Teska 25.09.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Bedi hmm..głupio tak...ale prosiłam o namiar na facetów od suftów....dzwoniłam do Twojej żony...i nic... A Bolek w koncu wrócił do mnie...troche skruszony bo za ocieplenie chciał jak żyd za matke( ech nic nie mam do Zydów) wiec go pogoniłam i wziełam faceta z firmy, mam rachunek i na pismie gwarancje...a przede wszystkim jest tanszy od Bolka....całe szczescie ze tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.09.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Bedi wez sławetnego Pana M......zrobi jak Bolek a napewno taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Witam wszystkich z ranka! Zimno dzisiaj, nie? Stasiek - też myśleliśmy bardzo intensywnie nad Nelskampem, ale w końcu wzięliśmy Euronit (cena i kolor). Okna dachowe weźmiemy Fakro a wyłaz z Roto. A gdzie Ty się budujesz? Maksiu - dzisiejszy dzień z pewnością będzie lepszy od wczorajszego, czego życzę Tobie i innym. Teska - jak sławetny Pan M. będzie robił wszystko wszystkim, to kiedy moja budowa zostanie ukończona? Pozdrowienia dla wszystkich! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 25.09.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 ivette, zerknij sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 25.09.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 A ja mam już prąd na działce no i robią mi właśnie studzienkę wodomierzową. Robi się ruch na mojej działce. W sobotę posadziłam trzy drzewka, właściwie to same badyle. Cieawe czy się przyjmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 25.09.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Sorry, Teska ze tak wyszlo. Ona ma teraz urwanie głowy. No i niestety wyszło, że ekipa nie jest godna polecenia, bo nam sufity popękały na łączeniach Teraz musimy to jakoś naprawić. Ale gościu od terkoty od Bolka jest dobry, robi u nas łazienki i mieszka tez. A kto to jest Pan M, bo nie jestem w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.09.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Witam wszystkich.... ech...tak sobie tutaj siedze...dzisiejszy dzien był odpoczynkiem od jutra znowu ciecie drewienka..... domek sie ociepla..i wyglada super w takiej pierzynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.09.2003 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Mam do wszystkich prosbe czy ktos ma godnych polecenia fachmanow od sufitów??? i od kafli tez sa potrzebni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.09.2003 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Witajcie w piątek, weekend za niecałe osiem godzin, ponadto może się okazać że dzisiejszy dzień będzie najlepszym w tym tygodniu, ale o tym później jak coś sprawdzepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.09.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Maksiu widzę, że my oboje od rana w piątek dostajemy szalonki ze szczęścia na okoliczność zbliżającej się soboty i niedzieli. Już dzisiaj po pracy jadę na działeczkę pomagać mężowi zbijać budę dla budowlańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Witam wszystkich z rana! Ja też cieszę się, że dzisiaj piątek, choć jutro muszę cały dzień pracować. Ale dobrze jest, aby do przodu! Ivette Mój licznik postów stoi od kilku dni a Wasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.09.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Przywołuję grupę do aktywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.09.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 I oczekuję odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.09.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 I to szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.09.2003 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Nie wiem jak wasze liczniki, ale moj mi dzialamoze z innej beczki.. mialo byc tak ladnie, a wyszlo.. jak wyszloszkoda, ale cieszmy sie bo weekend coraz blizejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 S.P. - ja się melduję na wezwanie, ale reszta grupy to jakosik bumeluje. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.09.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Ni przejmuj się Maks "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.09.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Tymczasem za 35 min urzędasy mają wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.09.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 O jest Ivette, słuchaj a może oni są tacy zapracowani?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.09.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Żegnam do poniedziałku!!! Pa, pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts