Teska 20.05.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 oby jutro takowa była....leżaczek...piwko i lekturka na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.05.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Widzę, Teska, że preferujesz aktywny wypoczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonak 20.05.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witam wszystkich.Dzięki za informacje. My budujemy w Kliniskach.Maggie: muszę się zorientować w takim razie w cenach przyczep kampingowych.Teska: jak Ci zazdroszczę tego tarasiku ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.05.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 no pewnie że aktywny...leżak i piwko trzeba wynieść na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.05.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Monka no to fajnie że masz już to załatwione. Pozostaje życzyć Ci samych pozytywnych wrażeń na budowie . może na wszelki wypadek nie podziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.05.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 uwaga - zaczyna się weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 20.05.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 maro74 Jeszcze umowy nie podpisalismy czekam na wycene materiałów z poleconej przez ekipe ,hurtowni z Gorzowa mam ją mieć w poniedziałek-wtorek zobaczymy ponoć ceny atrakcyjne.bodekku pogoda wymarzona,ale jeszcze uprawomocnienia ,ale i tak już coraz bliżej i coraz więcej wątpliwości czy sama to udzwignę( te wszystkie ważne decyzje mąż niestety zarobkuje na odległość ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 20.05.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witam wszystkich tym razem popołudniowo bodekku - wieczorową porą było jak pisałem posta, ale sieć siadła i poszedł dopiero dzisiaj. Czy odbierając pozwolenie na budowę można od razu złozyć dziennik budowy do opieczętowania i czekać z odbiorem na uprawomocnienie, czy też dopiero można go złozyć po tym jak się pozwolenie uprawomocni? I jeszcze jedno czy składając dziennik do opieczętowania trzeba wpisać już kierownika budowy, czy to dopiero przy zgłoszeniu rozpoczęcia budowy? gosikk - możesz podsłać namiar na tą hurtownię? Czy ktoś kiedyś miał doświadczenia z hurtownią GOL-BUD z Goleniowa? Mają atrakcyjną ofertę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 20.05.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witam wszystkich po mojej długiej nieobecności. Może wreszcie znajdę czas na częstrze odwiedziny na forum - bo tylko trochę Was podczytywałam. Małgosia urodziła się 30 marca i trochę dała mi popalić, ale teraz już jest dobrze. Też miała wenflona na główce - wyglądało to okropnie. Mała miała wysoką żółtaczkę i przeleżała dwie doby pod lampami podłaczona pod kroplówkę. Melduję że łazienka górna cały czas się robi - brak decyzji i czasu. Trochę sobie w niej nawymyślałam szczegółów, które nie zawsze ze sobą współgrają i często w ostatniej chwili zmieniam decyzję. W międzyczasie mężuś przygotował mi podłoże pod rododendrony, azalie i wrzosy. Poszalałam i nakupiłam z 12 rododendronów i azalii japońskich i pontyjskich. Jestem ciekawa ile z nich przetrwa. Teraz poszukuję golterii płożącej i derenia też odmiany okrywowej - Didi może wiesz gdzie je kupić? Ostatnio nawet pospacerowałam w stronę domku Bodka (Bodeka?) No no jestem pod wrażeniem, tam już stoją dwa domu a jeszcze rok temu to był ugór. Kończę ten przydługi post i pozdrawiam tych na starcie i tych już mieszkających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 20.05.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 GrzegorzR - ja brałam wiekszość materiałów z Gol-Budu ale w 2003 roku - mieli fajną ofertę. Teraz nie wiem. Słyszałam że realbud poszedł na ilość a nie na marżę i też ma dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2005 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ksiegowa: witaj po tak dlugiej nieobecnosci.. jako praojciec usprawiedliwiam ci nieobecnoscgratulacje z okazji narodzin Małgosii... niechaj rosnie zdrowopozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.05.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 witam popołudniowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 20.05.2005 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 bardzo dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.05.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 gosikk - jak się zacznie to nie będziesz miała czasu na wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.05.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 GrzegorzR - rozumiem; a myślałem że to ze mną coś nie w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.05.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 księgowa - witaj serdecznie droga sąsiadko mogę tylko pomachać wirtualnie, jeszcze pół godziny temu byłem na budowie jutro też jadę koło południa to na pewno pomacham spaceruj częściej - to może się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.05.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 księgowa - bym zapomniał gratulacje z okazji narodzin Małgosi - na pewno dobrze jej będzie w takim pięknym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Maggie w ten łykendzik odpoczywam...mam dos łopaty i sadzenia ech..dziś kupiłam pare .....hortensji...i perukowca podolskiego....ale jutro odpoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Księgowa gratulki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Bodekku witaj wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts