czupurek 18.05.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Didi - dziękuję. a ja myślałam że tnie się dla wzrostu Delf - pewnie że się spotkamy od czego jest MOC (lecę na stronkę Maksia zobaczyć czy jesteś na zdjęciach). tak wcześnie to, raczej nie będę (na piwo z synem nie chodzę) no i muszę się drzemnąć przed seansem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 18.05.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam wszystkich. Kto mi może powiedzieć, w którym miejscu jest hurtownia Pablo, właśnie planuję się tam wybrać. Można jechać w ciemno, czy lepiej się wcześniej umówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 jak jedziesz od Geanta w kierunku do Lubieszyna to po lewej stronie będziesz miał ogródki działkowe, jak się kończą to jest brama na teren dawnej bazy wojskowej- tam musisz wjechać. To jest przed wiatrakiem, mniej więcej na przeciwko skrzyżowania ul. Weleckiej a Spółdzielców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a co to za hurtownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 18.05.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Hurtownia materiałów budowlanych. Zdaje się, ze kilka osób polacało ją, między innymi zbigx, czy ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia z nimi, a może macie namiary do innych hurtowni, które można polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Grzegorz R, moi sąsiedzi polecali nam hurtownie ze Stargargu Budo-hurt. Podobno ceny ok. ale konkretów ci nie podam bo dopiero czekam na wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Aha, wszystkim potrzebującym ogłaszam, że po przeprowadzeniu rozmów z geodetami najatrakcyjniejszą ofertę cenową ma p. Dwornik, robił nam mapkę do celów projektowych i współpraca też była ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.05.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 GrzegorzR - dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 18.05.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 p. Dwornik, robił nam mapkę do celów projektowych i współpraca też była ok. Możesz podać namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Klaus puściłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Grzegorz R, moi sąsiedzi polecali nam hurtownie ze Stargargu Budo-hurt. Podobno ceny ok. ale konkretów ci nie podam bo dopiero czekam na wycenę. z tą hurtownia radze uważac... jeden znajomy opowiadal mi ze inaczej sie z nimi umawial.. a inaczej dostał fakture.. nie musze juz mowic ze faktura była wyzsza niz wczesniejsza umowa m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Maksiu no to dałeś mi do myślenia. Sąsiedzi mówili że współpraca bez zarzutu, materiał zamawiany na telefon, transport gratis i że wszystko ok. W sumie dowozili materiały na kilka domów obok mojej działki. No i co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 18.05.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Klaus puściłam na priva Jak szybko. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Maksiu no to dałeś mi do myślenia. Sąsiedzi mówili że współpraca bez zarzutu, materiał zamawiany na telefon, transport gratis i że wszystko ok. W sumie dowozili materiały na kilka domów obok mojej działki. No i co teraz mówie tylko że trzeba uwazac i pilnowac... nie mowie ze sa zli... faktem jest ze nie chcieli mi sprzedac styropianu bez faktury... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Maksiu miałam się zapytać...a ile kosztowały Cię materiały na ocieplenie domku? Oczywiście jeżeli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2005 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Maksiu miałam się zapytać...a ile kosztowały Cię materiały na ocieplenie domku? Oczywiście jeżeli to nie tajemnica styropian 2900zł, kleje, siatka, kołki, grunt... 2000 zł, praca własna - bezcenna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 18.05.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Właśnie jestem po wizycie w hurtowni Pablo. Muszę przyznać, że na hurtownię materiałów budowlanych to nie wygląda na pierwszy rzut oka. Nie ma wielkiego składu materiałów (przynajmniej widocznego) tylko biuro. Ale mam nadzieję, że nie skład świadczy o hurotwni, więc jestem dobraj myśli. Natomiast rozmowa ok. Najwazniejsze aby ceny były korzystne, a później bezproblemowa realizacja dostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 18.05.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A przy okazji ktoś może powiedzieć jaka może być różnica w koszcie ocieplenia styropianem i wełną mineralną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.05.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 I w robociźnie i w materiale - myśle, że rzędu 30-40 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.05.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 witam pewnie juz nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts