Didi 10.05.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Józia na tej dziecie za pierwszym razem schudłam 4kg a w zeszłym roku w lipcu ...... przytyłam 2 Mój tata miał wielką radochę gdy po 13 dniach weszłam na wagę: "oj! służy ci ta dieta dziecko, służy!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 przy tym pytanko do bardziej zaawansowanych - gdzie kupić niedrogi, zgrabny (niewielki) domofonik do furteczki? Tu coś na pewno wybierzesz. Dunifex 71-063 Szczecin ul. Ks. Witolda 7-9 tel./fax: 814-97-87, 814-97-88 web: http://www.dunifex.com.pl e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.05.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Józia - toż to dieta stara jak świat. tylko, że jak miałam 15 lat to, nazywała się amerykańska. oczywiście sama stosowałam, całe 2 tyg. od tej diety słabo mi się robiło i chodziłam głodna. czy schudłam? raczej nie, skońćzyło się nocnym skokiem na lodówkę. ale z perspektywy czasu myślę, że nie była mi wogóle potrzebna. jedyny pożytek - od tamtego czasu nie słodzę kawy no i bez soli (zero smaku) a jeszcze bez alkoholu? dziś nie do przyjęcia Józia mimo wszystko trzymam kciuki MOCNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.05.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A ja domofonik kupowałm w castoramie.mieli lepsze ceny niż np. magnus na Struga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Didi no własnie ten namiarek dostałam..... od znajomych....oni podobno maja tez sysyemy nawadniajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 czupurek ja tez kupowałam na witolda.Wideodomofonik...był tanszy niz w castoramie....aha i mozesz z nimi ceny negocjowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Czupurek pokręcenie przeszło wczoraj kopałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 kombo witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 10.05.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Józia na tej dziecie za pierwszym razem schudłam 4kg a w zeszłym roku w lipcu ...... przytyłam 2 Mój tata miał wielką radochę gdy po 13 dniach weszłam na wagę: "oj! służy ci ta dieta dziecko, służy!" Didi, to chyba oszukiwałaś i podjadałaś, jak nikt nie patrzył. Boże, jak ty na takiej diecie tyjesz to co jesz, jak nie stosujesz żadnej? Jestem dobrej myśli i na wszelki wypadek się nie zważyłam przed rozpoczęciem diety, żeby mnie potem nie nosiło Przyciasne (teraz) spodnie będą miernikiem skuteczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Józiu to 3mam łapki...ja tez się odchudzam ale jem raz dziennie...i to TYLKO warzywka....rano kawka z cukrem to sprawdzona metoda...przez miesiac wroce do poprzedniej wagi,i nie przytyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 10.05.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Józiu to 3mam łapki...ja tez się odchudzam ale jem raz dziennie...i to TYLKO warzywka....rano kawka z cukrem to sprawdzona metoda...przez miesiac wroce do poprzedniej wagi,i nie przytyję... Teska, jak sprawdzoma ta dieta i nie przytyjesz, to czemu znowu ją stosujesz? A serio - ja tyję przez miłość do ciast, ciasteczek, czekolady, i innych pyszności. Jak sobie można odmawiać takich rzeczy? toż to lepsze niż seks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Józiu bo przez całą zimę leżałam na kanapie i jadłam....ale to dlatego ze to pierwsza zima w nowym domku.... nastepna juz nie przytyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Joziu ja tam bym wolała seksik , zamiast ciastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.05.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Didi no własnie ten namiarek dostałam..... od znajomych....oni podobno maja tez sysyemy nawadniajace jeśli chcesz to posłuchaj mojej rady: ich systemy i gardeny nie kupuj, są słabe, drogie i często zamówienia przychodzą niekompletne, a potem próbują ci wcisnąć, że nie było tego w zamówieniu, albo, że zgninęło po drodze, a gardeny są tak słabe, że kosiarka potrafi sciąć czubki zraszaczy dobre są natomiast systemy rain bird, my np mamy go na ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.05.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Didi no własnie ten namiarek dostałam..... od znajomych....oni podobno maja tez sysyemy nawadniajace mają, ale.....jesli chcesz naszej rady to nie kupuj u nich, bo są słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Didi gardeny to wiem ze lipa a te wasze to sa bardzo hmm drogie?? aha...to ja jak pozwolisz zadzwonie wieczorową porą do Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.05.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 mój gprsik mi dziś fiksuje, raz pokazuje, że nie może znaleść serweru poczym i tak pocztę wysyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.05.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Didi gardeny to wiem ze lipa a te wasze to sa bardzo hmm drogie?? aha...to ja jak pozwolisz zadzwonie wieczorową porą do Was? Teska w toro, to potrafią taki kit wcisnąć, że szok już widzieliśmy takie projekty gdzie na ogródku 600m, wstawili 8 sekcji,a wystarczyły 4, a za każdy element płacisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.05.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 dzięki za info mnie potrzeba domofon - wideo mam plazmowe przez drzwi zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Didi moj ogródek to 400 m2....wiec tak az mi głupio niezobowiazujaco narazie mozemy sie umowic na wizje lokalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts