koks 09.05.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Delf, ja dla odmiany WH (chyba część A...albo B , nigdy tego nie wiem!)... U nas do budowania, to jeszcze ho, ho.. albo i dłużej, ale zbieramy informacje i doświadczenia (m.in. Wasze) i to tez jest przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 09.05.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Czupurek, wielkie dzięki!!! Że nie elektryk, to się domyślałam , ale wiesz na ten temat więcej (i to o wiele!) niż ja, więc korzystam pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.05.2005 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Która pytała o dachówkę? widzę, ja się trochę wyłamię: mam czerwoną, podwójną rzymską z Unibetu, jedyna gdzie za czerwony nie musiałam dopłacać a ja dla odmiany mam ceglasta eske euronitu i nie zamieniłbym na inną.. jest sliczna.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.05.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Która pytała o dachówkę? widzę, ja się trochę wyłamię: mam czerwoną, podwójną rzymską z Unibetu, jedyna gdzie za czerwony nie musiałam dopłacać W Braasie też nie trzeba . U mnie ciemna czerwień, dachówka celtycka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 maksiu - jesteś wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 uwaga! dzięki niezwykłej uprzejmości maksia nowy dach jest już do obejrzenia tym razem wytrzymał burze i opady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 09.05.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Maksiu, z przyjemnością czytam Twój dziennik i obserwuje postępy ocieplania... PozdrawiamMałgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.05.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 bodek domek ślicznie się prezentuje zmieniałeś gont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 monka - gont zmieniałem oczywiście na koszt wykonawcy poprzedni niestety odleciał z powodu "wiaterku" nomen omen nazywał się "Gonty Orła". teraz jest położona "Isola" - mnie się też podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.05.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 no właśnie bodek, dach był łaciaty, a nie jest?? Ale mu z tym do fasady (no bo chyba nie do twarzy? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Maggie - ten jest tylko cieniowany ale moim zdaniem ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.05.2005 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 musi tak zostaćpozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 09.05.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam wszystkich Podpowiedzcie dobrzy ludzie gdzie zamówić piasek - ten który się zagęszcza wewnątrz fundamentów i za ile się go kupuje, bo potrzebne będzie parę ładnych wywrotek pozdrowionka w sprawie dachówek polecam serwis dach na gdańskiej, na razie najlepsza wycena i transport swój mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.05.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 bodekku dach w nowym wystroju podoba mi się bardziej zbix piasek możesz zamówić np. u p. Lasoty, cen nie znam ale podaję telefon: 486 -05-91 A jaką dachówkę Ci wyceniali i jak to wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 09.05.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Maksiu, wielkie dzięki! Od razu lepiej się czuję! Bodekku, dach wygląda świetnie! Kolorystycznie faktycznie ładniejszy niż ten poprzedni. Na mój gust (chociaż nie on jest tu najważniejszy!) mniej męczące są w miarę jednolite powierzchnie. Chyba te "Gonty Orła" ( ) wiedziały, co robią "odlatując"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 monka - mnie też koks - może i wiedziały ale za to ile było stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.05.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam wszystkich Podpowiedzcie dobrzy ludzie gdzie zamówić piasek - ten który się zagęszcza wewnątrz fundamentów i za ile się go kupuje, bo potrzebne będzie parę ładnych wywrotek pozdrowionka w sprawie dachówek polecam serwis dach na gdańskiej, na razie najlepsza wycena i transport swój mają dzwoń Majeran 601-301-613 brałam ostatnio zasypowy po 150 zł za kamaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 09.05.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 monka mam wycenę od serwis dachu na parę pokryć, euronita, na cisara brasa, w każdej byli lepsi niż mierzyn i ci na niemcewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 09.05.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Bodekku, stresu współczuję! Pocieszające, że chociaż wymiana na koszt wykonawcy... więc i jemu stres się udzielił! A tak nawiasem mówiąc, to chyba nie ma takiej budowy, gdzie "coś" by się nie wydarzyło. My na razie mamy tylko działkę, a już nie jeden raz skoczyło nam ciśnienie... pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.05.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Bodekku - stres, stresem, ale popieram dobrze, że te orły odleciały a twój domek wygląda śliczniaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts