej podeszła i ew, zapytała czy nie da się szybciej. to się nazywa mieć znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.05.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Muszę przyznać, że jak ostatnio robiłem rozeznanie na temat pewnej działeczki i potrzebowałem kokretnych informacji to te panie koleżanki żony bardzo pomogły Ale pewnie jak bym przyszedł tak z ulicy to by ze mną gadać nie chciały, i tak niestety jest w większości urzędów. Jak masz znajomości to wszystko sie załatwi a jak nie to człowiek traci nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.05.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witam wszystkich z grupy szczecińskiej Moja działka znajduje się 10 km za Stargardem Szczec.(ale nie w stronę Szczec ) więc pomyślałam, że mogę tu do Was zajrzeć.Mam pytanie (albo prośbę) do Czupurka- ja tez wlasnie w weekend albo w przyszly mam zamiar posadzic moje tujki (120sztuk ) ale jestem zielona w tych roślinnych tematach no i jakbyś mogła dac mi siakieś rady albo cóś np. czy trzeba w te wykopane dołki nasypać jakiejs lepszej ziemi czy taka zwykla starczy(w tym miejscu jeszcze niedawno sąsiadka miala ogródek, więc ziemia była nawożona) i czy od razu trzeba te tujki podlać a potem jak często i czy trzeba to od razu osypać jakąś korą, czy dopiero jak urosną(ja będe wsadzać takie mniej więcej półmetrowe) no i ogólnie jak o nie dbać.Ale Cię zasypałam pytaniami, co? Jak ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat to też bardzo proszę z góry dziękuję za wszelką pomoc no i chyba bedę tu do Was zaglądać bo przyjemnie tu!! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 didi Dzieki kobieto u mnie tez sie poprzestawialo....pokazuje 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 arcobaleno witaj....tujki...w ziemie do iglakow napewno...obsypac kora...reszte to do specjalistki Didi no i Czupurek sadzic teraz bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 05.05.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Cześć grupo szczecińska może ktoś mi powie gdzie mogę kupić tanio tuje szmaragdy potrzebuję ok. 40sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Arcobaleno uff - chyba jednak nie dam rady zapamietać doł pod każdą tuje musi być zaprawiony tzn. musisz dać tam ziemię kwaśną, albo subsrat torfowy, a potem oczywiście, że trzeba obsypć i to tak szczerze korą i podlać od razu, a potem nie szczędzić dla nich wody, bo tuje lubią środowisko wilgotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 IwonaGładnych w niskiej cenie to teraz nigdzie nie dostaniesz, bo zaczął się sezon, natomiast jeśli ci się nie spieszy to zawsze na jesieni można dostać w centrach ogrodniczach duuuże upusty cenowe, bo wyzbywają się towaru aby nie pielęgnować tego zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.05.2005 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witam wszystkich z grupy szczecińskiej Moja działka znajduje się 10 km za Stargardem Szczec.(ale nie w stronę Szczec ) Pozdrawiam!! witaj sąsiadko... napisz może coś więcej gdzie jest twoja działeczka... ja np. buduje się w grzędzicach pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Maksiuzawsze czujny gdy się o tobie mówi, lub gdy ktoś w pobliżu buduje a tak a propos:cóż to za notka przy Twoim nicu? to od redakcji? gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.05.2005 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Maksiu zawsze czujny gdy się o tobie mówi, lub gdy ktoś w pobliżu buduje a tak a propos: cóż to za notka przy Twoim nicu? to od redakcji? gratuluję! Didi: czujny nie czujny.. dobrze poznać sąsiadów 10 km od stargardu to moze być tylko 5 km odemnie .. albo 15 jesli tam gdzie sie domyslam a mowisz o ktorej notatce? tej o wszechmocnym??? no w sumie to dawno tu nie bylem i mialem okazji sie pochwalic :D to od 2 miesiecy juz tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.05.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Didi-specjalistko!Dziękuję za pomoc, myślę, że sobie już jakoś poradzę Maksiu! Ja jeszcze póki co mieszkam w Stargardzie, więc całkiem niedaleko a działeczkę mamy 10 km za Stargardem we wsi Gogolewo(pierwsza wieś leżąca na drodze na Chociwel)-pewnie i tak nic Ci to nie mówi To są jeszcze takie rejony, gdzie nie powstaje tak dużo nowych domów tak jak właśnie w Grzędzicach, czy np w Morzyczynie, gdzie domki rosną jak grzyby po deszczu no i ceny działek nieraz powalają z nóg. Moje Gogolewo to taka normalna wieś gdzie nawet nie ma gazu ani kanalizacji(i w najbliższym czasie się nie zanosi ) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 maro74 Naszą decyzję wydawała p. Wieczorek więc chyba trudno będzie coś wskurać bo to podobno twarda sztuka ale stemplowaniem dziennika zajmuje się jakiś Pan, który siedzi z nią w pokoju (zapomniałam nazwiska) Problem jest z tym, że naszą decyzję dostało jeszcze 18 osób a nie wszystkim doręczono bo niektóre adresy są nieaktualne. Jutro będę się dowiadywać komu nie doręczono listu i postaram się skontaktować z tymi osobami to może będzie szybciej niż urzędowo ale jeśli ze strony Twojej żony też by się udało coś wskurać to byłabym bardzo wdzięczna Odezwę się jutro na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 witam nocką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.05.2005 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Maksiu! Ja jeszcze póki co mieszkam w Stargardzie, więc całkiem niedaleko a działeczkę mamy 10 km za Stargardem we wsi Gogolewo(pierwsza wieś leżąca na drodze na Chociwel)-pewnie i tak nic Ci to nie mówi To są jeszcze takie rejony, gdzie nie powstaje tak dużo nowych domów tak jak właśnie w Grzędzicach, czy np w Morzyczynie, gdzie domki rosną jak grzyby po deszczu no i ceny działek nieraz powalają z nóg. Moje Gogolewo to taka normalna wieś gdzie nawet nie ma gazu ani kanalizacji(i w najbliższym czasie się nie zanosi ) Pozdrawiam!!! no i sie mocno mylisz... codziennie jezdze do pracy do stargardu przez gogolewo... znam gogolewo i dalewo na pamięc.. ciekaw jestem która budowa jest wasza... zreszta zobacze gdzie pojawią się nowe tuje googolewo to chyba gmina marianowo, prawda? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 06.05.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Witam wszystkich czy u was też taka ochydna pogoda brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts