bodekku 09.05.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 czupurek - trzeba było kupić trawę z rolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.05.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witajcie! Czupurek doczekasz się! tam gdzie u nas stoi altana i pergola trawa pojawiła się po ok 2ch miesiacach, a teraz? nie widać różnicy, że ta trawa przed domem była pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.05.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Didi - no nie widac różnicy to, fakt Bodekku - pewnie że trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 czupurek - ja myślę mnie się też marzy ale brak kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Maksiu namiaru telefonicznego nie mam ale chlopaki sa z ul.Gdanskiej....i pytaj o Błażeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Bodekku czy masz ten namiar na te trawke z rolki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 09.05.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Didi, a takie podmarznięte tuje są do uratowania? Iwona G., tuje szmaragdowe kupiłam u leśniczego za Bukowym. Teska, poważnie zastanawiam się nad wyhodowaniem trawki z rolki, bo do tego potrzeba 2 rzeczy: miejsca i trochę cierpliwości. Jak się uda, to zastanowię się nad takim zarobkowaniem. A na marginesie: ile kosztuje m2 takiego trawniczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.05.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Czupurek maila odebrałam Józia marne szanse, ale spytam męża, na razie ich nie wyrzucaj Trawnik z rolki (tam gdzie my czasami bierzemy) to cena 8-10zł/mkw, ale nie jest nasza szczecińska rolka zbyt dobra. Najlepsza rolkę jaką mieliśmy była z Poznania, a już rewelacyjna jest duńska - nasze nawet do pięt tamtej nie dorastają, taką rolkę dostać w Polsce to by była rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.05.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Didi - spoko dogadamy się i nie wywijaj oczami o tak bo, robi mi się gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 JoziaS a masz jakis namiar na tego lesniczego??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Didi ja jak zwykle z zapytaniem ogrodniczym.... Czy żarnowce to wymagają jakiegos szczegolnego traktowania?? mam 3 sztuki wygladajace dokładnie jak odwrócona miotła kolorek pomarancz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Didi no i jeszcze jedno.....czy ten system nawadniania to robi sie juz wtedy jak sa posadzone rosliny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.05.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Teska żarnowce? bez specjalnych wymagań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 uffffff....... jej musze posadzic moje rodondendrony...wczoraj patrze w garazu...a tam kwiaty zaczynaja sie pokazywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Teska jeśli chodzi o system to najlepiej jest go robić przed posadzeniem roślin, ale mając już projekt ogroduna etapie posiadania już roślin to również jest możliwe, ale bardziej pracochłonne i czasami może się wiązać z małymi stratami w roślinach i trawniku ale zachęcam gorąco do założenia systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.05.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 . a u mnie białe i "biskupie" rododendrony już kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.05.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam wszystkich. Czytając Wasze posty widzę, że macie już poważne problemy ogrodnicze, a my na razie to tylko przesadzaliśmy kilka drzewek, aby je uratować przed niechybnym zniszczeniem w trakcie prac budowlanych. No a teraz mamy nadzieję, że się przyjmą, szczagólnie brzoza, jarzębina i świerk, który w przyszłości mógłby za choinkę robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Didi ech.....moje dopiero w doniczkach Projektu ogrodu nie mam..ale wiem ze wkolo plotu posadze tuje, mam posadzone juz te irgi ( tam bedzie trzeba zniszczyc ups cos) ale ogolnie to nie mam tak duzo....no i sie zastanawiam bo mamy 2 krany na buudynku a chcemy podlewac woda miejska,powiedz czy wtedy trzeba zrobic jakas skrzynke na budynku??? bo kiepsko to by wygladało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 GrzegorzR pogoda tym roslinkom służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts