GrzegorzR 09.05.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Rzeczywiści i to daje nam trochę optymizmu. Co do kranów do podlewania, to zamontowaliści sobie osobny licznik na wodę do podlewania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 GrzegorzR tak mamy licznik oplombowany przez speców od kanalizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Didi nie wiem czy nas stac na taki system.....tzn pojecia nie mam o kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.05.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Teska - mam jeszcze jedno pytanie. Pamiętasz może jaki macie typ dachówki, chodzi o producenta i rodzaj? Właśnie jesteśmy na etapie podejmowania decyzji o tym jaka będzie, a jakoś mamy niewielkie rozeznanie. A może ktoś jeszcze może poradzić jaką dachówkę wybrać? Ma być brązowa i cementowa (no bo taka chyba jest tańsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 GrzegorzR cementowa brazowa Euronit - jest bardzo dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 GrzegorzR podwójnia esówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.05.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 WitajcieTeska a skąd brałaś tego Euronita? Bo ja też chcę tylko grafitowego.Będę niedługo dawała do wyceny, w Mierzynie są dwie hurtownie, które prowadzą Euronita i zobaczymy jak to wygląda cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 monka ja kupowałam w Goleniowie Grafit jest 30% drozszy i wiem ze spore sa problemy z doborem dachowek np...wentylacyjnych i do wyciagu...no i sa drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 monka no i uwazaj na wycene hurtowni w MIerzynie tam gdzie wchodzi sie przez podworko...wyceniaja tanio...nie dajac wszystkiego co potrzeba do dachu( my tak mielismy) i cale szczescie poszlismy tez gdzie indziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.05.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 chociaż ceglastego też mam euronit SMonka - mnie najatrakcyjniej wyszło na Gdańskiej w Serwis Dachu, powiedziałam że mam już 2 wyceny i co oni na to? a oni dali lepszy upust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.05.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 ale trzeba przyznać że taki dszek + żółciótko/pomarańczowe ściany wyglądają śliczniaście.Teska - w kościnie bliżej dołuj tuż pod lasem stoi taki widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.05.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Euronit grafitowe, Serwis Dach - bez uwag, atrakcyjnie cenowo, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.05.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Dzięki dziewczyny za info Teska a myślałam że ta hurtownia w Mierzynie jest ok, facet fajnie gada ale pewnie ma bajer nieźle opanowany czupurek właśnie taką elewacje chcę u siebie delf oglądałam ostatnio zdjęcia Twojego domku i miałam się spytać jaką masz dachówkę bo mi się spodobała a tu proszę taką samą jak sobie wymyśliłam. Jak to wyszło cenowo u ciebie i czy nie miałaś problemów z dopasowaniem np. dachówek wentylacyjnych jak pisze Teska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.05.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 czy ja otwieram? Monka - muszę przyznać że ten domek baaaaaaaaardzo mi się podobuje. może jak będę na spacerze (tylko kiedy?!) zrobię zdjątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.05.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 czupurek a jak tam trafić, to może zrobię sobie wycieczkę krajoznawczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 09.05.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witajcie! Ależ Wam zazdroszczę tych dachów i ogródków. Hurtownia dachówek jest też na Santockiej w Szczecinie - mają i cementowe i ceramiczne, a pani jest skłonna do upustów My na razie tylko tak pytalismy, ale na przyszłość dobrze wiedzieć, gdzie i na co uważać... Też myślimy o graficie...tylko czemu on taki drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 monka pewnie...i kit zeni ze on dekarz i ciesla w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Czupurek ten dach to nie euronit ale ogolnie fajnie wyglada..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 09.05.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam wszystkich Strasznie dawno nie zaglądałam. Muszę teraz trochę ponadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 09.05.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Czupurek, czy mogę skorzystać z okazji i Twojej fachowej wiedzy ? PLEASE?! Czy można podłączyć się bezpośrednio do skrzynki ZK-4p bez stawiania ZK-3b? Dostaliśmy już info od firmy podleglej ZE, że coś się u nas ruszy z prądem (na razie zbierają zgodę na dłubanie w naszej drodze od wszystkich właścicieli i całość - ze względu na papiery w gminie i starostwie - potrawa niestety ok. roku) i będziemy mieli u siebie dwie skrzynki. Pan zasugerował, że można by skorzystać z tej ZK-4p i zrezygnować z drugiej (oczywiście jest to dla nas oszczędność kosztów i miejsca). Czy jest to w ogóle możliwe? I chyba w takiej sytuacji musielibyśmy złożyć jakies podanie-prośbę do ZE o taką zgodę? pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts