kombi 31.05.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 witam drużynę budującą się i pracującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 31.05.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 w sobotę 4 06 05r na trasie z grzepnicy pprzez dobrą szcz wołoczkowo głębokie ul woj polskiego do turzyna w godz ok 10 30 do 13 00 będą utrudnienia w ruchu z powodu zlotu i parady po mieście motocyklów junak wiec jeśli ktoś z was planuje wycieczke po tej trasie to bardzo mi przykro obieżcie inną trase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 31.05.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 agniesia to nie problemy z wyprzedzaniem tylko brak wprawy ale mozna temu zaradzić pożycze ci auto uprzywilejowane z kogutami na dachu i sygnałami z napisem pilot z zobaczysz jak będzie pusto przed tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 witam wszystkich środkowozimno jak jasna..... Teska - no co ty?! a gdzie cię dybnęli? niezłą miałaś prędkość, nie powiem. a krzyczysz jak ja mam 80-tkę. najgorzej boli, że to wyrzucona kasa w błoto... bo nauka żadna. ja zapłaciłam w zeszłym tygodniu i nie zaobserwowałam żebym jakoś szczególnie zwolniła. Znowu wczoraj kupiłam roślinki. to jakaś choroba. apeluję o nie wpuszczanie mnie do jakichkolwiek przybytków ogrodniczych, bo tym sposobem nie skończę podjazdów. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2005 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 czupurku: mam to samo z zakupami, ale z roslinkami, ale z narzedziami.. co wejde do nomi to nie moge wyjsc zeby nie kupic choćby glupiego pędzla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.06.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 witam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 oj Maksiu czyli jednak choroba. oddam mężowi wszystkie karty i poproszę o wydzielanie 5zł dziennie kieszonkowego, tylko tym sposobem jakoś się uratuję fajnie że jesteś mam prośbę do fachowca. zlikwidowali mi stronkę skąd ściągnęłam małpkę i teraz mam krzyżyk. możesz podać jakiś adres gdzie są jakieś fajne obrazki i zdjęcia? bo przez wyszukiwarkę to, porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.06.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Teska - no to współczuję serdecznie zawsze to parę krzaczków mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 wczorajsze zakupy w rajskim ogrodzie:- 2 lawendy,- 1 pieris japoński,- 2 spiralis (poskręcana trawa),- 2 hebe,- 2 mrozy,- 4 kwiato-trawki (nazwa uleciała),- 1 coś zielone (skleroza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.06.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 kombi - dzięki za ostrzeżenie; nie będę tamtędy jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam wszystkich czupurek masz tu linka do zaginionej małpy http://www.gifland.friko.pl/gif.php?k=27&c=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 och Monka - wielkie, wielkie dziękitak mi smutno było bez tej małpki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.06.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 czupurek - to u ciebie zaraz będzie dżungla to nic dziwnego że małpa jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.06.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 czupurek a gdzie kupiłaś lawende i po ile??? w smetowicach w donicy takiej wysokosci 30 cm lawenda kosztowała 20 zł...a ile a rajskim? bo chce kupic aha i polecam piękny krzew...cudo nazywa sie Dereń kousa, pieknie kwitnie na jesien jest złotorudy i ma owoce z których mozna zrobic samczna nalewkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.06.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.06.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 jamles chcieli 500 ale dali sie ubłagać na mniej....ile punktów to nie pamietam z nerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Bodekku - e tam zaraz dżungla, ale małka się przyda Teska - były w różnych cenach. kupiłam w rajskim na wojska, ale takie malutkie ok. 10-15cm. nie pamiętam ile. na rachunku określone jako byliny i mam 2 pozycje: za 2,80zł i 3,80zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.06.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Czupurek to musze zerknąć nawet ajk kupie pare to i tak sie oplaca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 czupurek małpa znowu zniknęła daje jeszcze jeden link, ja mam stamtąd kota i jak dotąd nie zwiał http://www.galimatias.terramail.pl/animgifs/zwierzaki/071.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 01.06.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Kombi - tylko ja nie chce wyprzedzac a on mi kaze a ja mowie ze nie chce a on mi mowi ze musze, a ja znowu ze wcale mi sie ten pomysl nie podoba samochody... w miescie wole z komunikacji korzystac - oczywiscie pomijam dni wolne i swiateczne, bo w tedy to nigdzie nie mozna sie dostac punktualnie Teska - kasy szkoda, ale niezle prulas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts