księgowa 23.09.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Bikosa też dołączam się do gratulacji! Wszystkiego najlepszego dla mamusi i synka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.09.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Chyba mam znów potrzebę urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.09.2003 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 SP, twoje potrzeby sa zarazliwe.. ja tez mam potrzebe urlopu.. i to chyba wieczna potrzebe.. nie moglby tydzien pracy trwac 2 dni, a 5 dni odpoczywacpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.09.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Sp stało sie cosik?? witajcie , ale sie dzisiaj narobilismy na działce....piłowanie drewienka do kominka...dopiero 3 czesc...pozniej siekiera....ech...kosci bolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 23.09.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! MAM POZWOLENIE!!! Z góry dzięki za gratulacje i sprowadzanie na ziemię w stylu - pozwolenie to małe piwo dopiero się zacznie. Cieszę się że przestane być teoretykiem a stanę się praktykiem, choć w naszej szarej rzeczywistości nigdy nie wiadomo co lepsze pozdrawiam Grapusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2003 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Grapusek - Gratulacje!!!! Witaj w gronie budujących! Życzę powodzenia! Teska - jak się chciało własnego domu, to kości muszą boleć, bo inaczej to by tak nie było pięknie. Pocieszaj się, że nas wszystkich też to czeka.Pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.09.2003 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Grapusek: gratulacje, gratulacje, gratulacje, nie powiem ci ze dopiero sie zacznie bo sprawa papierologii to dosc powazny etap, aczkolwiek przygotuj sie na to ze dalej lzej napewno nie bedziepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 24.09.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Grapusek gratuluję!!! Ja za to dostałam kredyt i od poniedziałku ruszamy ze stropem no i dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 24.09.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Grapusek gratulacje! Ja uważam trchę inaczej niż moi przedmówcy - jesteś już w połowie do zamieszkania w swoim domu. U mnie pozwolenie i całość spraw załatwionuch po urzędach była drogą przez mękę a budowa przy tym to już czysta przyjemność (nie musisz być uniżona dla tych wszystkich urzędasów - płacisz i masz. Uzyskanie pozwolenia trwało cztery miesiące (ze wszystkimi uzgodnieniami) a budowa następne cztery - pięć. No to teraz do roboty . Udanej budowy. Księgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.09.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Joasiu zakręc do mnie Grapusek...lepiej być teoretykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.09.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 EWAR jezdzac do siebie na budowe, widze ze u Was stoją w polowie tylko sciany od jakiegos czasu....pomyslałam ze juz skonczyliscie Gratulacje i oby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.09.2003 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Widze w tym tygodniu same pozytywne wydarzenia w naszej grupieoby tak dalej.. ja jutro robie płotpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.09.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Grapusek - gratulacje z okazji wygranej! Teraz tylko budowa Teska - nie mogę się dodzwonić bo mi padła bateria - a ten pan się nie odezwał. Wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.09.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 No to ja też się pochwalę. Właśnie dzwonił mój mąż z informacją, że zdał egzamin pilotowy na fiordziki norweskie. Ale jestem z niego dumna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 A ja dzisiaj lecę zobaczyć ofoliowaną więźbę. Według mojego męża - dach wygląda super! Już nie mogę się doczekać!Aha! Dzisiaj zamawiamy okna u Urzędowskiego!Pozdrowionka dla całej grupy! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 24.09.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 nno dobra, to ja też... a co... u mnie dzisiaj zalewają strop i mają zostać dostarczone dachówki i okna połaciowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Stasiek! A jakie dachówki i jakie okna połaciowe? Aktualnie jesteśmy na tym samym etapie, jak widzę. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 24.09.2003 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Ivette, ciemnobrązowa dachówka cementowa firmy Nelskamp - Top 2000 S. Oczywiście oprócz tego cały komplet wszytkich potrzebności na dach... Oprócz wełny, bo gdzie indziej znalazłem taniej. Okna dachowe 78x98 i 78x140 GZL Velux'a, wyłaz dachowy VLT 1000 Velux'a - wszystko wraz z kołnierzami. komplet po prostu. Wahałem się tylko nad GGL, ale zrezygnowałem ze względu na cenę (kupiłem za to droższe rynny). W GGL pociągało mnie jedynie podwójne lakierowanie... klapa wentylacyjna nie jest i potrzebna... będzie przecież w normalnym oknie w szczycie... A na okno klapowe mnie nie stać.Orynnowanie ze stopu cynku z dodatkiem miedzi i tytanu - bodajże patynowane - firmy Rheinzink.Wszystko kupowane w hurtowni Razmus w Mierzynie. ... zupełny przypadek, bo byłem już niemal pewny co do brązowego Unibetu ("eska")... ale płakałem nad zdziadziałym kolorem i znalazłem coś lepszego, prawie w tej samej cenie.Rynien plastikowych nie wziąłem z przymusu (moja ekipa nie dałaby mi rękojmi), a te były o jakieś 650 zł droższe od blaszanej Planiji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 25.09.2003 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Witam wszystkich, u nas już prawie koniec. Wylewka ma tylko 2% wilgotności, więc w poniedziałek mają układać parkiet. Jest tylko jeden problem, potrzebuję kogoś do wykonania ogrodzenia z siatki i ułożenia podjazdów i trarasu. Miał robić P Bolek ale jest zajęty, czy kotś z Was ma namiary na kogoś - PLEASE!!!. Dzieki, Bedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.09.2003 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Witam brać budowlaną w czwartek....mam nadzieje, nawet powiem więcej, wierzę że dzisiejszy dzień będzie jeszcze lepszy niż wczorajszypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts