S.P. 29.09.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Witamy młodą mamę i maluszka wśród swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.09.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Bikosa, witam, pozdrawiam gorąco i gratuluję. Teraz życzę cierpliwości Maksiu, eh, wiesz takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 29.09.2003 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Czy gr.szczecinska polega na tym ze sobie o pierdach gawedzicie czy o budownictwie bo znalazlem sie tu przypadkiem ale zaczynam budowe w szczecinie.i troszke potrzebuje waszych rad bo latwiej mieszkac na swoim i radzic niz mieszkac z tesciowa i pytac.TO O CO TU CHODZI W TEJ GRUPIE??????????????????WITAM I POZDRAWIAM mariusz r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 29.09.2003 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Obrazili sie czy co??????????:~)chodzi o to by nie wpasc w bloto zwlaszcz ze na dzialeczce grzasko!Mialem na mysli by pogawedzic z zawodnikami o tym i o tamtym! Dletego ze ta strona skupia ludzi z rejonu i blizsze sa wam pewne problemy i nie tylko niz na forum ogolnopolskim!Widocznie sie mylilem - sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 29.09.2003 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Ivette ja też mam drzwi za Cal-a, zamówiliśmy je po tym jak sprzedawca od Urzędowskiego odradził nam kupno ich produktu. Moje kosztowały 2400 ale to i tak mniej niż w M&S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.09.2003 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 "Ulubionym środowiskiem żmiji są polanki lub przecinki w podmokłych lasach oraz stosy kamieni (...). Ze snu zimowego budzi się żmija w marcu, okres godowy przypada u niej w kwietniu i maju. Żmija jest gatunkiem jajożyworodnym. Młode przychodzą na świat w sierpniu i we wrześniu, w ilości nie przekraczającej 20 sztuk w jednym miocie". No to by się chyba zgadzało, bo to coś wyglądało na młodego węża. Tak w ogóle to zrobiłem zdjęcie, nie jest super wyraźne, ale widać, że przy głowie ma coś jaśniejszego, no a cała jest brązowa... właściwie to ta żmija była całkiem jak glista, którą lubią wszystkie (?) dzieci pci męskiej Żeby było śmieszniej, ze 2 m od miejsca spotkania jest właśnie kupa kamienio-gruzu (kamienie będą wykorzystane do skalniaka)... kurczę, a miał być blisko tarasu... no chyba sobie podaruję... Surowica... a na długo wystarcza? Co ile trzeba kupować świeżą? Prace znowu ruszyły: ścianka kolankowa, przygotowanie do wieńca (lanie w środę), kopanie pod fundamenty schodów wejściowych i przygotowanie do wykonania daszka nad wejsciem... hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.09.2003 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Witam we wtorek...mariusz_r: co kolega taki nerwowy, jak masz zamiar o czyms pogawedzic to zadaj konkretne pytanie, wtedy ten kto bedzie w temacie ci odpowietak wiec pytaj a nie krzyczysz bez powodupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ivette chciałam porzadne drzwi z porzadnymi zamkami a tego akurat im nie mozna odmówic...a cena...no cóż mam nadzieje ze wysatrcza mi na baaaaarrrrdzo długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 BIKOSA gratulacje wielkie.....i pokaż nam ciekawskim nowego nieswiadomego forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Mariusz_r przedtaw sie gdzie budujesz i co chcesz wiedziec nazywa sie to zadaniem pytania i nie badz taki nerwowy Więc pytaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Joasiu ja kupiłam Grab za 60 zł/mp w drugim koncu Szczecina ( w kołówku) za transport zapłaciłam 180 zł... nie wiem czy byc moze?nasz lesniczy sprzedaje brzoze za 60 zł i ma transportnatomiast wasz ma buk...ale na buk szkoda kasy ( bardziej energetyczny jest dab no i brzoza tez buk wyprzedza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 BEDI czy mozesz truknąć kolezance gdzie zakupiłeś i za ile tak ładny parkiecik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.09.2003 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Witajcie Wszyscy! Ojej - ale się nazbierało! Bikosa - gratulacje raz jeszcze (dołączam się do próśb o info nt. dzieciątka i tajemniczego udziału Staśka w procesie powiększania komórki społecznej) Stasiek -wyluzuj z tymi żmijami - jak zwalisz tę za przeproszeniem kupę kamienie -to ona sobie pójdzie. Nie rezygnuj z tarasu. Poza tym to może być cos zupełnie innego (zaglądnij http://www.michalowo.ug.gov.pl/monografia/s06_1.html ) np. zaskroniec. A co do surowicy - mają na Wojciecha i nie udostępniają (konsumpcja na miejscu) - ale gdybyś wydeptał jakąś ścieżkę do sanepidu to ja bym też kupiła. mariusz r. - Dlaczego krzyczysz? Jesteś w sytuacji nowego, właśnie dosiadłeś się do stolika, przy którym siedzą ludzie znający się już troszkę. W naszym klubie ma być miło i sympatycznie... Masz jakieś pytania - to pytaj Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 BEDI - i jak się sprawują te CAL-owe drzwi? jesteś zadowolony? A kolor jaki? Ja zamówiłam ichni mahoń. MAKSIU - możesz jeszcze raz podać, jaką kupiłęś bejcę na podbitkę - BARDZO PILNE - z góry dziękuję. Cena mile widziana. MARIUSZ R - coś ty taki nerwowy? Wszyscy "wchodzimy" tu dla przyjemności i z przyjemnością; przy okazji wymieniamy cenne dla wszystkich informacje i oszczędzamy w ten sposób dużo czasu i kasy też.Więc wyluzuj a z pewnością ty też uzyskasz potrzebne informacje. Miłego dnia wszystkim! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.09.2003 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ivette: w kwestii formalnosci.. nie mam zrobionej jeszcze podbitki chodzi ci zapewne o kolor jakim pomalowalem belki ganku... to mahon... ceny nie pamietam... w kazdym razie puszka 0,9 litra... moge na jutro sprawdzic co to za firma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 MAKSIU- dziękuję, oczywiście chodziło mi o te belki przy ganku - my to się rozumiemy w lot! Będę czekać na informacje. A jakie masz wyłazy dachowe? Roto? Dzsiaj ma przyjechać moja dachówka - już sie nie mogę doczekać, żeby zobaczyć ją na dachu! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.09.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Cześć, melduje się Sylwia. Trochę dzisiaj czasu przesiedziałam w ENEA ale mam umowę na dostawę energii i w czwartek będzie licznik i prund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.09.2003 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ivette: wyłazy dachowe mam kupione razem z dachowka, czyli ze tak powiem systemik euronitu.. byla jakas promocja no to kupilempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 30.09.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Joasiu i Maksiu... patrzcie, no... człowiek się tylko uśmiechnie do kogoś i zaraz tu posądzają go o jakieś "tajemnicze udziały w procesie powiększania komórki społecznej"... hihi... mnie to dopiero czeka... nie martwcie się i chyba nie będzie aż tak tajemniczo Joasiu, a rezygnować nie chcę z tarasu, tylko ze skalniaka przed nim... no, ale pomyślę jeszcze nad tym... Jeśli chodzi o radość ze zwierzątek na działce, to na wiosnę o mało nie zabiłem zająca w trakcie przewalania tych kamlotów... był lekko szoknięty, że obok niego wylądowało coś o wadze jakichś 10kg... mógł włączyć jakieś awaryjne, że tam siedzi... a nie tak... cichcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 30.09.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Słuchajcie, a o oknach Roplast ktoś słyszał? ... nigdzie nie mogę znaleźć... może nazwa przekręcona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts