Gość 26.09.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 S.P. - ja też jestem zapracowana, ale nie mogę nie patrzeć, jak przychodzi powiadomienie. Za to Ty chyba masz dzisiaj wolne? Pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.09.2003 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 No dobra, kolejny tydzień za mną, życze wszystkim milego weekendu i nie zapracujcie sie na budowachpozdrawiamps. S.P. ja pracuje do 15.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 26.09.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Przybywam na wezwanie! Odpływam do domku na drugi i trzeci etat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.09.2003 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 witam tez sie melduję... jutro wstawiaja nam drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.09.2003 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Ciekaw jestem czy ktoś zagląda tu w sobote, w każdym bądź razie podpisuje liste obecności jako pierwszy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Cześć Maksiu! Ja dzisiaj jestem w pracy, aż skończę pewne zadanie. Może skończę do 17.00.....? Pozdrawiam! IvetteP.S. Ale z Ciebie ranny ptaszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 27.09.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 cześć ja zaglądam tu w sobotę. ale zaraz odpływam na plac, szykować prąd i wodę, bo w środę początek pozdrawiam miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Grapusek! Trzymam kciuki, coby wszystko szło jak trzeba! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.09.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 witam szczeciniaków....mam pięęęęęęękne drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 27.09.2003 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Teska, pochwal się co to za drzwi... my nie wiemy co wybrać... gerdowskie (drogie), inne antywlamanki (tansze), czy zamawiac u stolarza (najtaniej i wiem, ze mam drewno, a nie jakies tam ruszty i plyty)... hmmm Nasza gmina rozeslala po wsiach ludzi i pisma, ze beda chcieli wodociag zakladac... mozna sie dopisac do interesu... oczywiscie odplatnie - ciekawe tylko, ze oni sami nie wiedza ile to bedzie kosztowalo... podpisz teraz, a o cenie powiemy Ci pozniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.09.2003 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Witam, no dobra, w sobote kilka osob sie pojawilo, a ciekawe jak bedzie w niedziele, prosze podpisywac sie na liscie obecnosci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 28.09.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Nie, no... żeby się wpisywać na listę w niedzielę o 6.55 to już trzeba być tylko... prawdziwym budowlańcem, Maksiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.09.2003 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Wiesz Staszek.. o 6.55 to ja sie wpisalem, ale przegladalem forum od 6.10 , nic na to nie poradze ze moj wewnetrzny budzik nie rozróżnia dni tygodnia i w niedziele budzi mnie tak samo jak w dzien powszedni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.09.2003 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Stasiek mamy drzwi gerdy z witrazem hihi za całe 5 tyś... ale sa pięęęękne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 28.09.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2003 Teska, łał! To tylko gratulować i... pozazdrościć A ja u siebie dojrzałem dzisiaj... węża. Nie znam się na nich, ale pyton to to nie był... cienkie, długie i ciemnobrązowe... żmija czy jakiś zaskroniec... (wolę zaskórniaki)... potem sobie odpełzło, ale było bardzo blisko domu, właściwie na przyszłym tarasie... Niby to nie jest jadowite, ale człowiek sobie uświadamia, że dziczyzna może mu do domu wleźć... hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.09.2003 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Witam w poniedzialekStaszek: powinienes sie cieszyc ze mozesz tu za progiem obcować z natura, taka żmija czy inny zaskroniec nie bedzie sobie zyl byle gdzie... docen topozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.09.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Stasiek - do nas chodzi zygzakowata. Grzeje sie na kamieniach i tarasie .To jest ta zaraza obok mojego postu. W różowym wiaderku . Pozerkaj sobie po krzaczkach wokół. Jak się okażę że rezydują żmije zygzakowate to zapamiętaj - na Wojciecha mają surowicę. I pozdrawiam wszystkich, szczególnie chciałabym pozdrowić Maksia - gratuluję budzika, Teskę - gratuluję drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.09.2003 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Witam po weekendzie grupę szczecińską.Ale się napracowałam w sobotę, zabawiałam się w pomocnika stolarza. Mąż był majstrem i zbijał szopę dla budowlańców a ja byłam przynieś, podaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.09.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Aha, Teska gratuluję drzwi, może w końcu zobaczymy na forum te zdjęcia, drzwi też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.09.2003 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Powiedzcie proszę - skąd brać drewno do kominka? Zielona jestem zupełnie. Może jakiś namiar? W okolicy Bartoszewa, Tanowa, Pilchowa. Dzięki bardzo.Za przeproszeniem, znowu licznik mi stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts