delf 11.05.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 W temacie radaru: Ja tez miałam przyjemność bycia sfotografowaną, własnie przenośnym draństwem, mnie na tym zdjęciu to w ogóle nie było, auto-widmo, ale numery rejestracyjne widoczne, jak nie wiem, co. Samo zdjęcie było czarno-białym wydrukiem, podejrzewam, że dla celów poglądowych, a gdzieś tam był oryginał o zabójczej rozdzielczości , gdzie można by było kolor szminki rozpoznać I jeszcze jedno: temat kominki. Mąż wczoraj odwiedził pare sklepów - dno i babelki, jesli chodzi o sprzedawców i ofertę. Wybronił sie jedynie sklep na Gdańskiej. Macie jakieś doswiadczenia i typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.05.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 ni mam jeszcze kominka ale wstępne rozeznanie też nie napawało mnie optymizmem zapraszani "kominkarze" rzucali takie ceny, że ech szkoda gadać jak narazie u mnie stanęło, że jakbym wygrała w totka to, kominek zrobi mi facet z winogronowej (dłuuuuuuugie doświadczenie - stary zdun i tak mocno nie chciał mnie oskubać, polecony przez nieraz reklamowanego tu pańkę ze struga tel. 501041776). Kominek - hajduk wolkando z dwoma bokami szklonymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.05.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 delf - w "Węglobudzie" koło Turzyna jest mała firma z kominkami spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 delf na ta firm co mówi Bodekku w Gdansku jest sporo reklamacji... ( dowiedziałam sie jak sama składałam reklamacje na faceta z mierzyna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Bodekku jak to gdzie???? na wsi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 11.05.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witajcie Bardzo, bardzo Wam dziekuje Dziewczyny za kciuki i slowa otuchy. Po 2 dniach inhalacji byla taka ogromna poprawa, ze nas wypuscili dzisiaj. Wczoraj jeszcze pokluli mala na drugiej rece, bo szukali zyly (dzieci maja taka malusienkie rece a tych zylek to nawet nie widzialam, ale znalezli), bo na pierwszej rece bylo zapalenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 11.05.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 powracając do tematu fotoradarów to od 15 lat używam w samochodzie cb radio kanał 19 tz buraczany i jakos nie mam zaproszen na felczaka i kaszubską innym terz proponuje zalozyć cb i po problemie słuze rada w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Agniesia bardzo się cieszę że jesteście już w domku Dużo zdrówka dla malutkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 11.05.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Monka, bardzo dziekuje i pozdrawiamy, czy mam juz jej zdjac plastry i myc te miejsca gdzie byly wenflony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 kurcze, agniesia nie wiem ale myślę że woda z mydłem raczej nie powinna zaszkodzić A tak wogóle co się stało malutkiej że musiała do szpitala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 11.05.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 przeziebila sie, pani w przychodni powiedziala, ze angina (ktorej nie bylo), potem wymiotowala po biseptolu, no a potem jeszcze rozwolnienie i trafilismy na unii,ale teraz zajrzalam do wypisu i mam wpisane schorzenia gornych drog odd, a bylo zapalenie oskrzeli czyli dolnych, no i nie chce mi sie juz prostowac i chodzic znowu do szpitala... dobrze, ze rodzice sa tam z dziecmi bo inaczej polowy zabiegow by nie zrobili, polowy rzeczy nie dopilnowali troche czasu minelo, moze juz cos z pozwoleniem bedzie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 11.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Agniesia- można zdjąc i umyć Tez uwazam, że lepiej jak rodzice mogą być z dziećmi Swojego pajacyka w życiu bym nie zostawiła. Ale najwazniejsze, że juz lepiej. powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 11.05.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 ok, dziekuje, umylam, stare opatrunki zdjete, ale poniewaz dziury widac to dalam kolorowe plasterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.05.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam wszystkich porannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 To ja też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Czupurek no znowu byłaś dziś....ponad to co mozna jak tam wizyta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 witam również Teska - no co ty, całą drogę karnie za tobą, na wysokości A24 to, tylko po to się zrównałam żeby się ukłonić (notabene do tego miejsca cięłaś 80-tką) a na ku słońcu? no kto przydusił no? a idę na wizytę 19-tego. pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.05.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 witam czwartkowo! Teska - ja w sprawie kominków: dlaczego reklamacje - możesz coś bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 och zapomniałam zameldować brama i furtka zamontowana, chociaż sąsiad mówi, ze chyba jedna rolka jajowata, bo brama lekko skacze góra-dół. no cóż złożę dziś wizytę dystrybutorowi. muszę jeszcze otwierańsko furtki zamontować typu: 1. gość dzwoni 2. ja luken przez plazmę 3. jest ok, to naciskam przycisk 4. gość wchodzi byłam wczoraj na witolda i złożyli mi potrzebny do powyższej operacji sprzęt (nawet częściowo zmontowali i schemata narysowali ), bo domofon jako taki jest mi zbędny (wsio widzę przez drzwi). no i wyszło taniej niż tradycyjnie ok. 65zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Bodekku pare ludków ze szczecina składało reklamacje u Jotula: zle robione kanały do dgp ( robia takie zupełnie płaskie) generalnie: nieterminowo, byle jak...U nich mozesz zakupic kominek, a do reszty wez poszukaj kogos innego...no chyba ze teraz sie poprawili...no i ostrzegam przed facetem z mierzyna....ten z tygodnia robił 1,5 miecha i na złosc w kanałach zostawił syf....robi jak chce kiedy chce i wogole nie robi tego co uzgodnił wczesniej...wiem bo mnie chciał naciac...a sasiadke własnie naciął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts