Teska 12.05.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 sasiadka ma koszalinska produkcje...ma srebrne place a znaczek takie dwa bodajze trójkąty...ale tego nie do konca pmaietam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.05.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Delfmi kominek zakładał pan ze Stargardu Szcz. i miał w swojej ofercie różne kominki, a polecał właśnie te koszalińskie (sam ma go w domu, bo pojechałam sprawdzić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.05.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 No to juz nie wiem, czy to Merkury, czy nie, bo w Internecie nie mogę ich znależć. Didi, jaka to firma, ta z Koszalina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.05.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 właśnie próbuję znaleźć w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Teska - masz rację przyjdę i na jednym z twoich świeżych drzewek razem, tylko czy wytrzymają gałęzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.05.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 od 15 lat używam w samochodzie cb radio kanał 19 tz buraczany i jakos nie mam zaproszen na felczaka i kaszubską A w jaki sposób CB chroni przed aparatem fotograficznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 pewnie przez cb robią ple, ple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Czupurek zadna z gałezi nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 to odpuszczamy komunikat: koleżanka potrzebuje pilnie namiarów na dekarza i gdzie kupić dobrą, tanią blachodachówkę - plizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 12.05.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam wszystkich, duma mnie rozpiera, bo właśnie odebrałem pierwszego tirka z silkami i czuje się prawie jak bym go sam rozładował , a był katapilarek od razu mam pytanko, macie namiar na katapilar miejscowy, (najlepiej rejon Dobra) bo mój jechał ze słonka i dwa razy drożej kosztował mnie dojazd, niż rozładunek tych 24 ton. ale ogólnie praca wre, dziś zalewamy ławy, a w poniedział Boby budownicze zaczynają murować fundamenty podrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.05.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 zbigx - jakie (skąd) silikaty kupowałeś? Jakiej grubości bloczki będziesz miał na ściany 18 czy 24 cm, robiłeś porównanie kosztów w przypadku Twojej budowy pomiędzy silikatami a BK? Co do sprzętu to niestety nie mam nic do polecenia, ale może warto poszperać w Polskich Książkach telefonicznych, albo po okolicznych budowach. Oczywiscie gratuluję rozpoczęcią, je jeszcze czekam na pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 zbigx ta machina jest jak w Dołujach po lewej stronie jest taki nowy budynek..przd nim stoja stare peegerowskie budynki i wóz drzymały...tam własnie mozna sie dogadac co do tej machiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.05.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 odebrałem pierwszego tirka z silkami i czuje się prawie ... Jakie masz wrażenia po organoleptycznym kontakcie z Silką. Słyszałem, że mają dużo zanieczyszczeń w objętości typu gałęzie, szyszki itp. A jak z powtażalnością wymiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Klaus proszę rozwin temat- dobrze zrozumiałam?? ze w tych bloczkach sa szyszki itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 12.05.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Tak szyszki i gałęzie. Rozwinąć za bardzo nie mogę bo już więcej nic nie wiem na ten temat. Powtarzam słowa jednego forumowicza, który budował z Silki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Klaus hmm..nie słyszłam nigdy o czyms takim.Natomiast widziałam silkę u naszej forumowej koleżanki...i była piekna biała i czysciutka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 12.05.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 GrzegorzR - odpisałem ci na priv o kosztach Klaus - proszę Cię nie słuchaj podszeptów złośliwych troli i nie pisz nic o szyszkach itp. - jak w cegle z której można budować 4 piętra o ścianie szerokości 18 cm mogły by się znaleźć szyszki, co do wymiarów to na palecie wyglądają równo, jak będą problemy - to reklamacyjka, muszą być równe - Xella chwali się 1 mm max niedokładności wymiarów.3mta się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 12.05.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 aaaa, zapomniałem - GrzegorzR nie robiłem porównań z BK, bo nie rozważałem zastosowania takowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 12.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 TESKA dzięki postaram się znaleźć- choć słowa z lewej strony mogą być dwojakie, rozumiem, że jadąc drogą od Lubieszyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.05.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 zbigx - no to powodzenia teraz będzie rosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts