monka 10.05.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Agniesia trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 koksik odchudzasz sie czy dopiero zamierzasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 10.05.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Teska, ja się co chwilę "odchudzam" i co chwilę "zamierzam" Najskuteczniejsze było tzw. "odchudzanie w kupie" - kilka lat temu razem z Mamą i Siostrą schudłyśmy w ciągu ok.2 tyg. (ohydna dieta selerowa ) ponad 20 kilo (oczywiście nie każda, tylko w sumie! ). Wszystko niestety rok później wróciło do tzw. "normy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 koks ja prez miesiac jem TYLKO kalafior albo fasolke szparagowa....rozumiesz co czuje po miesiacu na widok tychze warzyw??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koks 10.05.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 łoj, Teska! Domyślam się! Nie chciałabym być tym kalafiorem ! Pamiętam moją "nienawiść" do gotowanego selera! Już na sam jego widok robiło mi się słabo...nie mówiąc o jedzeniu! Ale przyznaj się bez bicia: jesz tylko te dwa warzywka? nie jest to zbyt jednostronne? Przecież musisz mieć energię na pracę w ogródku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 koks jem te warzywka, pije kawke...i nic wiecej...ale jak ide kupic te badziewia to pani pyta co dzis jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 10.05.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 witam i odpowiadam zaczynam niby budowe szkieletora drewniany dl 02 złocisty ale puki zaczne to sprawy zezwoleni itp jeszcze nie zakonczone wioska niedaleko maxia ino przez las maxiu twoja wioska to moje strony niby rodzinne jesli moze ktoś z was wie gdzie juz stoi jakiś drewno szkieletor to prosze o namiary nawet na gg2585075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.05.2005 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 kombi: którą wioske masz konkretnie na myśli?z tego co pamietam to bodekku buduje w szkielecie..pozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Zaglądałem tylko siedzę cicho jak nie mam nic do powiedzenia. Co do Gardeny to mogę polecić z czystym sumieniem. Taki system ma mój teść na ogrodzie. Sam mam parę wyrobów tej firmy. Są naprawdę niezłe. Ale gdzie to kupować to osobne zagadnienie. Ja dotychczas in CASTORAMA only. Ale przy poważniejszych zakupach warto poszperać w Internecie. Wczoraj nie mogłam odpowiedzieć bo byłam zalatana Mam małe pytanko: czy masz porównanie z systemami innych firm? Z racji wykonywanego zawodu na sprzęcie zjedliśmy juz zęby, pewnie, że jest to zdanie trochę "zpaczone", ale jeśli po jednym zleceniu nozyce gardeny pękają, to poprostu nie możemy sobie pozwolić na przestoje w firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.05.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 witajcie środkowo! kombi - ja buduję szkieletora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 didi to tak czy nie? raczej tak... Teska odpowiedziałam tak, bo być może są gdzieś na świecie technologie, które pozwalają na pozostawianie wody na zimę. Natomiast u nas w naszej szerokości geograficznej i przy tych materiałach, które są dostępne na naszym rynku, zawsze stosuje sie jesienne wydmuchiwanie wody z systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 to teraz mogę się przywitać Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.05.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 witam również Didi - jak alergia? melduję, że radarek na ku słońcu działał niestety, bo właśnie straż miejska przysłała mi wezwanie na 19-go do złożenia im wizyty popatrzyłam w taryfikator i włos mi się zjeżył stracę 8-10 pkt i 350-500zł ale wam życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 11.05.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witam wszystkich czupurek - współczuję, a ze Strażą Miejską może nie byc łatwo, goście są rządni władzy i lubią pokazać, kto rządzi. Ale mam nadzieję, że akurat trafisz na przypływ dobrego chumoru i łaski dla "piratów drogowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 11.05.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Dzień dobry wszystkim we środę. Jak tam trzymamy się? Bo ja tak Wczoraj po marchewkowym obiadku (tylko! ) Józio wyciągnął mnie na rowerowy objazd lasu, a wieczorem ja wyciągnęlam jego. Tylko od siodełka boli mnie pewne miejsce Ps. Dzisiaj jazdy ciąg dalszy. Ps2. Chyba jednak chudnę. Ps3. Do końca diety zostało 8 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 11.05.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 A przy okazji. Byłem wczoraj w jednym z "salonów" "oferujacych" meble kuchenne i nie mogę wyjść z podziwu, myślałem, że takie przypadki to już przeszłość, a na pewno w sklepach oferujących wyroby ogólnopolskich firm. Dwóch gości siedziało przy komputerach układając pasjansa i rozmawiając na GG, a na naszą prośbę o jakąś prezentację tego co mogą zaoferować (no oczywiście sami nie miali ochoty się oderwać od swoich ulubionych zajęć) robili wszystko aby nas spławić, posuwając się nawet do stwierdzenia "no przecież płakać nie będziemy, że sobie Państwo pójdziecie". W sumie to można użyć hasła reklamowego: "Forte gratulujemy sprzedawców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 11.05.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Czupurek, straż miejska to też ludzie. Nie przejmuj się, tylko bezstresowo idź, pożartuj i ... poproś o pouczenie. To naprawdę działa - ja byłam już pouczana kilkakrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witajcie srodowo.....l okrutnie lało....i grad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Didi ja wiem..ale czytałam o jakis automatach co to za cie wody sie pozbywają z układu... ni i pytanie.....kiedy dysponujecie czasem?? chodzi o rzucenie okiem i policznei ile i co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Czupurek no kobieto!!!!! to ja ciebie nie pociesze......cieżka przeprawa Cie czeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts