Didi 25.05.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 MonkaJa budowałam z BK z Rurki na pióro wpust na klej, a na scianki działowe wziełam Solbet - bo mi zachwalano. Potem pojechałam i zbluzgałam faceta, że mi sprzedał kichę nie BK. Ten z Solbetu nie trzymał wymiarów (12stka to w rzeczywistości jest 11,5cm) i na dodatek zupełnie inaczej chłonął wodę z tynku. Schło na tych bloczkach wolniej i jakoś plamami. Z Rurki nie miałam problemów, nawet p. Rysio M powiedział, że bloczki są bardzo równe a słyszał inne opinie o tych bloczkach.Teraz na tą drugą budowę też będę brała bk z Rurki a o Solbecie nie chcę słyszeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.05.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 ja nic nie moge powiedziec na bk z rurki i mylse ze wiekszosc nic złego nie powie. budowałam na zaprawe, bo ekipa była jaka była.Na klej wydaje mi sie musi byc ok ekipka No co Ty! A ja powiedziałam, że mnie tylko na klej interesuje i zbudowali - a przecież ta sama ekipa Co prawda p. Rysio namawiał mnie na zaprawę, ale sam potem przyznał, że trudniej się buduje na klej, no bo trzeba budować dokładniej i dlatego próbował mnie zniechęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.05.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 ale trawa mi rośnie jak głupia - jedno co dobre tylko nie wiem kosić czy czekać?! musi prawie wszystka wyjść (ze wszystkich nasionek) i osiągnąć ok. 8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.05.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 didi mogę sie przypomniec Teska, ależ ja o Tobie cały czas pamietam a tak poważnie, to może uda się w ten weekendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dzięki dziewczyny, na Was zawsze można liczyć Jak ktoś jeszcze będzie chciał podzielić się doświadczeniem to chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 25.05.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Dzień dobry, długi łikendzik przed nami. Ale pojeżdżę na rowerze. Po tych deszczach trawka rośnie w oczach. A bluszczyk już ma z 10 cm. Czy trzeba mu bedzie niedługo postawić drabinkę do pnięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.05.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Józia S. - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.05.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Didi - a u mnie to w niektórych miejscach ma napewno powyżej 10 cm (szczególnie tam gdzie młoda "stara" wyrosła), a w niektórych nie ma trawy wcale (tych miejsc jest no tak 1/3 wszystkiego), więc co mam robić? rżnąć czy nie? ratunku, pomocy! Teska - tak pytam bo, pojechałabym do tego Zalesia może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.05.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 hahah założyłam zeszyt w którym piszę co ,kiedy i jaki krzak trzeba ciać a skąd ty masz taką wiedzę tajemną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.05.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Cześć dziewczyny (bo do dziewczyn mam interes ) Jak fo tego Zalesia dojechać? Planuje kupić dzisiaj jakiegos krzaczora na jutrzejszy Dzień Mamy. A jutro będa mieli otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Czupurek to moze sie razem wybierzemy??? co?? daj znać jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 delfik no nie wiem,ale oni tam mieszka to dlaczego mają nie sprzedac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Czupurek zaczęłam dokładnie czytac kartki przyczepiane...no i internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 jak to n ie ma postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.05.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 no i mamy ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.05.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.05.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Teska - czy ta szkółka jest jakoś oznaczona? ta w Zalesiu oczywiście; mam zamiar jutro podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 25.05.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Witam wszystkich popołudniowo. W dniu dzisiejszym odebrałem pozwolenie na budowę, Teraz jeszcze trzeba odczekać na upawomocnienie i można zgłaszać rozpoczęcie budowy. No jeszcze trzeba oczywiście ostatecznie dogadać się z wykonawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.05.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 GrzegorzR - no to gratulacje teraz trochę cierpliwości i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts